6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144691
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Kto jest Fanem Spider-Man'a Niech sie Wpisuje , (zeby było duzo wpisów, zeby pokazac ze jest nas duzo Wiernych Fanów)

ocenił(a) film na 5
brodzikm

ale debil,najpierw przeprasza a potem znowu sapie,wez juz idz stad czlowieku

ocenił(a) film na 9
brodzikm

poprawa błedu :NIE ZDAłEś

diablo_8

jestem fanem od czasu drugiego komiksu w Polsce :)

ocenił(a) film na 10
diablo_8

Kto MAm zwasz ten film na komputerze ??

ocenił(a) film na 7
diablo_8

Mam ktos zwasz Polski napisy do filmu ??

ocenił(a) film na 9
diablo_8

szukaj na napisy org.

ocenił(a) film na 6
diablo_8

Ja Czekam NA DVDRip Lektor PL

ocenił(a) film na 8
diablo_8

Wpisujcie sie kto był W Knie :P

ocenił(a) film na 8
ziomal_4

Kurde , nie potrzebnie ze bedą robili SM4 , Mojm zdaniem mogli by skoniczyc z tym

ocenił(a) film na 10
ziomal_4

co TY DAJESZ WYCHODZ SPider- MAn 4 napewno , I tak zabrdzo nie przybadam SPider-Mam , WOLE PZK NApewno bedzie wiekszy rekord widzów Piraci z Karaibów Na Krańcu Świata . krótkim zdaniem, Nude Tematy Macie co z tego ze duzo macie ale nudy i beznadziene

ocenił(a) film na 5
arolbn

http://filmnews.blog.onet.pl/2,ID205676566,index.html
głosuj na bohatera wszech-czasów

ocenił(a) film na 5
arolbn

dobra posapales troche to teraz idz stad i nie wracaj ,lepiej patrz na tematy pzk i nie wtracaj na to forum jak masz takie glupoty pisac

ocenił(a) film na 6
diablo_8

Którs Część sie Wam Podobała Spider-Man , Spider-Man 2, Spider-Man 3

ocenił(a) film na 10
PZK_fan

Mi sie podobaly wszystkie czesci Spidermana i juz nie moge sie doczekac wydania na DVD cz.3
Oczywiscie wpisuje sie jako fan...

ocenił(a) film na 7
_justin_

ej mam gorącą prośbe, szfajceneger założył nowy temat, niech nikt ZUPEŁNIE NIKT mu nie odpisuje. Znudzi sie chlopakowi

ocenił(a) film na 9
grygu

sorki ale juz mu odpisalem....bo teraz dopiero przeczytalem to co teraz napisales;/:P

ocenił(a) film na 7
Darth_Carnage

no spoko ;) po prostu to jest takie dziecko neo że ja nie mogę.. I niestety nie da się zrobić żeby nikt mu nie odpisywał bo zawsze ktoś taki się znajdzie komu puszczą nerwy. ALe szkoda że Admin nie może zbanować tego użytkownika..

ocenił(a) film na 9
grygu

Założyłem temat zeby nikt mu nie odpisywal na to co mowi ze by nie miał satysfakcji...a wiesz co napisal w jednym poscie''jak mi nie bedziecie opdisywac to sam se bede odpisywal wkoncu to tez jakas satysfakcja'' czy to nie jest debil??:D:D

ocenił(a) film na 9
Darth_Carnage

Widzisz co ten debil robi??;/

ocenił(a) film na 7
grygu

a tak ogólnie Darth spider to chodź na forum 4 części, ja już na to chyba nie bede wchodzic, a arnold pewnie nie wie ze te forum istnieje :P

ocenił(a) film na 9
grygu

On juz wie tam tez zalozyl temat...;/ przeczytaj sobie....

ocenił(a) film na 7
Darth_Carnage

lol co za pojeb..

ocenił(a) film na 6
grygu

No Własnie zjeb na maxa , ej Film jest beznadzjeny oglądałem go w kinie , na 100% Przebije PZK3 bedzie o wiele wiecej widzów

ocenił(a) film na 6
PZK_fan

hehehehehheheheh
Brechta z tych ludzi co nie rozumią samych siebie

ocenił(a) film na 6
PZK_fan

xP xP xP xP

użytkownik usunięty
diablo_8

Jetem fanem człowieka pająka i się wpisuję. Mam nadzieję, że powstanie przynajmniej 6 części