Chyba najgorszy z superbohaterów z jakim się spotkałem. A film zrobiony słabiutko. Wątek z walką,
niewypłaceniem kasy, złodziejem/zabójcą idiotyczny.
. A film zrobiony słabiutko ten film jest z roku 2003 wiec efekty są słabe
Wątek z walką,
niewypłaceniem kasy, złodziejem/zabójcą idiotyczny.
jak tak to twoja opinia ta scena musiała być ponieważ była też w komiksie .....
Ok, może źle to wyraziłem. Słaby jest dla mnie ten motyw, wątek, o którym napisałem wyżej.
Widzę że filmweb posiada ogromną ilość znakomitych krytyków filmowych oraz znawców sztuki komiksu. Można opisać autora tego tematu za osobę o wyrazistym smaku skoro z taką łatwością potrafi dobrać merytoryczne argumenty by przekonać nas o swej słuszności.
Poważnie mówiąc to drogi shaggy2501, nie wypowiadaj się na temat filmu, który powstał zanim Twoi rodzice uporali się z problemem trądziku na twarzy.
Arogancki "bohater", który jest ciamajdą. Zyskuje super-moc i jego osobowość drastycznie się zmienia. W ogóle nad sobą nie pracował. Przez jego impertynenckie zachowanie ginie jego wujaszek. Ale co tam? Nic się nie stało. Zemści się na sprawcy i wszystko będzie w porządku. Poszpanuje sobie przed dziewczyną, w której się zawsze bujał, upokorzy gwiazdę szkoły. Nagle z lamusa staje się kozakiem. Dobrze, że ukrywa swoją moc. http://www.youtube.com/watch?v=SYFFVxcRDbQ Następnie ten egocentryzm, robienie sobie samemu zdjęć, żeby tylko zyskać sławę. Nigdy nie uczy się pokory. Dużo już z tego filmu nie pamiętam. Tyle, że charakter Spider-Mana strasznie mi się nie spodobał. Można być arogantem i osobą skupioną na sobie w ciekawy sposób, jak choćby Tony Stark. Wizja postaci SM nie jest w moim guście.
Tobie co się podoba w filmie/bohaterze?
Aha, jeszcze jedno. Krytykujesz mnie za niemerytoryczną wypowiedź, a sam piszesz, "poważnie mówiąc", żebym nie wypowiadał się o filmach, które powstały w X roku. To "poważnie mówiąc" w tym zdaniu sprawia, że brzmi ono dwa razy śmieszniej. Co ma rok produkcji do oceniania?
Pozdrawiam. :)
Bardzo mnie cieszy Twój komentarz. Takie pragnę widzieć na co dzień. Jestem zadowolony że dzięki mojemu obraźliwemu postowi zmotywowałem Cię to wykrzesania całkiem niezłej opinii na temat filmu i wyrażenie swojego zdania na ten temat bohatera.
No cóż jakby nie patrzeć to on robił zdjęcia samemu sobie po to aby zarobić kase i np. pomóc ciotce spłacić czynsz a nie żeby "zyskać sławę. Tym bardziej, że gazeta, do której robił zdjęcia cały czas pisała źle o Spider-Manie. Jeśli chodzi o ośmieszenie gwiazdy szkoły... Ty byś tak nie zrobił gdyby on robił z Ciebie frajera dzień w dzień? Ja tak. No i po śmierci wujka Peter znowu stał się (z charakteru) taki jaki był.
Najwyraźniej historia o Spider-Manie cię przerosła shaggy.To było zbyt wiele jak na twój umysł,spróbuj może oglądać jakieś dramaty albo komedie romantyczne ? :D
Zgadzam się, Spiderman to najgorszy superbohater jaki kiedykolwiek został wymyślony. Niczego nie potrafi zrobić, jest bardzo słaby. Denerwuje mnie bardzo, że jest tak popularny, ale w dzisiejszych czasach postaci słabe i nie mające niczego do zaoferowania są niestety bardzo często niezasłużenie gloryfikowane.
Nawet nie wiesz co mówisz. Spider Man jest jednym z najlepszych i najciekawszych superbohaterów. I jak można mówić że niczego nie potrafi zrobić? Jak sie na czymś nie znasz, lub tego nie widziałeś, a szczególnie komiksów nie czytałeś, to nie oceniaj!
Dlaczego niby jest słaby? Skoro Spider-Man jest słaby to Ironman tym bardziej bo jest tylko latającą puszką.
Jak dla mnie najlepszy superbohater, mam wszystkie komiksy DC jak i batman supermena itd pozdrdla fanow Petera