Spacer po linie

Walk the Line
2005
7,6 68 tys. ocen
7,6 10 1 67687
7,4 28 krytyków
Spacer po linie
powrót do forum filmu Spacer po linie

ale jeśli chcecie obejrzeć film o psycholu, rozbitych rodzinach to polecam

ocenił(a) film na 10
Dii

nikt ci nie kaze ogladac jesli nie rozumiesz tresci.

ocenił(a) film na 10
Anness

o psycholu??????????

hmmmm...chyba oglądałaś inny film....biedna.....

użytkownik usunięty
Dii

rozumiem onetko, że każdy ma swoje zdanie, ale jak ci się ten film nie podoba to pooglądaj sobie mało ambitne komedyjki...

Dii

Nie no dajcie spokój-nie najeżdżajcie na onetke tylko dlatego,że jej się film nie podobal i od razu piszecie,że ma sobie pooglądać mało ambitne komedyjki-no bez przesady!!!
Troszke kultury-ten film ma prawo się komuś nie podobać,tak jak już pisałam tutaj w wielu postach i mojej recenzji (ja dla ścisłości jestem filmem zachwycona i podobał mi się w 200%-bylam dwa razy na nim w kinie,slucham nalogowo muzyki itd.),ze filmy biograficzne w Polsce nie robią zbytnio kariery,a do tego jeśli to film o muzyku,który dla nas w sumie nie jest ikoną czy symbolem,wiec tym bardziej.
I proszę-nie piszcie takich ironicznych tekstów w stylu "ambitne komedyjni" bo każdy ma prawo powiedzieć swoje zdanie-ja akurat sie z onetką nie zgadzam-jakim psycholu??-ale szanuję wypowiedź i namawiam do tego innych.
Pozdrawiam!

użytkownik usunięty
Dii

dobra, sorry... ale sformuowanie "psychol" mnie zabiło... jeśli to nie jej gatunek, to bardzo mi przykro

ocenił(a) film na 7
Dii

Hej właśnie trafiłam tu na mój dawny post i nie mam pojęcia czemu tak napisałam:/ trochę to był szok po pierwszym obejrzeniu, nie wiedziałam do końca o czym będzie ten film, nastawiłam się na coś lekkiego, i nie znałam historii J. Casha i ale teraz kiedy ją choć trochę poznałam i obejrzałam film ponownie, to całkiem inaczej go odbieram a co do tamtej notki to zgłosiłam ją do usunięcia bo nie mogę się na nią patrzeć. Rozumiem Waszą irytację i wcale się jej nie dziwię bo sama bym tak pewnie zareagowała, sorry jeśl kogoś uraziłam bo napewno nie chciałam tego zrobić, pozdrawiam