6,8 357 tys. ocen
6,8 10 1 357125
6,2 51 krytyków
Spider-Man
powrót do forum filmu Spider-Man

Kocham wszystkie 3 części.To są idealne filmy dla mnie .W ogóle uwielbiam spider-mana , bajkę też ,mówcie co chcecie , ale ja od dawna kocham ten film i czekam na czwartą część , ale boję się , że może nie powstać xd .

ocenił(a) film na 8

Ja również uważam ten film za rewelacje... Spider Man 1 i 2 maja u mnie po 9/10, 3 natomiast dostaje 8/10, bo kilka rzeczy mogli lepiej zrobić, ale i tak to jest bardzo dobry film. Co do 4 to masz racje, może nie powstać. Byłoby szkoda. Pozdrawiam!

użytkownik usunięty
ukaniulz

; ) również pozdrawiam . Będzie wieelka szkoda , jeżeli Raimi nie pogodzi się z Sony , no tak , wiem , już po wszystkim i decyzja podjęta , ale ja jestem optymistką i zawsze mam nadzieję na nagłą zmianę planów ; ) . TAK marzyłam o 4 części , że już się doczekać nie mogłam i nie spodziewałam się takiej informacji... Myślę , że restart to kiepska decyzja i zła wiadomość szczególnie dla fanów takich jak ja ; p

Ja słyszałam że ma powstać 4 część, ale Petera parkera ma grać kto inny.
Coś pisali, że to będzie w 2012 roku ten film.
Też bardzo lubię ten film jest ekstra

ocenił(a) film na 10

ja tez uwielbiam filmy o Spider-manie
kurcze sa super.
od zawsze je lubilam,i szukam nawet kreskowek z nim zwiazanych :)
ktos zna moze jakas strone,procz you tube ?
z gory dziekuje :)

użytkownik usunięty

hej, popieram Cię, też go uwielbiam, a sz\czególnie postać Harryego! I dlatego jest wściekła jak cholera za ten pieprzony reboot:/ Ja chcę kontynuacji tego albp nic!