6,8 357 tys. ocen
6,8 10 1 357125
6,2 51 krytyków
Spider-Man
powrót do forum filmu Spider-Man

Ten film jest dużo lepszy od "Niesamowity Spider-Man". Cykałem się między 8/10, 9/10.
Ale jak zobaczyłem Niesamowitego Spider-Mana to postanowiłem staremu Spider -
Manowie dać wyższom ocenę

ocenił(a) film na 6
pio73

Jakieś konkretne argumenty ? Dlaczego to głupawe i mdłe, acz przyjemne , stworzenie raimiego oceniłeś tak wysoko? Moim zdaniem ta część jest pełna tak wielu bzdurnych motywów, tak drętwych dialogów i złego dobrania aktorów iż momentami strasznie mnie śmieszył. Jest to przyjemny film, ale zdecydowanie gorszy od Amazinga z tego roku :P

ocenił(a) film na 6
eiichi

Dokładnie "Niesamowity Spider-Man" jest po prostu niesamowity, a poprzedni film, no..taki ciut słabawy, a główny bohater jakby nieco retarded..

ocenił(a) film na 8
eiichi

Widać że z ciebie jakiś bachor z kompleksami co to wgl za teksty dajesz? Mdłe głupawe,ciotowate?Weź się ogarnij chłopie każdy ma prawo do własnego zdania,jeżeli podoba mi się bardziej stary spider od nowego to daj temu spokój,Krytyki widać nie umiesz przyjąć.

ocenił(a) film na 6
patryk250

jesteś bachorem bla bla bla bla bla bla bla

ja przynajmniej zamiast obrażać kogoś kogo nie znam na starcie podałem przynajmniej argumenty, ty nie dość że trollu nie umiesz składnie zdań złożyć, jedyne co zrobiłeś to shejtowałeś moją wypowiedź i kto tu jest rozwydrzonym bachorem, ja czy ty ? Nie odpowiadaj nie rozmawiam z kimś kto nie potrafi nawet przytoczyć jakichkolwiek argumentów... bo to bez sensu :P

ocenił(a) film na 8
pio73

A ja jestem fanem Spider-mana i z tego powodu nie mam zamiaru oglądać najnowszej wersji wiedząc, że to nie Tobey Maguaier i nie TO SAMO!

ocenił(a) film na 6
Karolexification

rozumiem w takim razie że jesteś fanem tego filmowego spider mana od raimiego, czytaj tej ciotowatej jedno mimicznej i nie kształtnej masie jaką była postać odgrywana przez tobiego, nie mam nic do niego aktor dobry rola dupna

amazing spider man jest o wiele bardziej komiksowy, ten raimiego ledwo się o to ocierał, a green goblin czy venom ... chryste ...

ocenił(a) film na 8
eiichi

Rozumiem, ale kiedy zaczęło się już z pierwszą opowieścią nie chcę się oglądać drugiej. Myślę, że to normalne, przyjmujemy historię albo z tamtych filmów albo z amazingu. Trylogia była pierwsza więc skąd to doszukiwanie się prawdy i chronologii?

ocenił(a) film na 6
Karolexification

Możliwe, ja miałem podobne odczucia jak usłyszałem że to reboot, ale obejrzałem trailer ( za chiny nie wierzyłem że garfield się nada i bedzie to kolejny strzał w kolano jak to było z tobym według mnie ), ale spodoabł mi się zdecydowanie inny klimat tego filmu... no i ja osobiście się nie zawiodłem. Wiem że nie zasługuje na 9 a dałem mu 10 ale tylko dlatego że ta stara trylogia mi się nie podobała... ok była znośna i przyjemna dla mnie dopóki nie pojawił się amazing :)

Ale to moje zdanie i szanuję je, choć serio nie rozumiem :P

ocenił(a) film na 8
eiichi

Fani zatem podzieleni na Trylogię i na Amazing. Okej, fan fanem pozostanie.

ocenił(a) film na 9
pio73

wyższą* :)
Masz całkowitą rację, szczerzze mówiąc nie sądzę, by Niesamiwity Spiderman zrobił kiedyś furorę wśród innych przebojowych amerykańskich filmów!