Spacer po linie

Walk the Line
2005
7,6 68 tys. ocen
7,6 10 1 67681
7,4 28 krytyków
Spacer po linie
powrót do forum filmu Spacer po linie

Błagam!! Czy ma ktoś tłumaczenia tych piosenek na język polski:
1. Walk the Line
2. Wildwood Flower
3. Juke Box Blues
4. It Ain't Me Babe ??????

ocenił(a) film na 10
veronica_3

Zastanawiam sie dlaczego w napisach do filmu nie przetłumaczono piosenek, przeciez to jest film muzyczny, piosenkki wiele mówią o bohaterach, ich zachowaniu. Weźmy np. "time's wasin". Dla kogoś kto nie zna angielskiego moze sie byc dziwne to, że June nie chciała śpiewać tej piosenki z Carterem a potem wybiegła ze sceny i tu nie chodzi juz tylko o fakt ze spiewała ja ze swoim byłym mężem ale o sam tekst. Dziwne...

A tłumaczenia niestety nie mam...Pzdr

ocenił(a) film na 10
malva

A w kinie były tłumaczenia piosenek????
Bo nie byłam w kinie, tylko oglądałam u kolegi :(

veronica_3

Jasne,że w kinie były tłumaczenia!!!
No przecież wiadomo,że zawsze są,tak jak na Chicago czy na Moulin Rouge...
Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
Sara_von_Krolock

Ja też nie byłam w kinie - niestety, a w napisach, z którymi sie spotakałam nie było tłumaczenia. Szkoda, ze nikt tego nie zrobił.

malva

jak to?? nie tłumaczyli piosenek?? u mnie tłumaczyli:) piosenki ogólnie w tym filmie były super, fantastyczne, chciało mi się wstać i tańczyć, śpiewać razem z nimi:D

ocenił(a) film na 10
Pin_up_Margolcia

a skąd masz te napisy?Dla jakiej wersji? Ja sprawdziłam kilka i w żadnych nie było tłumaczenia piosenek.

ocenił(a) film na 6
malva

mnien ajbarzej ,,times wastin'' podpadlo - fajny kawalek. a Aktorzy spiewali czy to playback?? bo jesli Aktorzy to Reese w Times Wastin pięknie:D

użytkownik usunięty
szczawik151

Oczywiście, że aktorzy. Reese Witherspoon zwierzała się w wywiadzie, że musiała chodzić na lekcje śpiewu...