6,8 357 tys. ocen
6,8 10 1 357107
6,2 51 krytyków
Spider-Man
powrót do forum filmu Spider-Man

Lubię tą serie i samego człowieka pająka ale to już jest przesada

ocenił(a) film na 7
jajko113

dokładnie, już lepiej jakby puścili trzecią częśc a nie ciągle tą i dwójkę męczą ;)

ocenił(a) film na 7
golab12

Akurat trójka leciała na Polsat Film nie dawno ale masz racje ,mam nadzieje że na jesień bedą jakieś lepsze filmy

ocenił(a) film na 7
jajko113

Teraz będzie chwila przerwy a potem "Kevin sam..." ;)

ocenił(a) film na 7
Chasil

No do tego jesteśmy już wszyscy przyzwyczajeni ale z drugiej strony gdyby nie puścili to wszyscy by sie zburzyli ,już chyba była taka akcja i polsat jednak zdecydował się wyemitować film :)

ocenił(a) film na 7
jajko113

no właśnie co do Kevina to akurat nic nie mam, jest co roku, ale to już taka tradycja. A no i właśnie, rok a prawie co 2 miechy to jest różnica ;D

golab12

Ja tam lubię Spider-Mana mnie nie przeszkadza chociaż mnie to dziwi znowu ten Spider-mAN LECI NA POlsacie??

ocenił(a) film na 7
jajko113

Ja też, w kółko Spider Man i jakieś Transportery a w TVP "Piraty" z Karaibów...Można tym srać i rzygać jednocześnie. A mają wiele unikatów i znakomitych filmów, które puścili ze dwa razy w środku nocy i już...

ocenił(a) film na 7
Goro_Gondo

tyle razy już pokazywali spider mana w polsacie i wogóle w tv a ja tylko 2 część obejrzałem całą i chyba 3 a tej 1 to nigdy całej jeszcze nie widziałem :/

ocenił(a) film na 7
golab12

Dzięki temu Asia zobaczyła ten film, więc nie wiem czemu narzekacie!!!!

ocenił(a) film na 8
jajko113

Zgadzam się w 100% i to jeszcze Mega Hit! :D
A film bardzo fajny 9/10, ale bez przesady... ;p

ocenił(a) film na 6
jajko113

Powinni zmienić tytuł z Megahit na Megakit,chociaż do spidermana nic nie mam,ale mogli by puścić co innego

ocenił(a) film na 7
dominik9051

Miejmy nadzieje że na jesień zainwestują w coś nowego zarówno polsat jak i tvn no i może telewizja publiczna

ocenił(a) film na 8
jajko113

Cholera jasna to nie oglądaj ! Proste!

ocenił(a) film na 7
patryk250

Tak też uczyniłem