Na stronie www.imperial.com.pl wyczytałam, ze bedą w Polsce trzy wydania na DVD filmu!! jedno, dwu i trzy (!!!!) płytowe!! Ich premiera 3 lipca!!!! Juz sie nie mogedoczekać!!!!!
wiem wiem..ja mam juz dvd ze Stanów...ale w Polsce kupie zapene inne..:) okładka robi wrazenie........
http://www.ezydvd.com.au/item.zml/786913 [www.ezydvd.com.au/item....]
:)
Oł Gosz, w USA kosztuje 10 dolarów, czyli 30 zł, a u nas pewnie będzie po stówie... Gdzie tu sprawiedliwość?
Oj, głupia Padmee, 10 dolarów to opłata, a całość 65 dolarów, hmm, sporo, ciekawe ile będzie w Polsce kosztował? Trzypłytowy "Gladiator" kosztował 69 zł!
Ale szał! Chociaż ja może będę miała australijskie wydanie, ale co tam!... Widzicie, w ciemno się porywam na kupno filmu, bo nadal go nie widziałam :P =))))
Tani WTL na pewno nie będzie.. Gladiator tylko 69, ale nie zapominajmy, że to dośc 'stary' już film:) WTL to nówka, wiec pewnie będzie drogo, przynajmniej na początku.
Ja jednak bez namysłu nabędę 3-płytową wersję, jeszcze nie mam żadnego filmu w takiej 'obfitości', hehe.. a ten jest wart takiego poświęcenia.. ;)