6,8 357 tys. ocen
6,8 10 1 357107
6,2 51 krytyków
Spider-Man
powrót do forum filmu Spider-Man

Chyba najgorszy z superbohaterów z jakim się spotkałem. A film zrobiony słabiutko. Wątek z walką,
niewypłaceniem kasy, złodziejem/zabójcą idiotyczny.

shaggy2501

. A film zrobiony słabiutko ten film jest z roku 2003 wiec efekty są słabe
Wątek z walką,
niewypłaceniem kasy, złodziejem/zabójcą idiotyczny.
jak tak to twoja opinia ta scena musiała być ponieważ była też w komiksie .....

ocenił(a) film na 3
wort801

No to komiks też słaby. :>

ocenił(a) film na 7
shaggy2501

Gratuluję oceniania rzeczy których na oczy nie widziałeś.

ocenił(a) film na 3
Dealric

Ok, może źle to wyraziłem. Słaby jest dla mnie ten motyw, wątek, o którym napisałem wyżej.

wort801

2002 roku

ocenił(a) film na 10
shaggy2501

Widzę że filmweb posiada ogromną ilość znakomitych krytyków filmowych oraz znawców sztuki komiksu. Można opisać autora tego tematu za osobę o wyrazistym smaku skoro z taką łatwością potrafi dobrać merytoryczne argumenty by przekonać nas o swej słuszności.
Poważnie mówiąc to drogi shaggy2501, nie wypowiadaj się na temat filmu, który powstał zanim Twoi rodzice uporali się z problemem trądziku na twarzy.

ocenił(a) film na 3
MaximuP247

Arogancki "bohater", który jest ciamajdą. Zyskuje super-moc i jego osobowość drastycznie się zmienia. W ogóle nad sobą nie pracował. Przez jego impertynenckie zachowanie ginie jego wujaszek. Ale co tam? Nic się nie stało. Zemści się na sprawcy i wszystko będzie w porządku. Poszpanuje sobie przed dziewczyną, w której się zawsze bujał, upokorzy gwiazdę szkoły. Nagle z lamusa staje się kozakiem. Dobrze, że ukrywa swoją moc. http://www.youtube.com/watch?v=SYFFVxcRDbQ Następnie ten egocentryzm, robienie sobie samemu zdjęć, żeby tylko zyskać sławę. Nigdy nie uczy się pokory. Dużo już z tego filmu nie pamiętam. Tyle, że charakter Spider-Mana strasznie mi się nie spodobał. Można być arogantem i osobą skupioną na sobie w ciekawy sposób, jak choćby Tony Stark. Wizja postaci SM nie jest w moim guście.
Tobie co się podoba w filmie/bohaterze?

Aha, jeszcze jedno. Krytykujesz mnie za niemerytoryczną wypowiedź, a sam piszesz, "poważnie mówiąc", żebym nie wypowiadał się o filmach, które powstały w X roku. To "poważnie mówiąc" w tym zdaniu sprawia, że brzmi ono dwa razy śmieszniej. Co ma rok produkcji do oceniania?
Pozdrawiam. :)

ocenił(a) film na 10
shaggy2501

Bardzo mnie cieszy Twój komentarz. Takie pragnę widzieć na co dzień. Jestem zadowolony że dzięki mojemu obraźliwemu postowi zmotywowałem Cię to wykrzesania całkiem niezłej opinii na temat filmu i wyrażenie swojego zdania na ten temat bohatera.

shaggy2501

No cóż jakby nie patrzeć to on robił zdjęcia samemu sobie po to aby zarobić kase i np. pomóc ciotce spłacić czynsz a nie żeby "zyskać sławę. Tym bardziej, że gazeta, do której robił zdjęcia cały czas pisała źle o Spider-Manie. Jeśli chodzi o ośmieszenie gwiazdy szkoły... Ty byś tak nie zrobił gdyby on robił z Ciebie frajera dzień w dzień? Ja tak. No i po śmierci wujka Peter znowu stał się (z charakteru) taki jaki był.

shaggy2501

Najwyraźniej historia o Spider-Manie cię przerosła shaggy.To było zbyt wiele jak na twój umysł,spróbuj może oglądać jakieś dramaty albo komedie romantyczne ? :D

ocenił(a) film na 5
MaximuP247

Powiedział gość, wystawiający 10/10 spidermanowi...

ocenił(a) film na 7
shaggy2501

Zgadzam się, Spiderman to najgorszy superbohater jaki kiedykolwiek został wymyślony. Niczego nie potrafi zrobić, jest bardzo słaby. Denerwuje mnie bardzo, że jest tak popularny, ale w dzisiejszych czasach postaci słabe i nie mające niczego do zaoferowania są niestety bardzo często niezasłużenie gloryfikowane.

ocenił(a) film na 9
w0jtas9

Nawet nie wiesz co mówisz. Spider Man jest jednym z najlepszych i najciekawszych superbohaterów. I jak można mówić że niczego nie potrafi zrobić? Jak sie na czymś nie znasz, lub tego nie widziałeś, a szczególnie komiksów nie czytałeś, to nie oceniaj!

w0jtas9

Dlaczego niby jest słaby? Skoro Spider-Man jest słaby to Ironman tym bardziej bo jest tylko latającą puszką.

ocenił(a) film na 7
Wezum

Po prostu nic nie może zrobić.

w0jtas9

Zobacz sobie The Amazing Spider-Man 2 i zobaczymy czy nic nie potrafi zrobić! -_-

w0jtas9

Może Ci na przykład pajęczyną zakleić usta, żebyś nie gadał głupot.

w0jtas9

Bardzo słaby - siła do dziesięciu ton :)

ocenił(a) film na 10
w0jtas9

powiedz to supermanowi

ocenił(a) film na 7
w0jtas9

Jak dla mnie najlepszy superbohater, mam wszystkie komiksy DC jak i batman supermena itd pozdrdla fanow Petera

ocenił(a) film na 9
w0jtas9

Słabe? WTF moim zdaniem pokonałby Kapitana Amerykę i może nawet Daredevila

ocenił(a) film na 6
shaggy2501

Zgadzam się. Filmy o spidermanie są najsłabsze.

ocenił(a) film na 7
femmepl

jedno jest pewne najwięksi idioci wypowiadają się w tematach o SPIDER MANIE

ocenił(a) film na 6
michal4p

Dokładnie

ocenił(a) film na 9
michal4p

włąśnie się wypowiedziałeś xD

użytkownik usunięty
shaggy2501

Chyba najlepszy, pomyliłeś słowa.