Spacer po linie

Walk the Line
2005
7,6 68 tys. ocen
7,6 10 1 67681
7,4 28 krytyków
Spacer po linie
powrót do forum filmu Spacer po linie

Czy można gdzieś dorwać ten numer w wykonaniu Poenixa i Reese? Na soundtracku niestety go nie ma.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szkoda że nie dodali tej piosenki jako bonus track :/ Ciekawe czy w ogóle istnieje dłuższa, pełna wersja tego nagrania.

użytkownik usunięty
Bartulec

ta piosenka nigdy nie została nagrana przez June i Johnny'ego, ale możecie ją ściągnąć w wykonaniu June Catrer i bodajże Carla Smitha, jej wcześniejszego męża

ocenił(a) film na 8

Nie do końca prawda.Piosenka nigdy nie została nagrana w całości przez Phoenixa i Reese dlatego,że prawa autorskie do niej posiada Carl Smith były mąż June Carter(o którym zreszta jest mowa w filmie).Dlatego też nie ma jej na orginalnej płycie z soundtrakiem.Są jednak dwa inne nagrania-June Carter z Carlem Smithem oraz nagranie June Carter z Johnym Cashem(tak jest takie nagranie).Oba są dostepne w sieci.To ze Smithem jest rzeczywiście słabe,ale z Cashem jest bardzo podobne do tego na płycie.

ocenił(a) film na 8
koolemp

Oczywiście nie na płycie tylko w FILMIE...

Bartulec

Też jestem zawiedziona, że nie ma tego utworu na soundtracku :( Bardzo mi się spodobał.

użytkownik usunięty
PaulaPaula

to jest mój ulubiony fragment, a w oryginale nie jest juz taki fajny :/

nom mi też się podobało:( szkoda że nie ma wykonanego W CAłOśCI przez Jacquina i Reese, pięknie to śpiewali:(