Mój kolega mówił, że beznadziejny ale ja mam nadzieję, że grubo się mylił. Powiedzcie, warto iść do kina? Wierzę, że szczerze doradzicie.
moim zdaniem tak
Zalezy czego sie spodziewasz sie po filmie. Mnie sie podobal, bo po prostu dobrze sie na nim bawialm. Bez rewelacji. Zaskakuje Maguire-z tej strony go nie znalam.
Biorac pod uwage, ze sa wakacje, jest cieplo i jest to czas lenistwa, zdecydowanie i bez wyrzutow sumienia mozesz sie nalm wybrac.
na pewno?
Oczekuję akcji, momentów gdzie zapiera dech w piersiach i absolutnie nie chcę filmu, na którym bym się zanudził na śmierć.
mam nadzieje,ze tak
Na pewno sa momenty zabawne.
Ciezko mi powiedziec,czy sa momenty podczas ktorych zapiera dech w piersiach...Ale mysle,ze nie jest to film, na ktorym widz sie nudzi. Ja ani razu nie spojrzalam na zegarek, co naprawde dobrze swiadczy o filmie ( przynajmniej w moich kryteriach).
Zawiesc mozesz sie na Kirsten Dunst... Jakas taka malo wyrazna i raczej nie pasuje mi do swojej bohaterki. Chociaz wlasciwie MJ jest ogolnie niedopracowana, wiec moze to jednak kwestia scenarzystow i rezysera a nie Dunst.
W kazdym razie na smierc sie nie zanudzisz...ale mozesz smialo pominac czlowke-ona dluzy sie niesamowicie. Wymieniono w niej chyba wszystkich tworcow filmu nie czekajac na napisy koncowe.
Zycze udanego seansu i czekam na opis Twoich wrazen.
Dzięki
Dziękuję Ci za opisanie Twoich wrażeń. Na pewno nie omieszkam przedstawić Ci swoich. Muszę tylko obejrzeć wreszcie ten film...