ja podaje aktora, a wy film w jakim wystapil... potem piszecie aktora wystepujacego w tym filmie...
zaczynam... STEP UP- CHANNING TATUM
Eurotrip- Kristin Kreuk ( krotki, krotki, krotki... kroiuctenki... teraz chyba w sam raz:P Łaczek, czekamy na ciebie:P a
potega strachu- paul walker... ktoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooootki
Paul Walker---- Dotyk aniola... Taka malenka rolka, ale bardzo fajna:LP zaledwie jeden odcinek,ale zapadl mi w pamiec...
Roma Downey----------------------------miedzy cudem a zyciem... swienty film... swoja droga, sissybelle ma fajny refleks... odpowiada po kilku sekundach... nie siedz mala tyler na filmwebie:P hihi, pozdro:P
mialo byc " Roma Downey----------------------------miedzy cudem a zyciem... swienty film... Sissybelle, a potem ps. swoja droga, daggulka ma swienty refleks.. pomylka w szybkim pisaniu:P pozdroLP
ally mcbeal-Calista Flockhart ... nom tez zauwazylem ze ostatnio tylko my sie odzywamy:p ps Daggulka odezwij sie:P pozdro
klątwa----------------------------------------------jason behr... sorry za nieodzywanie sie:P ale juz jestem:P pozdro:P