Zakładam go po raz kolejny z racji tego ze mozna dołożyc tylko 1000 odpowiedzi w jednym temacie a jak widać nie jest nam jeszcze dość :PPP
dlaczego ? dlaczego mi to robisz..? przeciez ja tak Cie kocham. Jak mozesz mnie ranic.
A jak Ci dam zgrzewkę redsa to się odczepisz? ;P Podobno tacy chłopcy lubią redsika ;P
Ty niewdzieczniku. ja tu wyznaje Ci milosc,a Ty...
nie,nie lubie redsa. wole czerwone wino . ;]
i jestem dziewczyna. Mam na imie Natalka. ;D
Duchowa milość ponad wszystko, mimo że wygląd najwazniejszy ;P Ale z Ivone już dawno nie rozmawiałem, więc nie wiem, jak w tej materii jest, czy dalej jest to samo poetykie uczucie co kiedyś ;P
Co Ty wiesz, podlotku ;P Nie dorstasz ivone do pięt, to tk jaky porównywac solidność źdźbła trawy do wielkiego dębu ;P
haha. A ja jestem ciekawa ile ty masz lat,skoro w takie rzeczy sie bawisz. ;] zalosne.
Wstydze się ;P Wyjdzie na to że taki stary chłop może być żałosny, a nie he jeszcze bardziej kompromitowac się w Twoich oczah, panie czajnik ;P
zalezy Ci na mojej opinii ?och,teraz naprawde pokzales,ze Ci na mnie zalezy. Kocurku,nie martw sie. Ja lubie starszych panow. ;] powiedz ile masz lat.
Nie watpię, że lubisz mimo, że zaprzeczałaś galeriaństwu ;P Ale nie, wiek mój pozostanie tajemnicą, żyj w niepewności ;P
kreca mnie tacy faceci. Dojrzali ;D. Jesli taki jestes,to masz duzego plusika.
Nie trzymaj mnie w niepewnosci .Graj ze mna w otwarte karty ;]
Wiem wiem, jestem zajeisty :F Więc ożesz już wejśc do klatki, która CI przyszykowałem? :F
No to masz teraz Lucifer pole do popisu... xD
Przygotowales juz gaz łzawiacy, kilku kumpli do pomocy, sznury zeby ja obwiazac i kilka innych rzeczy ktore ci pomoga ja ujarzmić?
Co powiesz na łancuch, strzelbę wycelowaną prosto w Ciebie i ciasteczko w klatce? :F
Nie masz wyjścia, mój niewolniku. Powoli przybliżasz się do ciemnej strony mocy. Już czuję, jak Cię rzpiera gniew! Do klatki, ściero! :F
Ale mogę mieć niewolnika? Mogę ;) Ty się zakolegowałeś z Petro, to ja będe miał niewolnika z importu ;F
Ojej, smutno. Ale jesteś już w klatce wiec na moje wyszło ;P I widzisz, żao, o to własnie chodzi :] podstęp to podstawa :F
Pineski, suty, co jeszcze wymyslisz? :P Znasz jeszcze jakieś fajne powiedzonko np z gumiakami?
Wow, mocne to było ;P Ale wjeżdżasz na grunt rodziny, a to już nie fajne :F Tak robią prawdziwe ściery
Wunderbar, frau shlaufen. Znowu z tym chamstwem wyjeżdżasz... Toż to wstyd i chańba :F Dam Ci równie dobra radę: zwolnił sie wakat do filmu Zlewy na spermę 3 - ostateczne starcie. Mojej rezyserii. Skusisz się, cukiereczku? ;P
Szkoda, jesteś idealną kandydatką na szorowanie podłóg, taką master ścierą ^_^ Dam CI strój z puchatym ogonkiem, będziesz miala swoje 5 minut sławy :F