6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324540
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Powiem tak, uwielbiam ten film. On naprawdę daje ludziom do myślenia i działa na psyche. Gdy wyszłam z kina czułam się naprawdę dziwnie. Ten film jest niesamowity !!! Naprawdę nie rozumiem dlaczego on wam się nie podoba. Po za tym mówicie że lubi ten film tylko Emo. Mam wiele znajomych którzy kochają ten film a wcale nie są Emo. Wydaje mi się że nie doceniacie tego filmu. Tyle ...

nemo999

999omen nie zanudzaj nas swoją rodzinną historią

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
nemo999

Mylnie zakładasz, że inni mają taką samą preferencję seksualną jak ty.

nemo999

twoja preferencja seksualna jest mi obca, a forum filmwebowe jest niewłaściwym miejscem do realizacji twojego upodobania

nemo999

Forumowicz 999omen wychował się w środowisku w którym ten jest lepszy ten kto bardziej obrazi drugiego. Nie ma znaczenia co masz w głowie, jakie masz pasje, czy coś ciekawego możesz przekazać lub pokazać. Wartość stanowi u niego obrażanie innych forumowiczów. Myślę, że w realnym życiu ponosi dotkliwe tego konsekwencje.

nemo999

999omen nie zanudzaj nas swoją rodzinną historią

nemo999

Kolejny typowy przykład poziomu intelektualnego forumowicza dającemu temu filmowi 1/10. Jedyna umysłowa. umiejętność to obrzucanie wulgaryzmami

nemo999

Nie, na pewno inni nie mają takiej samej, ponieważ większość z nas jest normalna.

nemo999

Nie jest normalne gościu, że ciągle zanudzasz nas swoją rodzinna historią i ciąglę męczysz nas informacją jakich miałeś dwóch wychowawców i co ci się w nich podobało. Niestety nie jest to normalne, a minmo to przechwalasz się ciągle swoim wynaturzonym upodobaniem.

nemo999

Dziękuję gościu za kolejny przykład pustki intelektualnej związanej z "forumowiczami" dającym temu filmowi 1/10.

nemo999

Typowy przykład poziomu intelektualnego forumowicza dającemu temu filmowi 1/10. Jedyna umysłowa. umiejętność to obrzucanie wulgaryzmami

nemo999

999omen już wielokrotnie opisywałeś swoją rodzinną historię.
Dziękuję gościu za kolejny przykład pustki intelektualnej związanej z "forumowiczami" dającym temu filmowi 1/10.

użytkownik usunięty
Vamp_97

hahahahahahaha

ocenił(a) film na 1

Jedna z najlepszych wypowiedzi...

nemo999

Tak, dla kogoś kto ma kłopot z nauczeniem się alfabetu i z trudnością zapamiętał akurat te dwie litery, to taka wypowiedź jest najlepsza do przeczytania...hahaha...udanej nauki kolejnych liter życzę, choć spodziewam się, że to syzyfowa praca

ocenił(a) film na 1
bighamer

Żeby ci żyłka z wysiłku nie pękła.

nemo999

tobie nie pęknie, bo nie masz zwyczaju podejmowania wysiłku pomyślenia

ocenił(a) film na 1
bighamer

Dla mnie to nie jest wysiłek, natomiast o ciebie próba myślenia może się zakończyć śmiercią, w najlepszym wypadku popuszczeniem kupy w majty.

nemo999

Normalnym jest, że nie jest wysiłkiem coś czego się nie robi. Zrozumiała jest twoja bezmyślność skoro myślenie kojarzysz ze śmiercią, Mylnie również sądzisz, że mam zwyczaj popuszczania czegoś co masz w głowie.

ocenił(a) film na 1
bighamer

W twoim wypadku wysiłek myślenia z racji straszliwego wysiłku może zakończyć się śmiercią albo w najlepszym wypadku z tego wysiłku możesz popuścić w majty. Czy rozumiesz co się do ciebie pisze ? Czy ci schemat narysować ? Gdzie tu masz, że myślenie kojarzy mi się ze śmiercią ???

nemo999

Niepotrzebnie się przedstawiasz. Wielokrotnie już pisałeś o swojej rodzinie.

nemo999

hahaha, dałeś gościu właściwą uwagę do własnej wypowiedzi. Niespodziewany samokrytycyzm. Po raz pierwszy można powiedzież 100%-owa prawda.

nemo999

Mylisz się gościu sądząć, że inni są tacy sami jak ty

nemo999

To forum jest dla mądrych i kulturalnych osób, więc proszę o rezygnację z udzielania się na nim

nemo999

hahaha, dałeś gościu właściwą uwagę do własnej wypowiedzi. Niespodziewany samokrytycyzm.

nemo999

Widzę ,że nadal boisz się wysiłku związanego z myśleniem....ale skoro kojarzy ci się on ze śmiercią, to nic dziwnego, że od niego stronisz.

nemo999

Nadal się boisz, że myślenie zabija.

ocenił(a) film na 1
bighamer

Nie boję się gdyż wiem, że ciebie nie zabije, ponieważ ten proces w twojej pustej pale nie zachodzi.

nemo999

Błednie osądzasz co inni mają w głowie na podstawie tego co ty w niej masz.

nemo999

Po co znowu piszesz, że lubisz obnażać przyrodzenie na dworcach kolejowych. My tu filmy omawiamy. Idź z tym na inne forum.

ocenił(a) film na 1
bighamer

Nikogo nie musisz wtajemniczać w swoje sodomickie upodobania i praktyki.

nemo999

Błędnie osądzasz, że inni forumowicze zajmują sie tym samym co ty.

ocenił(a) film na 1
bighamer

Inni, porządni, wykształceni i inteligentni jak ja TAK, natomiast ty i kilku podobnych pochwalacie i praktykujecie zachowania odbiegające od obowiązujących norm i dobrego smaku.

nemo999

Mylisz się sądząć, że obrzucanie wulgaryzmami i obrażanie wszystkich naokoło jest obowiązującą normą i jest w dobrym smaku i świadczy o wykształceniu i inteligencji.

ocenił(a) film na 1
bighamer

Tak, masz rację nie świadczy o mojej wysokiej inteligencji i porządnemu wykształceniu choć nie jest normą, gdyż obracanie się w granicach normy uczyniło by mnie tak prostym, ograniczonym i pospolitym człowieczkiem jakim jesteś niewątpliwie Ty.

nemo999

jakoś musisz sobie uzasadnić swoją miernotę intelektualną, aby moć spojrzeć w lustro

ocenił(a) film na 1
bighamer

Napisz może coś wreszcie na temat filmu, bo trollujesz już dość długo.

nemo999

ograniczę się do wykazywania twojego nagannego zachowania

ocenił(a) film na 1
bighamer

Czyli już wszyscy wiedzą, że jesteś trollem forumowym a twoje wpisy nie służą do oceniania filmów a atakowaniu innych. I to jest obraz inteligentnej i kulturalnej egzystencji na forum.

nemo999

A nie napisał ci już ktoś wcześniej, że wypowiadając się tutaj dziesiątki razy w sposób wulgarny i chamski udowodniłeś, że nie jesteś partnerem do rozmowy?