Spacer po linie

Walk the Line
2005
7,6 68 tys. ocen
7,6 10 1 67687
7,4 28 krytyków
Spacer po linie
powrót do forum filmu Spacer po linie

Caly film jest kopia 5 minutowego fragmentu: jonny spiewa, cpa i rwie dupe. nic po za tym

ocenił(a) film na 6
puniu69

zgadzam się prawie w pełni... dla mnie jedno wielkie rozczarowanie. Cały film prowadzony "po cichu" i powoli spodziewałam się zupełnnie czegoś innego innej historii, na 3 palcach można policzyć dobre sceny, reese była jedyną iskierka tej porażki kinematografi, ale i tak na oskara to za mało, pozaq tym co to za zakończenie, gdzie puenta? i miałam nadzieję że film będzie opowiadała historię z napisów na końcu a nie zasrane życie Casha

puniu69

To smutne ze w calym filmie dostrzegasz tylko cpanie, spiewanie i ''rwanie dupy''. Moze najwyrazniej to nie film dla ciebie. Chcecie przeslania? Dalczego sami sie nad nim nie zastanowicie zamiast czekac az w napisach koncowych pojawi sie specjalne zdanie ktore bezlitosnie narzucajace puente?

ocenił(a) film na 6
puniu69

po części się zgadzam, może nie ujęłabym tego w tak drastyczny sposób:), ale film mnie naprawdę zawiódł, a przed odpaleniem go miałam naprawdę bardzo pozytywne nastawienie i mimo mojej sympatii do joaquina i reese spacer po linie po prostu nudzi:(i chociaż są momenty lepsze, więcej jest tych gorszych. Ale przynajmniej poznałam trochę życiorys Johnnego Casha, a to zawsze jakis rozwój
pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Layla_5

Taaa jasne. Co wy tam wiecie ... ja bawiłem się świetnie. Nie wiem gdzie znaleźliście czas na nudę... bo ja nigdzie :) Pozdraiwam. PS. Film ten to prawdziwa uczta dla kinomana.

ocenił(a) film na 10
VeRoN_2

właśnie jestem w trakcie oglądania. I moge stwierdzić jedno. Niesamowicie dobry film. właśnie takiego oczekiwałam. :)