PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603776}

Step Up 4 Revolution

Step Up Revolution
2012
7,0 58 tys. ocen
7,0 10 1 57846
5,2 6 krytyków
Step Up 4 Revolution
powrót do forum filmu Step Up 4 Revolution

które siedzą w domu, cały dzień wcinają chipsy i marzą o wielkiej miłości.

Przyjeżdża piękna nieznajoma, od razu się zakochuje w niepokornym chłopcu, który robi minę rzezimieszka, ale naprawdę ma dobre serce i próbuje uratować budynek przed wyburzeniem. Ble ble ble, dla naiwnych.

Lepiej odłóżcie paczkę chipsów i pobiegajcie w parku.

Chciałbyś być takim niepokornym chłopcem który spotyka wielką miłość.

użytkownik usunięty
kochamfilmy

Jestem takim chłopcem. Dziewczyny tak często do mnie dzwonią, że musiałem wyjąć kartę sim z telefonu. Wkładam ją tylko, żeby zadzwonić na policję, gdy tłum napalonych młodych kobiet próbuje szturmować drzwi mojego mieszkania.

Gratuluję powodzenia o jakim zawsze marzyłeś.

użytkownik usunięty
kochamfilmy

Dziękuję.

Nie ma za co.

użytkownik usunięty

Przeprasza, że tu, ale tak mnie naszło, nie da się skasować tego co się napisalo?

użytkownik usunięty
kochamfilmy

Nie da się. A wstydzisz się czegoś?

Głupota.
Wszystkiego.

użytkownik usunięty
kochamfilmy

Bo trzeba pisać mądre rzeczy. Bierz przykład ze mnie.

Staram się. A Ty z kogo bierzesz przykład?

użytkownik usunięty
kochamfilmy

Sam dla siebie jestem przykładem.

To słabo.

użytkownik usunięty
kochamfilmy

Nie ma tu nikogo, kto by miał lepszy gust ode mnie.

Nie ma to jak skromność i pokora.

użytkownik usunięty
kochamfilmy

Wszystko mam odpowiednio wyważone.

Jestem z Ciebie dumna i z Twojego "wyważenia", jak to ujmujesz.

użytkownik usunięty
kochamfilmy

Dziękuję i radzę brać przykład.

ocenił(a) film na 1
kochamfilmy

Sama z tego skorzystaj .

Kileeer

Korzystam.

Ja jestem

użytkownik usunięty
napruto

Udowodnij.

Nie biorę prochów

użytkownik usunięty
napruto

Od dawna?

Rzuciłem 3 dni temu.
Ale wizje chyba wracają, bo widzę, że ktoś zrobił tak gówniany film i to ścierwo ma profil na fw

użytkownik usunięty
napruto

Ja po tym filmie zacząłem pić, bo ogarnął mnie smutek z powodu kondycji współczesnego kina i ludzkiego rozumu.

Chlopczyku o zawyżonym JA !! współczuję CI z calego serca ze od malego ktos cie tak bardzo brzydko oklamywal i zyjesz z taka swiadomoscia do dnia dzisiejszego, film filmem ale jak czytam to co Ty piszesz to cofa mi sie zeszloroczne śniadanie i uwierz mi ze nawet splunąć bym na ciebie nie chciala ....
Twoje powodzenie wiążę sie z tym ze zapewne masz juz piekna kochajaca zone i gromadkę dzieci... pfff no żal.pl

użytkownik usunięty
syllodz0

Skoro cofa Ci się zeszłoroczne śniadanie, to proponuję częściej chodzić do toalety. Poważnie, bo jeszcze krzywdę sobie jakąś zrobisz.

ocenił(a) film na 1
kochamfilmy

hhaahhahaahahhahahahahahaha dzieckiem , to raczej nikt nie pragnie być .

Kileeer

Niby dlaczego?

ocenił(a) film na 1
kochamfilmy

a co ja nauczyciel -\./-

Kileeer

aha

ocenił(a) film na 1
kochamfilmy

Dobrze powiedziane .

ocenił(a) film na 1

gimbusy nie kłócić się! wracając do tematu - film robi papkę z mózgu. Kino które przełknie tylko arcydebil albo sfrustrowana nastolatka z nadwaga marząca o byciu gwiazda i miłości pięknego aktora. Widziałem trailer w kinie i jestem wręcz załamany jakie gówno się teraz kręci żeby zarobić parę dolarów

Abraxus

Kłótnia? Gdzie? Chętnie się przyłączę ;p a a propos filmu zrobię Wam na złość i pojdę, chcę zobaczyć ten taniec, który oferują mi w trailerze. Historia będzie banalna to wiadomo. Abraxus widziałeś film czy oceniłeś po trailerze?
Dead- jak mam brać przykład? W jaki sposób?

użytkownik usunięty
kochamfilmy

Oceniaj filmy jak ja na początek. Będę Twoim nauczycielem.

No to robię. Ty masz inny jeszcze profil? Bo z 5 filmami trudno porównywać swoje.

użytkownik usunięty
kochamfilmy

Miałem koło 1000 ale mi usunęli. Straciłem chęć do regularnego dodawania ocen.

ocenił(a) film na 1
kochamfilmy

na złość to zrobisz przedewszytkim sobie dziecko. Mi to zwisa jak kilo kitu u .... :) to jest kino dla masowego odbiorcy bez krztyny inteligencji

Abraxus

To dlatego poszedłeś? Chyba przede wszystkim.

użytkownik usunięty
Abraxus

Jest zapotrzebowanie to się kręci. A zapotrzebowanie jest, bo właśnie się kręci takie wypieracze umysłów.

Dlaczego Ci usunęli? To dodawaj ! Jak ktoś już ma coś w głowie, to żadne step up nic mu nie zrobi.

użytkownik usunięty
kochamfilmy

Przez pomyłkę.

Nastolatki nie mają jeszcze ukształtowanej osobowości. Taki film ma negatywny wpływ na nie.

Pomyłkę?

Niektóre mają, myślę, że w ogóle ukształtowaną osobowością mało kto może się pochwalić, jeżeli ktokolwiek. Te słowa nic nie znaczą. A nawet jak nie mają, to wątpię, żeby akurat step up bardzo im zaszkodził.

użytkownik usunięty
kochamfilmy

Zgłosiłem niechcący konto do usunięcia.

Tak gadasz, a potem będziesz wspinała się po budynku w trakcie burzy, żeby zatańczyć na dachu wieżowca. Kompletnie ześwirujesz po Step up 4.

Niechcący? Mnie nie oszukasz.

To dobrze, jeszcze z większą chęcia pojdę. Dzięki! Ja już jestem świrnięta. Step up właśnie raczej mnie poskromi.

użytkownik usunięty
kochamfilmy

Po tym filmie będziesz jadła tylko żelki i oglądała cały dzień Eska TV.

Nie lubię żelek. Wolę chipsy tak nazwiązując do Twojego pierwszego komentarza.

użytkownik usunięty
kochamfilmy

Chipsy mają dużo tłuszczu, który spowalnia pracę mózgu. Proponuję zrezygnować.

W ogóle są niezdrowe. Ale kocham sól. To mi daje radość.