6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144691
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Kto jest Fanem Spider-Man'a Niech sie Wpisuje , (zeby było duzo wpisów, zeby pokazac ze jest nas duzo Wiernych Fanów)

ocenił(a) film na 5
Darth_Carnage

no faktycznie,byk jak nic,ale to przez te emocje:)

ocenił(a) film na 9
Darth_Carnage

marcin535-a woźny niby co robi:P:P:P

ocenił(a) film na 5
Darth_Carnage

no w sumie tak, ale wozny to brzmi dla niego zbyt dumnie bardziej pasuje sprzatacz:)

ocenił(a) film na 10
cinas91

Najlepszy film wychodzi w maju PZK3 zapraszam głosujcie na ten film bo to lepszy kazałem chłopakom nie którym z pzk3 zeby głoswoli na 1/10

ocenił(a) film na 8
nastay18

wypierdalaj !

ocenił(a) film na 6
nastay18

Kazałem? A kto cie słucha?
Podaj nick takiego idioty?

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

Darth Venom - Cioto myślisz ze jestes taki modry 15 lat masz frajerze, Znajde Ci i ubije Twój ryj typie

ocenił(a) film na 10
nastay18

mam ktos jeszcze cos do mnie, Spróbuj cos powiedź, Reperezentuje Pzk3 , h.... wiece co to znaczy nie chce do koniczć dla Fanó Spider-man i i Sczególe Dla Spider-Team Fajrze Nas jest Wiecej zobaczyc po premierze filmu

ocenił(a) film na 8
nastay18

aha i jeszcze chciałam dodać... że jeśli ma mnie reprezentować taki ... brzydko mówiąć cep To chyba powiesze sie na pajęczynie:p...
(jego tam CHYBA nikt nie trawi )

ocenił(a) film na 8
diablo_8

Jak byłem mały zacząłem oglądać dwie kreskówki BAMANa i SPIDERa... zgadnijcie która mi się bardziej podobała ;))

Oczywiście się zapisuje :P

ocenił(a) film na 10
diablo_8

Miałem racje mówiłem ze to beznadzejny film

.........F.....R.....A.....J.....E.....R.....Z.........

ocenił(a) film na 10
nastay18

człowieku... żal.pl to mało powiedziane;/ Nie powaliło ci sie coś w głowie?? Po pierwsze To twoja gadka że Piraci3 będą najlepsi to sie okaże czy ma sens ale dopiero 2007-05-25. Aha.. i jak jeszcze raz obrazisz kogoś z Filmwebu to osobiście zgłoszę twoje konto do moderatora.
Liru.krakow

ps. przejdź sie na film a potem komentuj!! narka

ocenił(a) film na 10
diablo_8

Darth Venom - myślisz ze jestes na forumie naj modrzejszy od nas hehehe Brechta z ciebie , wiesz Spider- man , zrobiony przez jakiegos swira na serio jaką Głupią fantazja dostał do łba ze człowkiem moze byc pająkiem smieszne dla mnie to jest :P

ocenił(a) film na 9
diablo_8

me too:D chociaż pirwsza czesc troche przynudna ale komiks i serial animowaly rulezzz

ocenił(a) film na 8
diablo_8

Pisze sie na to :D Jestem fanem od początku każda część seri wymiata.

ocenił(a) film na 10
diablo_8

Widze ze jakas tresciwa osoba:] FUNclub spidera to jest naprawde dobry pomysl!! Tylko są ludzie którzy i tak bedą to potępiali..;/ A nawet w kinie nie byli!! Bo np. wolą Piratow!!
SPIDERMAN MIAŻDZY SYSTEM!!
pzdr dla wszystkich maniaków marvelowskiego filmu;]

ocenił(a) film na 8
liru_krakow

liru... nie gnęb fanów piratów... tylko na podstwie tego gostka... my jesteśmy naprawde trzeźwymi umysłami a to coś sie do nas przypałętało:)

ocenił(a) film na 10
Ashen

No coś ty... ja nie gnębię fanów piratów bo sam uwielbiam ten film;] Tylko Pokój proszę!! Bo to dawanie jedynek --fani Piratów Spidermanowi i na odwrót to jest jakaś paranoja!!
pzdr
LiRu

ocenił(a) film na 10
diablo_8

też jestem fanką tego filmu od samego poczatku:P:]

ocenił(a) film na 7
diablo_8

Średnia wieku w tym temacie, to chyba 6 lat... ;P

ocenił(a) film na 10
diablo_8

Cioty zobaczycie, powiedzałem fanom Pzk zeby wstawali słabą ocene bedzie jazda

ocenił(a) film na 8
nastay18

Nie słuchajcie tego... nie wiem... bezpłciowego czegoś... możecie sami zobaczyć, że wszyzcy z foróm Piratów z Karaiów mają to gdzieś i będe głosować na film tak jak sami uważają a nie będą słuchać jakiegoś idioty;) Nie chcemy wojen... zwłaszcza, że wśród nas jest z tego co widze wiele fanów pajączka (a ja z nimi) jutro ide na film... wtedy zagłosuje:)

Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 10
Ashen

Elo , Przepraszam , za te głupie posty , chcemy Pokoju :) , Juz nie głosujemy i wy tez nie wybacznie mi fan Pzk , bo on wkurzało ze jestes lepsi i was jest wiecej :) , Chce pokoju nie chce my wojny

ocenił(a) film na 8
nastay18

Dziecko! Czy ty możesz ni być żałosny?... prosze cie... albo przenieśmy sie z tym na nasze forum i dajmy fanom spokoj...

PS. dodaje pajączka do ulubionych :D

ocenił(a) film na 10
Ashen

:P przepraszam za moje zachowenie na forum SM3 wybaczcie a ty venus Zamknij swóją c.i.p.e :) OK wporządku dzięki

ocenił(a) film na 10
nastay18

Stary jeszcze jeden taki post na forum i masz gwarantowany wylot;/ Bo wiesz co wulgaryzmów niewyłapiesz na forum... ale jak tak mówisz do dziewczyny to żal mi ciebie... Powiedz mi mówili jak sie urodziłeś o jakiś powikłaniach z mózgiem związanych... ?? Człowieku jeszcze jeden taki post.. to nie dość że cie zeszmace.. na całym srv. Filmwebu.. to załatwie ci bilecik bez powrotu;]
z fartem downie
LiRu

ocenił(a) film na 10
diablo_8

Oczywiście ja również dołączam :) I pozdrawiam fanów :)

ocenił(a) film na 10
Cornelie

Ludik jak czytac macie do mnie zal ze cos takiego napiszałe mam przepraszam , odwała reste fanów Pzk ,

ocenił(a) film na 10
nastay18

w sumie tak was jebie :P

ocenił(a) film na 8
nastay18

nie venus tylko VAnes ..czytać... trudna sprawa... ale szkoda że fani Pajączka dzięki tobie postrzegają nas jak debili...

"jebie was"
i vice versa...

ocenił(a) film na 8
Ashen

i jeszcze co do tego "zamkni cipe" heh nie chce być brutalna ale mówi sie ustami, językiem i strunami głosowymi...

ocenił(a) film na 10
Ashen

ok . przepraszam za moje słowa i za głupie posty nie potrzebnie to robiłem , bo mnie wział szlak jak zobaczyłem ocene 9,42 była

ocenił(a) film na 8
nastay18

tak wiem wiem... ze powinnam zachować to dla siebie ale jestem dziewczyną i tak już mam... Zanim coś napisze... pomyśl niebędziesz musiała ciągle sie płaszczyć i przepraszać. Koniec kwestii... życze miłej nocy

PS. mam nadzieje ze po obejżeniu filmu będe mogła podnieść wam średnią;)

ocenił(a) film na 5
Ashen

mam nadzieje:) bo dzisiaj to ladnie spadla:(

ocenił(a) film na 10
diablo_8

oczywiscie wpisuje sie jako wielki fan

diablo_8

zbieralem komiksy ze spidey'em od 1991 do 1996 roku:) mam prawie wszystkie numery:)

ocenił(a) film na 7
cbdu22

o kurde , ale spadła Ocena ;/ nie było mnie cały dzien tak szybko Spadłą Średnia Ocena , i co wam sie nie spodobał film

ocenił(a) film na 6
cbdu22

Co do fankulub, to on nie istnieje, i nigy nie powstał.
Diablo sobie napisał temat i tyle.

Jak coś to ja mam normalny fan klub, nazywamy sie (pogrom tego forum, jak to powiedział overall "kto nie jest z nami, ten jest do bani:) Spider Team, jest nas dwudziestu trzech i normalnie f unkcjonujemy, niedługo będziemy mieli forum. Już mamy zarząd itd.

Do nastaya, nie bede siezniżał do twoje go poziomu. Chętnie sie z tabą spotkam, skoro twiedzisz ze cośmi tam zrobisz itd.
Wogóle to skąd jesteś?
Ile ty masz lat bo naprawde jestes jakiś mąło dojrzały lub poprstu niedojebany.

Z tego co czytam na forum PzK3 to nikt sie za tobąnie wstawił, ale masz kupmli, no wydymali cie :)
A moze tak sobie tylko pisałeś.

Wiesz wkórwaiasz mnie, może ci załatwię skasowanie konta.

ocenił(a) film na 5
Stefan_Mirecki

heheh dobre D.V,no wlasnie a kiedy jakis czacik bedzie??:)

ocenił(a) film na 9
cinas91

ciśnij frajerwoi:P:D

ocenił(a) film na 6
Darth_Carnage

Wiecie co, moze teraz, wpadnijcie na temat z naszym Spider Teamem.

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

yeah ziom.. lubię cie!! Ten szmaciarz to naprawde ma poprzewracane i to ostro w dupie;] Właśnie go pewnie wydymali z jakiegoś innego forum xD Pozwala sobie kolo na zawiele i do tego pewno ma z jakies 10lat, i robi pod siebie.

Ludzie trzeba pasożyta wydymanego przez wielbłąda z przepuklina !!
Pzdr FoR aAl!!
LiRu

ocenił(a) film na 6
liru_krakow

Dzięki Liru.
Bądźmy tolerancyjni, mozęma trudne dzieciństwo, bo chyba właśnie je przechodzi. Albo mama go nie kocha :)

ocenił(a) film na 10
diablo_8

Wiecie co dymam was :P , mówicie ze nie mam ziomków ze nie olali szmieszna jestes

ocenił(a) film na 10
nastay18

moge sie z tobą spotkac jesli chcesz , niezle od mnie dostaniesz , wiesz ile ja mam lat 13 , nie bedzie mi uczył gówrza jak ty

ocenił(a) film na 6
nastay18

Ej Nastay18 , Jak nie lubisz tego film nie musisz tak piszac zeby kazdy otym wiedział , ja tez jestem fanem Pzk jakos inny nic na tym forum nie piszą, Tylko ty sie przejebałeś spider-man'a

ocenił(a) film na 4
PZK_fan

Ty nastay18 jestes najebany czy tak pojebany??:|:D ja pierdole jakie Ty smuty wypisujesz?! fajnie mozesz byc fanem pieratów(ja tez w sumie jestem bo na dwójke mocno czekałem) ale bez przesady:) uspokój hormony:P

ocenił(a) film na 6
Losiek_o

Co nastay chce się bić ??
Dawać mi go kurwa!! rozjebie mu łeb w drobny mak :D
Zróbcie ustawkę proszę Was :D

ocenił(a) film na 10
Dextromethorphan

Człowieku możesz mieć 6lat a on i tak by był cały posrany.. bo pewnie wygląda jak golum :D
pzdr
LiRu

ocenił(a) film na 9
diablo_8

widze ze dostawcy internetowi powinni zaczac robic jakies testy psychologiczne przed podlaczeniem do netu.Nastay NIEZDALES. Dozywotni ban.