David Slade napisał do wszystkich fanów list.
“Drodzy Fani Sagi Twilight,
Chcę pogratulować osiągnięcia ponad 6 milionów fanów na waszej stronie facebooka. Trudno uwierzyć, że nieco ponad rok temu, zacząłem budować trzecią część epickiej przygody, której akcja toczy się w Forks. Chcę podzielić się opowiadaniem z dni zdjęciowych. Był to piątek wieczór i deszcz był nieubłagany. Byliśmy w La Push, żeby nakręcić historię plemienia i wspaniałą mowę Billego Blacka. Mieliśmy Taylora i Kristen i całą wilczą paczkę dookoła ogniska. Deszcz walił prosto na nas, więc użyliśmy specjalnych świateł tak, że deszcz ginął w mroku. Skonstruowaliśmy namiot, żebyśmy pozostali susi. Z jakiś powodów, nadal nie znanych, około trzeciej w nocy, paczka wilków stanęła dokładnie na drodze pełnej deszczowej wody. Wilcze stado po prostu się śmiało, bo było mokre do szpiku kości. Pracowaliśmy w błocie i deszczu całą noc, aż do perfekcji mieliśmy tą scenę.
Kiedy opuszczaliśmy to miejsce nadchodził świt i w słabym świetle zdałem egzamin na małą armię fanów, którzy dzielnie znoszą pogodę, stoją tu, trzymają zmokłe kwiaty i czekają na spojrzenie naszych aktorów. Więc do tych, co stoją za naszym bezpieczeństwem, którzy stoją w kolejce do kina w ciągu nocy, którzy kochają po prostu tą historię Zaćmienia, to list miłosny do Was. Każdego dnia czułem wagę waszych ulubionych scen, kwestii, marzeń i wyobraźni. To była niezapomniana podróż, a teraz kiedy film wejdzie do kin, nie mogę doczekać się aż każdy z Was to zobaczy. Szczerze pozdrawiam – David Slade."
Zaczęło się xD Jest ktoś kto również ogląda transmisję na żywo? ;> Co prawda jak na razie nic ciekawego... Niech już przyjadą! :P
Też oglądam, ale przez internet :). Nie wiem tylko, do której wysiedzę :). Mam małe pytanie, o której zacznie się gala? O 3?
Ja kątem oka patrzę na razie bo uczę się na jutrzejszy egzamin :P Widziałam Anne Kendrick przez moment xD
O to fajnie trochę nas jest :)
Cholera to był Jackson w tej seledynowej marynarce??!! Ledwo go poznałam :O Ale prezentował się cudnie :)
hehe miałam ten sam problem ;))
myślicie, że gala będzie tłumaczona czy też po angielsku ? chodzi mi o trnsmisję rok temu, może ktoś widział... ;)
Nie wiem. :) Coś mi się zdaje, że niedługo i tak pójdę spać, sesja jednak daje się we znaki;].
A co do stronek-przeszukałam kilka i na wszystkich, na które weszłam było to samo :)
Kurczę, dopiero zaczęłam to oglądać, wcześniej włączyłam i patrzyłam co kilka minut i nie zwróciłam na to uwagi. :(
No i Krysia wygrała, a Rob jak michę cieszy, coś musi być między nimi, bo wygląda na bardzo dumnego z niej
http://youraudiofix.com/2010/06/06/2010-mtv-movie-awards-live-stream/ tu jest jeszcze ta strona to jest na żywo ;;)
Dokładnie, Rob chyba bardziej od niej się ucieszył :)
Stewart fajnie wygląda wg mnie :)
sory chodziło mi o to czy teraz jest Anna i czy taki koleś gra na fortepianie ;p i ci co są na tv mówicie ;)
Kompletnie nie chce mi się spać, fajne show robią, ale o 6 muszę wstać :-( A może wcale nie pójdę spać :-P Nie, no dobra lecę przysypiać, miłego oglądania dziewczyny, ja pewnie oglądnę tak do 4
mnie też kompletnie się spać niechce, tymbardziej, że za oknem coraz jaśniej ;)
póki co nie ide spać... pewnie obejrzę do końca, wezme prysznic dla otrzeźwienia i ubierma się do szkoły ;P
A jak Robert na nią patrzył jak odbierała nagrodę...:))) Super :D
Kristen i Anna wygrały :)
W szoku jestem po tym tańcu Cruise'a vel Les Grossman z J.Lo, był niesamowity :O
na MTV Pl zapowiedzieli, że lada moment będzie pokaz materiałów Zaćmienia i pokazywali jak gdzieś tam prowadzą Roba i Kristen.
Nie mogę się doczekać :)
wow ! najlepszy pocałunek :D nagroda oczywiście dla Kristen i Roba :D
fantastycznie, kocham ich normalnie :)
Ta scena dzisiejsza przypomniała mi nieco scenkę z roku wcześniejszego, gdy zdobyli tę samą nagrodę. :)
O matko widziałyście to z tym pocałunkiem????? Pocałowali się w końcu czy nie??? Chyba specjalnie zrobili tak żeby nie było widać...:( Albo tylko ja nie widziałam...
Chyba tak... Bo jeszcze pod koniec jak niby się w końcu pocałowali dali wokół nich tę ramkę co dawali przy pocałunkach, więc chyba reżyserka musiała wiedzieć że coś takiego będzie ehhh
hehe :D ja też się właśnie zastanawiam ;D
w pierwszej chwili myślam, że w ogole Rob zaskoczył Kristen, ale sama nie wiem... :) hehe
na początku tak samo jak w zeszłym roku grali, ale pozniej Rob przyciągną do siebie Kristen i potem nic nie było widać... ;) ale można wiele się domyślać :P:)