PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=701567}

Siedem sióstr

What Happened to Monday
2017
6,7 39 tys. ocen
6,7 10 1 38965
6,1 8 krytyków
Siedem sióstr
powrót do forum filmu Siedem sióstr

Fanem filmu SCI-fi nie jestem ale gdy mamy połaczenie gatunków filmowy tak tu z
Thrillera No dla mnie przemawiał ten drugi gatunek i gdy on zaczał dominować nad filmem to ja zacząłem bawić wtedy na filmie
całą piersią .Tylko tu bardziej bym może powiedział ze może bardziej kino akcji zaczynam oglądac kino akcji przetrwania.No i przez
cały film jak pisałem miałem frajdę z oglądania tej produkcji ciekawy Temat jak dla mnie i do tego okrojne solidną dawką akcji i
napięcia .Jendak film ma jedną wadę i to może dużą każdy fiilm ma albo powinnen mieć przesłanie albo mieć coś do powiedzienia .I to
czasem zdarza się filmach klasy B .Tu film oglądało bez zarzutu tylko po filmie zadałem co on miał mi powiedzieć dopiero po chwili
sobie uświadomiłem .I nie wiem czy ta chwila nie jest tą wadą filmu.Jak to zależy od dobrego rządzenia przewidywania pewnych rzeczy
a tu wszystko lub większość .A tu mamy dbanie o klimat a szczegónie zmiejszenie emisji dwutlenku węgla i to powinna być rola
rządzący w końcu o mogą wiecej .Od nas szaraków tylko my też musimy coś dać .Tylko dzisiaj słuchajac naukowców że za 20-30 lat życie
na planecie będzie prawie nie możliwe i dojdzie do nie odwracalnych zmian .Ale kto by się przejmował i o tym myślał jak trzeba
żyć doczesnym życiem .Tylko obraz który oglądamy we filmie za te 30 lat nie staje naszą doczesnością?

I takie pytanie trochę się po gubiłem w WC walczył Poniedziałek i ona poszła na układ tylko z którą siostrą walczył i na przyjęciu

po walce która się siostra pojawiła i którę przeżyły chyba Wtorek i czwartek? A dzieci były Poniedziałka ?

7/10