PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

dziś padnie pierwszy klaps... proponuję abyśmy w tym temaie dzielili sie nowinkami z planu :)

ocenił(a) film na 10
amazing141

to ja w takim razie też bym prosiła. ;)) urszulankaa@o2.pl

urszulankaa

no to i ja :) aczer95@gmail.com
dzięki ;*

Piper16

Ja też bardzo ,bardzo ,bardzo proszę mkrajewska@wp.pl :-)

meg_fw

Jeżeli byłaby taka możliwość to ja też proszę ;)Z góry dzięki ;D

meg_fw

zapomniałam o e-mailu ;D bez_nazwy@op.pl
Dzięki:D

ocenił(a) film na 9
ankumaba

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO dziekuje za Noc poslubna!! ;**** a szanownym kolezankom, ktore pezslaly mi wyciete fragmanty jeszcze raz serdecznie dziekuje;***

dobrze jest wiedziec ze sa jeszcze "człowieki" (Jak mawial Krol Julian z Madagaskaru), ktore czuja i mysla podobnie.

pozdrawiam i sciskam wszystkie szanowne forumowiczki (a sa jacys forumowicze??:)))

zazuleczka

effi_2

Jeżeli można to ja też poproszę: gg3g@wp.pl

effi_2

ja też poproszę ten fragment nocy poślubnej...specjalnie dla niego i dla was dziewczyny założyłam sobie konto....mój mail-negatyfffka@op.pl

effi_2

Witam! Od kilku miesięcy śledze dokładnie Wasze poczynania zwiazane z szukaniem nowinek z planu. Jestem bardzo zszokowana rezultatami! Gratuluje i powodzenia. Dopiero dzis sie zdecydowalam zarejestrowac na Filmweb. Jestem taka sama fanka sagi jak Wy i szczerze nie moge sie doczekac zacmienia bo to moja ulubiona czesc sagi. Jesli to nie kłopot to także poprosze o fragment z nocy poślubnej tyna915@poczta.onet.pl . Pozdrawiam Was!

ocenił(a) film na 7
tyna915

ja tez poprosze o ta noc poslubna ;)
marta4422@op.pl

buziaki prosze bardzo i z gory dziekuje ;)

ocenił(a) film na 7
tyna915

już wysłałam wszystkim :D

PIPER podaj proszę maila ^^ !!!

cullens93

piperowa16@o2.pl

Dziękujee <33

ocenił(a) film na 8
cullens93

dziekuje dziekuje dziekuje dziekuje dziekuje ;** .

anabella

Jejku nie wiem jak Ci dziękować :** Jesteś niesamowita :)

ocenił(a) film na 7
Piper16

haha polecam się na przyszłość ^^ :D :*

cullens93

Niestety jest to Fanmade :-( cykl Spiral Static napisany przez amerykankę. Tu jest oryginał, 10 rozdziałów http://www.fanfiction.net/s/4369058/1/Spiral_Static, z tego co sie orientuję tylko 5 z nich zostało przetłumaczonych na Polski

cullens93

Hm... a ja mam mały problem z otworzeniem pliku... :-( a i właśnie wiecie ja to właśnie tak trochę do tej pory czułam się trochę odizolowana od moich znajomych bo wyobrażacie sobie nikt nie słyszał o Naszym Zmierzchu... i tak właśnie głupio mi było przy nich o tym rozmawiać i czułam się odosobniona, już myślałam,że to jest tylko taki fan u nastolatek ale Zazuleczka mi zaimponowała i stwierdziłam,że nie jestem sama bo właśnie ja też mam trochę ponad 20 ale ... ten fenomen nie ma granic wiekowych ABSOLUTNIE :-)

Piper16

cullens jeżeli to nie problem czy mogłabyś mi też wysłać??? Proszę, proszę, proszę...:)
mój mail: keshia21@onet.eu ;]
z góry bardzo bardzo dziękuje;*

ocenił(a) film na 7
keshia21

jasne zaraz wyśle,bo coś net mi się tnie :)

cullens93

Niestety jest to Fanmade :-( cykl Spiral Static napisany przez amerykankę. Tu jest oryginał, 10 rozdziałów http://www.fanfiction.net/s/4369058/1/Spiral_Static, z tego co się orientuję tylko 5 z nich zostało przetłumaczonych na Polski

GGosiAA

Przepraszam za powtórzenie, nie zauważyłam, że mój post dodał się wyżej

ocenił(a) film na 7
GGosiAA

hymm szkoda :( ale fajne ^^

tam gdzie ja to znalazłam pisało,że na 100% to Meyer . sorki za pomyłkę,ale fajnie się czytało xd ^^

cullens93

ja też dziękuję bardzo za wysąłnie przeczytałam ale wydaje mi się że to nie meyer napisała

_Mika_

Jkaim programem to otwieracie ?

Piper16

piper po przeczytaniu kilku stron stwierdziłam, ze to te same fragmenty, które Ty mi wysłałaś -fanfiction, a otwieram w wordzie normalnie...
Cullens dziękuję ślicznie:)Fakt świetnie się to czyta;]

keshia21

Cullens bardzo dziękuję. Już zabieram się do czytania.

ocenił(a) film na 9
cullens93

to nie jej styl pisania, ale i tak fajnie bylo sobie poczytac ;)) poza tym chce sie odniesc do dojrzalosci w napisaniu tego fragmentu - dziewczyny, pamietajcie ze nie tylko mlode dziewczyny daly sie pochlonac Sadze :)) sama jestem tego dowodem :))

zazuleczka

Jak te same Keshia ? Nie wiem xD jakie

Piper16

Hej o mam pytanko z małą prośbą czy i ja mogłabym się załapać na te teksty,które rozsyłacie plis Bo ja nadal łaknę więcej i więcej:-) Z góry dziękuję

martula04

a meilik: martula04@wp.pl buziaczki Kochani

zazuleczka

Czy ja też mogę prosić o ten fragment? Mój mail medh@wp.pl . Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
zazuleczka

no wiadomo,ale dla młodszych to pewnie wydaje się odważne . a dla innych nie . hahah no każdy jest w innym stopniu doświadczony xd

cullens93

Możesz jeszcze mi wysłać: dominika6816@wp.pl ?;)

effi_2

dziekuje bardzo dostałam:) czy wie ktos kiedy ma sie pojawic trailer zacmienia?

tyna915

12 marca xD\

Piper16

to ja juz odliczam dni.ciekawa jestem co w nim bedzie. zacmienie to moja ulubiona czesc sagi mam nadzieje ze film bedzie fajny. oczywiscie napewno nie pobije ksiazki.

tyna915

Ratunku! Już ponad godzinę walczę z otwarciem pliku nocy poslubnej i nie moge . Może z moim kompem cos nie tak? Poradzcie cos

Piper16

Hej jestem tu nowa :] Miło was wszytskich tu wysłuchiwać....
tez cie ciesze ze na nowy trailer juz nie dlugo trzeba czekac.
Ksiazke pochlonelam juz kilka razy, przyznam ze najlepiej sie czyta o miłosci.Szkoda tylko ze faceci tego nie rozumieja.
Troche zaluje ze ksiazka byla pisana z mysla o nastolatkach i brakuje w niej pikantniejszych i bardziej odwaznych elementow. No coz moze kiedys...pozdrawiam

polli17

Ja też nie moge otworzyć nawet w Adobe

Piper16

Bo to w Open Office się otwiera.

Hoax

Cullens, DZIĘKI <3
Jesteś Wielka ;*

melcob95

dziewczyny moge prosic o plik z noca poslubna?please...ewelina251555@wp.pl

polli17

Hejo, witaj w gronie tych troszeczkę rozczarowanych, ale mimo to Sagę pochłania się z niezwykłą prędkością. Ja również już nie mogę się doczekać trailera ale nie wiem czego się spodziewać, boję się,że się rozczaruję. Znowu pokarzą najlepsze momenty i już oglądanie filmu nie będzie miało sensu.

ocenił(a) film na 9
effi_2

Jeżeli to nie problem to tez bym prosiła o ten fragment bardzo bardzo - elza_1980@o2.pl

elza1

ewelina, elza - juz wysłałam

lightindark

w takim razie dziekuje,zaraz sprawdze poczte;)))

ewelina251555

cholera,nie chce mi wchodzic ze niby za stary word?!

ewelina251555

wyśle Ci to w innej formie

effi_2

jak można to proszę o wysłanie jak coś mój meil sonneedward@vp.pl

effi_2

a tak przy okazji to jest to jeden z fajniejszych tematów:-)i osób które się wypowiadają.Mam dosć tematów typu Kristen beznadziejna aktorką, Robert obleśny Nikki coś tam... żenada tak więc miłe zaskoczenie, się rozpisałam:-D