6,8 357 tys. ocen
6,8 10 1 357125
6,2 51 krytyków
Spider-Man
powrót do forum filmu Spider-Man

Dla chętnych

ocenił(a) film na 7

Dla chętnych "Spider man" na Polsacie w poniedziałek o 20.00:)

ocenił(a) film na 7
patryk511

Oglądałem już rok temu na Polsacie. Więc niech teraz nie przesadzają z tymi reklamami "MEGA HIT! SPIDER-MAN!". Dwójkę też już puścili.
A tak w ogóle kiepskiego lektora dobrali. No i reklamy...

użytkownik usunięty
ser_plesniowy

Aj, przez te reklamy to dopiero za trzecim podejściem obejrzałem. A sam film wg mnie też słabizna, fajnie tylko pokazane jak Maguire skacze po wieżowcach... reszta to dziecinada. POWRÓT BATMANA, jest najlepszy ze wszyskich ekranizacji komiksów jakie powstały i pewnie tak już zostanie, choć nie widziałem jeszcze Spiermana 2 i 3.
No cóz, pozostaje czekać na kolejny MEGA HIT POLSATU :)

ocenił(a) film na 7

Mnie się całkiem spodobał, dałem 7 m.in. za głupią koncówkę. "Zostańmy przyjaciółmi"?? Co to miało być??
Tłumaczenie średnie, cały czas Spidera nazywano Człowiekiem Pająkiem, dopiero pod koniec Spider-Man.

Ha! Spider dziś leci na AXN, o 23.00 :D Może bedzie lepsze tłumaczenie.

użytkownik usunięty
ser_plesniowy

Za końcówkę właśnie zastanawiałem się czy nie dać 4/10, bo myślałem że koniec będzie happy, czyli typowo-sztampowy, a tu jednak Tobey zachowuje się altruistycznie, niczym dr Judym (cóż za trafne porównanie ;) i odrzuca miłość dla dobra ogółu. Z drugiej strony przez cały film ogląda się go, jakby był adresowany dla młodszych widzów, a tu raptem końcówka taka wzruszająca... Chyba reżyser przekombinował, bo chciał zrobić film dla wszystkich :)

PS. Nie posiadam niestety AXN ;)

Pozdro!

niema happy endu bo jest on w częsci 2 i Spidey(TobeY) przyjmuje w końcu ta miłosc.

ocenił(a) film na 7

Oglądam właśnie Spidka w AXN, tłumaczenie ogółem lepsze niż w polsacie, choć zdarzają sie babole. Lektor inny, ale też pasuje. Nie ma przekombinowania z imieniem Spider-Man...

ocenił(a) film na 7
ser_plesniowy

A oglądało się i muszę przyznać, że druga część mi się bardziej podobała...

ocenił(a) film na 7

No, Hellboy w poniedziałek o 20:00. Dobrze się składa, bo byłam w kinie na drugiej części i pierwszą chętnie obejrzę (nie widziałam jej jeszcze)

ocenił(a) film na 7
The_Slayer

No prawda "Hellboy" o 20.00 napolsacie wponiedziałek.Ale jeśli mama bys szczery to nie ciągnie mnie by obejrzeć.

użytkownik usunięty
patryk511

Ja mam silną wolę obejrzeć Hellboya, ale obawiam się, że gąszcz reklam może okazać się nie do przejścia :( Wszystkim zmagającym się z Wielką Armadą Reklam POLSATU, i sobie oczywiście - POWODZENIA i 100 ziewnięć na minutę (tj. miłego oglądania ;)

użytkownik usunięty

Ale gówniany był ten Hellboy... Tak, że go nawet nie obejrzałem do końca. Brrr!!! Ohyda :(

fakt,lepszy był już Spider-Man bo przynajmniej był wciagający

ocenił(a) film na 7
Walker_

zgadzam się z wami.Spider mana to lubię oglądać.A jeśli chodzi o tego całego helboya to nawet nie chce go ani razu obejrzeć.