Kto jest Fanem Spider-Man'a Niech sie Wpisuje , (zeby było duzo wpisów, zeby pokazac ze jest nas duzo Wiernych Fanów)
Kurde , nie potrzebnie ze bedą robili SM4 , Mojm zdaniem mogli by skoniczyc z tym
co TY DAJESZ WYCHODZ SPider- MAn 4 napewno , I tak zabrdzo nie przybadam SPider-Mam , WOLE PZK NApewno bedzie wiekszy rekord widzów Piraci z Karaibów Na Krańcu Świata . krótkim zdaniem, Nude Tematy Macie co z tego ze duzo macie ale nudy i beznadziene
http://filmnews.blog.onet.pl/2,ID205676566,index.html
głosuj na bohatera wszech-czasów
dobra posapales troche to teraz idz stad i nie wracaj ,lepiej patrz na tematy pzk i nie wtracaj na to forum jak masz takie glupoty pisac
Mi sie podobaly wszystkie czesci Spidermana i juz nie moge sie doczekac wydania na DVD cz.3
Oczywiscie wpisuje sie jako fan...
ej mam gorącą prośbe, szfajceneger założył nowy temat, niech nikt ZUPEŁNIE NIKT mu nie odpisuje. Znudzi sie chlopakowi
sorki ale juz mu odpisalem....bo teraz dopiero przeczytalem to co teraz napisales;/:P
no spoko ;) po prostu to jest takie dziecko neo że ja nie mogę.. I niestety nie da się zrobić żeby nikt mu nie odpisywał bo zawsze ktoś taki się znajdzie komu puszczą nerwy. ALe szkoda że Admin nie może zbanować tego użytkownika..
Założyłem temat zeby nikt mu nie odpisywal na to co mowi ze by nie miał satysfakcji...a wiesz co napisal w jednym poscie''jak mi nie bedziecie opdisywac to sam se bede odpisywal wkoncu to tez jakas satysfakcja'' czy to nie jest debil??:D:D
a tak ogólnie Darth spider to chodź na forum 4 części, ja już na to chyba nie bede wchodzic, a arnold pewnie nie wie ze te forum istnieje :P
No Własnie zjeb na maxa , ej Film jest beznadzjeny oglądałem go w kinie , na 100% Przebije PZK3 bedzie o wiele wiecej widzów