dziś padnie pierwszy klaps... proponuję abyśmy w tym temaie dzielili sie nowinkami z planu :)
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO dziekuje za Noc poslubna!! ;**** a szanownym kolezankom, ktore pezslaly mi wyciete fragmanty jeszcze raz serdecznie dziekuje;***
dobrze jest wiedziec ze sa jeszcze "człowieki" (Jak mawial Krol Julian z Madagaskaru), ktore czuja i mysla podobnie.
pozdrawiam i sciskam wszystkie szanowne forumowiczki (a sa jacys forumowicze??:)))
zazuleczka
ja też poproszę ten fragment nocy poślubnej...specjalnie dla niego i dla was dziewczyny założyłam sobie konto....mój mail-negatyfffka@op.pl
Witam! Od kilku miesięcy śledze dokładnie Wasze poczynania zwiazane z szukaniem nowinek z planu. Jestem bardzo zszokowana rezultatami! Gratuluje i powodzenia. Dopiero dzis sie zdecydowalam zarejestrowac na Filmweb. Jestem taka sama fanka sagi jak Wy i szczerze nie moge sie doczekac zacmienia bo to moja ulubiona czesc sagi. Jesli to nie kłopot to także poprosze o fragment z nocy poślubnej tyna915@poczta.onet.pl . Pozdrawiam Was!
ja tez poprosze o ta noc poslubna ;)
marta4422@op.pl
buziaki prosze bardzo i z gory dziekuje ;)
Niestety jest to Fanmade :-( cykl Spiral Static napisany przez amerykankę. Tu jest oryginał, 10 rozdziałów http://www.fanfiction.net/s/4369058/1/Spiral_Static, z tego co sie orientuję tylko 5 z nich zostało przetłumaczonych na Polski
Hm... a ja mam mały problem z otworzeniem pliku... :-( a i właśnie wiecie ja to właśnie tak trochę do tej pory czułam się trochę odizolowana od moich znajomych bo wyobrażacie sobie nikt nie słyszał o Naszym Zmierzchu... i tak właśnie głupio mi było przy nich o tym rozmawiać i czułam się odosobniona, już myślałam,że to jest tylko taki fan u nastolatek ale Zazuleczka mi zaimponowała i stwierdziłam,że nie jestem sama bo właśnie ja też mam trochę ponad 20 ale ... ten fenomen nie ma granic wiekowych ABSOLUTNIE :-)
cullens jeżeli to nie problem czy mogłabyś mi też wysłać??? Proszę, proszę, proszę...:)
mój mail: keshia21@onet.eu ;]
z góry bardzo bardzo dziękuje;*
Niestety jest to Fanmade :-( cykl Spiral Static napisany przez amerykankę. Tu jest oryginał, 10 rozdziałów http://www.fanfiction.net/s/4369058/1/Spiral_Static, z tego co się orientuję tylko 5 z nich zostało przetłumaczonych na Polski
hymm szkoda :( ale fajne ^^
tam gdzie ja to znalazłam pisało,że na 100% to Meyer . sorki za pomyłkę,ale fajnie się czytało xd ^^
piper po przeczytaniu kilku stron stwierdziłam, ze to te same fragmenty, które Ty mi wysłałaś -fanfiction, a otwieram w wordzie normalnie...
Cullens dziękuję ślicznie:)Fakt świetnie się to czyta;]
to nie jej styl pisania, ale i tak fajnie bylo sobie poczytac ;)) poza tym chce sie odniesc do dojrzalosci w napisaniu tego fragmentu - dziewczyny, pamietajcie ze nie tylko mlode dziewczyny daly sie pochlonac Sadze :)) sama jestem tego dowodem :))
Hej o mam pytanko z małą prośbą czy i ja mogłabym się załapać na te teksty,które rozsyłacie plis Bo ja nadal łaknę więcej i więcej:-) Z góry dziękuję
no wiadomo,ale dla młodszych to pewnie wydaje się odważne . a dla innych nie . hahah no każdy jest w innym stopniu doświadczony xd
to ja juz odliczam dni.ciekawa jestem co w nim bedzie. zacmienie to moja ulubiona czesc sagi mam nadzieje ze film bedzie fajny. oczywiscie napewno nie pobije ksiazki.
Ratunku! Już ponad godzinę walczę z otwarciem pliku nocy poslubnej i nie moge . Może z moim kompem cos nie tak? Poradzcie cos
Hej jestem tu nowa :] Miło was wszytskich tu wysłuchiwać....
tez cie ciesze ze na nowy trailer juz nie dlugo trzeba czekac.
Ksiazke pochlonelam juz kilka razy, przyznam ze najlepiej sie czyta o miłosci.Szkoda tylko ze faceci tego nie rozumieja.
Troche zaluje ze ksiazka byla pisana z mysla o nastolatkach i brakuje w niej pikantniejszych i bardziej odwaznych elementow. No coz moze kiedys...pozdrawiam
Hejo, witaj w gronie tych troszeczkę rozczarowanych, ale mimo to Sagę pochłania się z niezwykłą prędkością. Ja również już nie mogę się doczekać trailera ale nie wiem czego się spodziewać, boję się,że się rozczaruję. Znowu pokarzą najlepsze momenty i już oglądanie filmu nie będzie miało sensu.
Jeżeli to nie problem to tez bym prosiła o ten fragment bardzo bardzo - elza_1980@o2.pl