Powiem tak, uwielbiam ten film. On naprawdę daje ludziom do myślenia i działa na psyche. Gdy wyszłam z kina czułam się naprawdę dziwnie. Ten film jest niesamowity !!! Naprawdę nie rozumiem dlaczego on wam się nie podoba. Po za tym mówicie że lubi ten film tylko Emo. Mam wiele znajomych którzy kochają ten film a wcale nie są Emo. Wydaje mi się że nie doceniacie tego filmu. Tyle ...
Racja, wulgarnym chamom i miernotom intelektualnym alfabet nie jest potrzebny. Znowu mylnie przypisujesz mi swoją preferencję seksualną.
Znowu mylnie oceniłeś moje upodobania myśląc, że są takie jak twoje i nie obchodzi mnie, że uważasz się za paskudnego i odrażającego
Cały czas mylnie oceniłasz moje upodobania myśląc, że są takie jak twoje i nie obchodzi mnie, że uważasz się za odrażającego. O swoich odmiennych upodobaniach piszesz na niewłaściwym forum. Nie obchodzi nas, że kobiety są dla ciebie be.
Znowu mylnie nazywasz mnie określeniem, którym zwraca się do ciebie twoje otoczenie. Nie obchodzi mnie, że kobiety ci się nie podobają ze względu na który napisałeś.
kolejny przykład miernoty intelektualnej forumowiczów dających temu filmowi 1/10. Myślenie=wulgaryzmy.
kolejny przykład miernoty intelektualnej forumowiczów dających temu filmowi 1/10. Myślenie=wulgaryzmy.
Forumowicz ten wychował się w środowisku w którym ten jest lepszy ten kto bardziej obrazi drugiego. Nie ma znaczenia co masz w głowie, jakie masz pasje, czy coś ciekawego możesz przekazać lub pokazać. Wartość stanowi u niego obrażanie innych forumowiczów. Myślę, że w realnym życiu ponosi dotkliwe tego konsekwencje.
Kolejny przykład miernoty intelektualnej forumowiczów dających temu filmowi 1/10. Myślenie=wulgaryzmy.