6,8 357 tys. ocen
6,8 10 1 357107
6,2 51 krytyków
Spider-Man
powrót do forum filmu Spider-Man

Pamientam czasy kiedy Spider man miał ocene bardzo dobre a teraz to co w ciągu roku ludzie się zmienili czy ich upodobania ,bo ja naprawde niewiem. Mi ten film się bardzo podobał i uwarzam że jest to najlepsza ekranizacja komiksu.Nie zrozumcie mnie żłe bo naprawde lubie filmy na podstawie komiksu ale (bez obrazy) jak wide Iron mena który robi cały film kostium i jedynie ostatnie 15 min filmu jest akcji to naprawde.... i jeśli chodzi o moją ocene Spider mana to:
1-8/10
2-8/10
3-ogólni 3 coś brakowało i lecieli na kase wienc coś około 7,5/10

użytkownik usunięty
Kasia_stachowiak

Dokładnie tak. To bardzo dziwne. Co z tego, że efekty już się zestarzały i są gorsze niż w nowszych filmach. Kiedy po raz pierwszy się go oglądało był czymś nowym, fajnym i teraz dobrze się do tego wraca. Ludzie przestali być obiektywni, znudziło im się, bądź pojawia się nowe pokolenie, które dziś nie rozumie co inni widzieli w tym filmie.:)

ocenił(a) film na 9
Kasia_stachowiak

Bo teraz to na topie jest kręcenie gniotów typu Mroczny Rycerz, który jest taki mhroczny, że nikogo nie zabija przez cały film, ale masa typków wypisuje bzdety typu: realistyczny, poważny film film- buahaha.
Wracając do Spideya: To była pierwsza tak świetna wizualnie adaptacja komiksu. Przełom. Film nie udaje czegoś czym nie jest. To luźny rozrywkowy blockbuster ze wspaniałą muzyką Elfmana

ocenił(a) film na 8
dezertx

"Bo teraz to na topie jest kręcenie gniotów typu Mroczny Rycerz..."
Człowieku, piszesz tak, jakby Spidey był robiony w latach 80-90. Nie zapominaj, że między TDK i Spider-manem jest tylko kilka lat różnicy. Nie mówiąc już o tym, że oba komiksy, na podstawie których zostały nakręcone filmy, mają co innego do przekazania.
Btw. Peter też nie zabija ludzi i nikt mu tego nie wypomina.

Spidey ma teraz tak słabą ocenę, bo nagle ludziom odwidział się ten film(nie mówię o wszystkich) i zaczęli mu zmieniać ocenę argumentując gorzej niż mój kot. Albo w ogóle argumentów nie stosując.

deathmaster

obaj macie racje ale to naprawde mnie wkurza jak ludzie mogą szybko zmienić zdanie to tylko znaczy o ich dojrzałości i inteligencji.