6,8 357 tys. ocen
6,8 10 1 357125
6,2 51 krytyków
Spider-Man
powrót do forum filmu Spider-Man

Mój kolega mówił, że beznadziejny ale ja mam nadzieję, że grubo się mylił. Powiedzcie, warto iść do kina? Wierzę, że szczerze doradzicie.

ocenił(a) film na 9
severus_snape

moim zdaniem tak
Zalezy czego sie spodziewasz sie po filmie. Mnie sie podobal, bo po prostu dobrze sie na nim bawialm. Bez rewelacji. Zaskakuje Maguire-z tej strony go nie znalam.
Biorac pod uwage, ze sa wakacje, jest cieplo i jest to czas lenistwa, zdecydowanie i bez wyrzutow sumienia mozesz sie nalm wybrac.

ocenił(a) film na 9
Miu_Miu

na pewno?
Oczekuję akcji, momentów gdzie zapiera dech w piersiach i absolutnie nie chcę filmu, na którym bym się zanudził na śmierć.

ocenił(a) film na 9
severus_snape

mam nadzieje,ze tak
Na pewno sa momenty zabawne.
Ciezko mi powiedziec,czy sa momenty podczas ktorych zapiera dech w piersiach...Ale mysle,ze nie jest to film, na ktorym widz sie nudzi. Ja ani razu nie spojrzalam na zegarek, co naprawde dobrze swiadczy o filmie ( przynajmniej w moich kryteriach).
Zawiesc mozesz sie na Kirsten Dunst... Jakas taka malo wyrazna i raczej nie pasuje mi do swojej bohaterki. Chociaz wlasciwie MJ jest ogolnie niedopracowana, wiec moze to jednak kwestia scenarzystow i rezysera a nie Dunst.
W kazdym razie na smierc sie nie zanudzisz...ale mozesz smialo pominac czlowke-ona dluzy sie niesamowicie. Wymieniono w niej chyba wszystkich tworcow filmu nie czekajac na napisy koncowe.
Zycze udanego seansu i czekam na opis Twoich wrazen.

ocenił(a) film na 9
Miu_Miu

Dzięki
Dziękuję Ci za opisanie Twoich wrażeń. Na pewno nie omieszkam przedstawić Ci swoich. Muszę tylko obejrzeć wreszcie ten film...

ocenił(a) film na 9
Miu_Miu

Dzięki
Dzięki za twoją opinię. Masz rację wybiorę się na niego, a co mi tam. Niczego nie tracę, a może coś zyskam.