6,8 357 tys. ocen
6,8 10 1 357125
6,2 51 krytyków
Spider-Man
powrót do forum filmu Spider-Man

nie bardzo

ocenił(a) film na 7

Jak dla mnie było troszeczkę za dużo wstawek komputerowych. Przy takiej produkcji nie da sie bez tego nakręcić wiarygodnych scen, ale chyba technika jest tal daleko zaawansowana (zwłaszcza w stanach), że wydaje mi się, że można to było zrobic lepiej. Ogólenie film jest typową holywoodzką bajką tyle, że bez schematycznego happy endu co może jednym sie podobac drugim nie. Mnie osobiście koncepcja zakończenia się podoba, ale sposób w jaki została przedstawioan był fatalny. Ta flaga amerykańska??? I ten tekst "z wielką siłą, przychodzi wielka odpowiedzialność" (czy jakos tak) o kurde......... tekst miesiąca!!!!!!!!!!!!!! Dla mało wymagającego, przeciętnego widza film jest dobry, ale komuś kto chce się doszukać czegoś głębszego nie polecam. Zwykły film akcji - jedyną na prawde fajną sceną był moment kiedy Peter uczy się być Spiedermanem (Go web, go!!) to jest to!!!!! Szkoda, że tak krótko :( Ogólnie film nie taki zły, da sie go obejrzeć, tylko nie wolno się nastawiać na wielkie dzieło, bo czeka rozczarowanie.