Spacer po linie

Walk the Line
2005
7,6 68 tys. ocen
7,6 10 1 67681
7,4 28 krytyków
Spacer po linie
powrót do forum filmu Spacer po linie

Szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że ten film tak mi sie spodoba. Nie przepadam za muzyką country. Ale chyba nie muzyka tu jest najwazniejsza. Najwazniejsze w tym filmie jest uczucie do ludzi których sie w zyciu spotyka oraz pasja do tego co się w zyciu robi. Piękny i mądry film, wspaniałe główne role, dobra muzyka.
Dawno w kinie nie widziałem takiego "energetycznego" filmu.
Polecam! I tylko troche dziwił mnie fakt, że taki bzdet ( Ja Wam pokażę) gromadzi setki tysiecy ludzi , a na seansie - Spacer po linie - było zaledwie 14 widzów. Ale tak bywa - niewielu stać na prawdziwy diament.

ocenił(a) film na 10
jawaso

ZGADZAM SIE Z TOBA W 100%..;))
ja sie wprost uzależniłam od tego filmu..-porwał mnie...widziałam juz 6razy a soundtracku słucham non stop
heh, jak byłam na ''walk the line'' w kinie i stałam w kolejce do kasy zobaczyłam prawie cały ekran komputera zajetych miejsc..przestraszyłam sie ze dla mnie juz go zabraknie,ale okazało sie ze takie wziecie ma właśnie bzdet- ''ja wam pokaże"...a na seansie ''spaceru'' było coś ok.20osób...przykre.....

_Jacinda_

No ja byłam w dzień premiery Walk the line,to na sali było ok 40,a jak poszłam 4 dni później to było tylko 20,mało tego po 1,5 tygodnia grania zszedł z ekranu...Suchar,bo takie ambitne kino schodzi z ekranu po 1,5 tygodnia,a takie tandety jak Ja Wam pokazę! albo Tylko mnie kochaj grane sa miesiącami każdego dnia seans co godzinę...
Żałosne...
Pzdrawiam!