Spacer po linie

Walk the Line
2005
7,6 68 tys. ocen
7,6 10 1 67681
7,4 28 krytyków
Spacer po linie
powrót do forum filmu Spacer po linie

tak śpiewała June Carter?!

http://www.amazon.com/gp/product/B0000C05MO/102-3756550-3367335?v=glance&n=5174 [www.amazon.com/gp/produ...]

tu jest parę fragmencików jej piosenek... o ludzie...... Reese śpiewa o niebo lepiej... ma lepszy głos.. i wogóle... przecież to jest okropne!!! posłuchajcie zwłaszcza "Wildwood Flower", którą Reese śpiewa pięknie, a June poprostu zawodzi... aż trudno mi uwierzyc...

użytkownik usunięty
Pin_up_Margolcia

też się zdziwiłam jak usłyszałam ją śpiewającą z mężem "Time's A Wastin'". Ale tak naprawdę wokaliści country śpiewali takimi głosami. Reese też próbowała zaciągać i bardzo dobrze jej to wychodziło, ale naszczęście nie miało to takiego efektu jak u June.

ocenił(a) film na 8

no ale przeciez Reese w filmie (czyli tak właściwie June) powiedziała że wszyscy mówią jej że nie umie spieewać ;)
czyli powinniśmy się tego byli spodziewać że za ładnie to ona nie śpiewała. Ona była od rozbawiania publiki :P

Fluorescent

a jednak miałam nadzieję że zawodowa piosenkarka śpiewa lepiej niż aktorka która nigdy nie śpiewała:) to był przykry szok raczej:)

:)

ocenił(a) film na 7
Pin_up_Margolcia

Nie była zawodową piosenkarką. Rodzice po prostu ją tak wychowali , a ona śpiewała bardzo marnie , gorzej od siostry , więc rozśmieszała publiczność. Wg mnie Reese powinna śpiewać gorzej bo nie na tym polega aktorstwo żeby promować swoją osobę tylko żeby odtwarzać rzeczywistość.
Zresztą jak słyszę że Jaquin " śpiewał tak pięknie , a Johnny to nie" to mnie krew zalewa. Johnny śpiewał nieułagodzonym głosem , pełnym sprzeczności , dlatego tak genialnie , a Phoenix śpiewał poprawnie co w dobie Mtv jest rzadkością , i bardziej przystępnie i dlatego niektórym fankom Jaquina które zaczęły się Cashem interesować od filmu wydaje się Jaquin lepiej śpiewa. Nic bardziej mylnego.
Pzdr

lihol

hm, mi po jedynej piosence Johnny'ego "Walk the line" wydaje się że śpiewa bardzo 'fajnie'... w każdym razie "Walk The line" Johnna na pewno podoba mi się bardziej niż to Joaquina... A co do June to poprostu przeżyłam przykry szok;/ Reese śpiewała pięknie...