po co w ogóle powstają takie filmy? Otóż drodzy moi dla kasy, nie tylko za sprzedane bilety, ale za rozmaite gadżety, nastolatki kupią wszystko od majtek z Edwardem po sztuczne kły czy inne badziewia. Marzenie każdego producenta, tyle zarobić na filmie z tak (stosunkowo) niskim budżetem, nieznaną (i drewnianą :) ) obsadą i kiepskim scenariuszem.
Najgorszemu wrogowi nie polecam tego filmu, strata czasu i pieniędzy.
Teraz drogie fanki daję wam wolną rękę- możecie mnie ukamienować.
Mam pytanie. Czy już ci ulżyło? Czy jednak będziesz czyhać dalej na forum Zaćmienia mimo, że filmu nienawidzisz? Na każdym filmie którego nie lubisz tak siedzisz? Cóż za marnotrawstwo czasu. Pozdrawiam.
Hm, koleżanko, chyba nie rozumiesz sensu istnienia tej strony, więc spróbuję ci nieco pomóc. Otóż forum jest po to aby wyrazić swoją opinię o filmie, który oglądaliśmy. Tak się składa, że widziałam go wczoraj, dlatego też dziś wyrażam moje zdanie. Jeśli ci się to nie podoba, trudno, muszę z tym żyć :)
Hm, koleżanko wiem o tym:) Jednak ja nie przesiaduję na "Nie zadzieraj z fryzjerem" i nie staram się nikomu udowadniać, że ludzie co lubią ten film są be a antyfani cacy:)
Przytocz mi cytat z mojej wypowiedzi, w której jak to mówisz udowadniam "że ludzie co lubią ten film są be a antyfani cacy".
Ok, więc może źle odebrałam Twój atak na ten film. Może to iż większość ludzi jest po dragach i dlatego lubi ten film to obiektywne wyrażenie własnej opinii.
A czy ja kiedykolwiek tak napisałam? Gdzie? Cholera chyba już nie panuję nad sobą :)
Na przyszłość czytaj uważnie. Nie mam w zwyczaju obrażania kogokolwiek. Napisałam co sądzę o filmie i czy moim zdaniem warto na niego iść i tyle. Swoją drogą nie rozumiem twojej krytyki mojego tematu, sama oceniłaś film na 5, a bronisz go jak niepodległości.
Napiszę podobnie do Ciebie, ja nie czyham na forach filmów, które oceniłam tak nisko i nie atakuję ludzi, który robią to po co serwis stworzono.
Dafne spokojnie, jak się do niej nie napisze ty s*** to ona nic nie zrozumie, chyba lubi takie obelgi :P
po prostu koleżankę porwali kosmici i zrobili jej wodę z mózgu :P I teraz jej odwaliło. :P
Odczep się ode mnie, grzecznie proszę.
To co wyprawiasz jest dziecinne więc przestań bawić się czyimś kosztem, ok?
No to przestań nawiązywać do mojej osoby za każdym razem jak widzisz, że jestem. Poza tym raczej Ci tak szybko nie zejdę z pola widzenia, bo chyba lubimy te same filmy...
Uczepiłeś się tych kosmitów. Ile razy mam mówić, zobaczyłam coś niewytłumaczalnego na niebie, bo swoją drogą bardzo się interesuję astronomią. Ten samolocik latał we wszystkie strony świata. Teraz wiem, że to samoloty bezzałogowe z Powidza. Jednak wtedy nie miałam pojęcia co to jest. I na chwilę uwierzyłam, że małe zielone ludziki atakują moje miasto:P
No to Cię muszę wyprowadzić z błędu mój drogi. Nie porwali mnie nigdy żadni kosmici, nigdy żadnego nie widziałam. Dasz już sobie spokój z tym? Proszę. Ja, paszczur (jak to mnie słodko nazwałeś) proszę o zapomnieniu o sprawie.
To był sarkazm akurat. Nawet kobiet chorych psychicznie nie powinno się wyzywać. Bo to i tak jest kobieta. Bądź troszkę tym dżentelmenem, na dobre Ci to wyjdzie.
No popatrz, jeśli chodzi o wyzywanie to jesteś za równouprawnieniem, ale żeby kobieta do roboty poszła to już jesteś przeciw bo jej miejsce jest przy garach, tak? Typowe dla takich typów.
żartujesz ?? Macie harować wy tępe lenie :P Do kopalni byście zeszły, to dopiero byście pojęły że Life is Brutal :P
A ja chce jeszcze, żeby mężczyźni dostawali okres i rodzili dzieci. Wtedy będę w pełni usatysfakcjonowana.
Podejrzewam, że to uraz z dzieciństwa, bo się naoglądałam "Nie do wiary". Poza tym mój ojczym siedział dniami i nocami na stronach Wylatowa:P
A ja jestem nie wrażliwy, ponieważ gdy miałem 17 lat, porwałem dwulatkę z Radomia hahahah :P
A widzisz, a ja z tego względu że jestem adoptowana i wszyscy się porozwodzili i znalezli innych to mam jak mam.
full service, na życzenie klientki, publiczne obrażanie, wyzywanie, pomiatanie, wyszydzanie, :P
oraz kompozycja własna z inicjatywą klientki :P
Mówisz o Arbitrze? On się udziela, ale jest taki sympatyczny, że coraz mniej osób chce z nim rozmawiać. Jego wypowiedzi to pseudo inteligentny bełkot, a w stosunku do płci pięknej zachowuje się jak sfrustrowany kastrat...
Wybacz, ostatnio tyle ludzi mnie obraża bez powodu, że jestem lekko przewrażliwiona na punkcie obrażania itd.
o co chodzi z tymi kosmitami? :) Już kolejny raz napotykam się na ten wątek i jestem ciekaw :)
ps. ja Cię nie obrażam :P
Bo jakiś czas temu widziałam statki za oknem:P Myślałam że to samoloty jednak latały trochę dziwnie, pierw w lewo, pózniej w prawo, pozniej do gory na wysokosc gwiazd. Wystraszylam sie trochę i Vampir mnie obrażał z tego powodu.