Zakładam go po raz kolejny z racji tego ze mozna dołożyc tylko 1000 odpowiedzi w jednym temacie a jak widać nie jest nam jeszcze dość :PPP
No Ty kermicie: myslalam,ze nie jest z toba jeszcze az tak zle. ale chyba sie mylilam - to było do Ciebie chyba ;P
zero poczucia humoru, chyba się obrażę.
Dziś na walnym zgromadzeniu Mappetowej Bandy przedstawię wiosek o wykluczenie Cię z naszej społeczności. :P
No wiesz... Tylko pamietaj, że wszystkie walne zgromadzenia odywają się na Sezamkowej w moim mieszkaniu :] Spróbuj mnie wykluczyć, to zobaczysz, ędzieie musięli wszystkie zerania odywa na poliskim smietniku u tego zrzędy Oskara ;P
zebrania będą się odbywały u mnie, na mojej hacjendzie, a usługiwać nam będą nielegalni makaroniarze :D
A literki i cyferki? Przecież dzięki nim zerania sa tym, czym są. A one są bardzo oswojone z moją chatą, wiesz o tym dobrze :] Zresztą, mozesz zarosi swoje stado niewolników, ja mam kilku niebieskich, w tym ivone która czyta bardzo piękne wiersze :p
http://pl.wikipedia.org/wiki/Cyfry_arabskie_%28w_krajach_arabskich%29
http://pl.wikipedia.org/wiki/Alfabet_arabski
Takie będziemy teraz mieli.
Będziemy mieć nowe, trzeba iść z duchem czasu ;)
O_o jeszcze mieszasz do tego araskich kuzynów? ;P W ogóle czemu rutusie Ty przeciwko mnie? Mięliśmy ramię w ramię gnębic zacmienie a Ty.... Już kiedyś wsadziłeś mi kose w plecy, wybaczyłem. Ale teraz... :F
pierwszy zacząłeś grać przeciwko mnie :P, ale zapomnijmy co było.
Masz rację gramy w jednej drużynie.
Oj polemizował bym ;P Zauważyłem, że te emoje wrogości wychodzą przez zacmienie. No i widzę, że dążymy do bycia liderem :F
Chyba, że targ zronimy pośrodku dzielni, wtedy oydwaj ędziemy czerpac profity. Sekcję nieieskich dzielimy na pół :F
Nie, moje jest to z arbuzem w formie popularnego gifa ;P Ten to moj brat bliźniak ;F
Podobno popełnił samobojstwo w 45, tak mówiono :F Coś ze stefa wpływów sezamkowego gangu wyszło, ja wolałem ciasteczka, on był apodyktyczny. Tak ywa w rodzinie ;P
Nie wiem, miałem odziedziczyć chatę n sezamkowej, pznałem zabę, elma i piggy i zaczęliśmy melanż epicki, trwał 3 tygodnie :F i tak narodził się muppet gang
-Synek, nie będzie takiego zabijania!
-Ale przecież wigilia...
Ja tam nie przepadam za czymś, co ma 8o % ości, 15% podejżanego śluzu i 5% mięsa. Karpiom dziękuję. Ale Pangę albo Suma chętnie :]
Fuuu mięsożercy :P
A panga to moje ukochane sumy rekinie.Miałam to przez długi czas w akwarium.
Co do nich,są szprycowane hormonami uzyskiwanymi z moczu kobiet w ciąży.Pychota :P
Pycha jest, smakuje jak kurczak ;) Ale wolę ohłapy w postci araniny, droiu, wołowiny lub wieprzowiny ;P