jak zwykle bywa 1 część jest najlepsza, druga też nie jest zła, ale powstało kilka filmów < nie wiem czy wcześniej czy później >o 'bitwie' tanecznej, m,in street dance, no i step up 3 ma podobny temat, nie spodziewałam się niczego dobrego po step up 4 ale miło mnie zaskoczyła ciekawa historia, więc też mi się podobało, ogólnie nie nie jestem jakąś wielką fanką filmów o tańcu
rozumiem i szanuje tak chciałem wiedzieć ale wazne ze mozna obejrzec jakieś , fajne filmy o tańcu prawda ?
jak to co tu robi Miko ? skoro jest w obsadzie najwyraźniej ma predyspozycje, w dodatku to najwyraźniej nie mała rola. chyba powinniśmy być dumni z sukcesu Polki w Hollywood
A ja tam się cieszę, że mamy Polkę w tak znanej na całym świecie produkcji ;P A jej predyspozycje widać było w polskim filmie ,,Kochaj i tańcz" ;)
mozna do tego jeszcze dorzucic chyba najlepszy jej film jezeli chodzi o pokazanie tanca " Na Trapezie"
Przypuszczalnie w obsadzie pojawi się Miko ponieważ:
1 - umie tańczyć (uczyła się tańczyć w American Ballet Associaton).
2 - już nie raz pokazała w filmach, że wie o tańcu co nieco (odsyłam do filmu ,,W rytmie hip hopu" )