PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=693978}

Step Up: All In

Step Up All In
2014
6,6 32 tys. ocen
6,6 10 1 31675
5,3 3 krytyków
Step Up: All In
powrót do forum filmu Step Up: All In

fajnie że jest parę osób z poprzednich części...tylko co tu robi Miko??

monika199406

zgodze się z toba monia, a która częsc przypadła ci do gustu ???

krzyk3

jak zwykle bywa 1 część jest najlepsza, druga też nie jest zła, ale powstało kilka filmów < nie wiem czy wcześniej czy później >o 'bitwie' tanecznej, m,in street dance, no i step up 3 ma podobny temat, nie spodziewałam się niczego dobrego po step up 4 ale miło mnie zaskoczyła ciekawa historia, więc też mi się podobało, ogólnie nie nie jestem jakąś wielką fanką filmów o tańcu

monika199406

rozumiem i szanuje tak chciałem wiedzieć ale wazne ze mozna obejrzec jakieś , fajne filmy o tańcu prawda ?

krzyk3

nie musisz szanować...nie są złe

monika199406

spoko spoko

monika199406

jak to co tu robi Miko ? skoro jest w obsadzie najwyraźniej ma predyspozycje, w dodatku to najwyraźniej nie mała rola. chyba powinniśmy być dumni z sukcesu Polki w Hollywood

wobiektywieswiata

predyspozycje to rzecz względna, nie przepadam za nią, czy to sukces to jeszcze się okarze

monika199406

A ja tam się cieszę, że mamy Polkę w tak znanej na całym świecie produkcji ;P A jej predyspozycje widać było w polskim filmie ,,Kochaj i tańcz" ;)

ocenił(a) film na 3
martoos16

mozna do tego jeszcze dorzucic chyba najlepszy jej film jezeli chodzi o pokazanie tanca " Na Trapezie"

wobiektywieswiata

Nie można być dumnym z nikogo grającego w którejkolwiek części Step-Up :b

monika199406

Przypuszczalnie w obsadzie pojawi się Miko ponieważ:
1 - umie tańczyć (uczyła się tańczyć w American Ballet Associaton).
2 - już nie raz pokazała w filmach, że wie o tańcu co nieco (odsyłam do filmu ,,W rytmie hip hopu" )

monika199406

Briana Evigan super!! Specjalnie dla niej obejrze! Adama, Briana - Stara ekipa i od razu film ciekawszy :d