ja podaje aktora, a wy film w jakim wystapil... potem piszecie aktora wystepujacego w tym filmie...
zaczynam... STEP UP- CHANNING TATUM
Beowulf -----> Anthony Hopkins..................................................
jak ktoś mówi Angelina i 60 sekund to odrazu kojarzy mi się rozmowa o seksie w samochodzie jak chcą ukraść Lamborghini chyba :P
Mi też się tak kojarzy! <hehe> :P
Anthony Hopkins -----------> Milczenie Owiec
:)
Władca Pierścieni---> Elijah Wood
A w jakich filmach był jeszcze taki motyw?? oprócz Titanica bo to jest klasyk :P
Hooligans --> Charlie Hunnam
...........................................................................
Ryan Gosling --------> Śmiertelna wyliczanka
no pewnie, że ciekawy! xD
ale ja też nie przypominam sobie niestety :)
Uwaga Faceci--> Abraham Benrubi
Ja już oglądałem jest dużo lepszy niż jedynka (pod względem tańca) ale jeśli chodzi o fabułę to jedynka wymiata :P
Abraham Benrubi------->Miss agent 2: Uzbrojona i urocza
Ja oglądałam Step up 2.Fabuła fakt nie zabija,ale taniec i muzyka jest genialna;]
Miss agent 2 ---------- > Sandra Bullock ( oczywiście :D )
PS.Nawet niezły film z tej Miss Agent :*
czesc Kamiska;)
speed- Keanu Reeves
ja tam dwojki nie ogladalam, ale tez slyszlaam, ze lepszy niz jedynka:P
MATRIX------>Laurence Fishburne
Jak dla mnie 2 lepsza od 1,ale każdy ma inne zdanie.bądź co bądź warto zobaczyć,chociażby dla tańca;]
Laurence Fishburne -----------------> Pięć Palców
Step up 1 i step up 2 to sa tez dwa różne style... mi bardziej pasuje streetdance niż Jazz więc bardziej podoba mi się dwójka ale muzyka w obu jest genialna
PIEC PALCOW- Ryan Phillippe
ja wlasnie jestem po seansie STEP UP 2 i moge zdecydowanie powiedziec, ze jedynka lepsza... fakt, fajnie tancza w Street, ale jednak fabula jest taka oklepana... nie wiem.. po prostu jestem bardziej po stronie STEP UP 1... ale ciesze sie, ze w dwojce zagral chociaz troszke Channing =] mam pytanko... czy ktos ogladal moze The Mist?
i zgadzam sie z poprzednikiem.. muza i tu i tu jest swietna... tance tez.. ale jednak fabula zdecydowanie lepsza w jedynce...
Ryan Phillippe ------> sztandar chwały
..........................................................................
sztandar chwały ------>Jesse Bradford.W sumie macie racje.Nie mówię że step up 1 jest denne albo coś w tym stylu,bo też uwielbiam ten film,ale jakoś 2 bardziej przypadła mi do gustu.
Ja oglądałam The Mist ;]
Jesse Bradford----> Szczęśliwe zakończenia
p.s ja ogladałam step up2 i masz racje MEJACZEK, jednyka nie jest denna, ale 2 cz bardziej przyciaga, moze dlatego ze wiecej osob tanczy:)
p.s2 the mist, nie zrobiło na mnie wrazenia... .
Pozdr all:)
Szczęśliwe zakończenia---->Bobby Cannavale
Tak masz racje,jest więcej trików,wciągająca muzyka i ogólnie styl tańca taki,ze aż chce sie ruszyć na parkiet;]
Na mnie the Mist tez nie zrobiło wrażenia,nie jest najgorsze,ale spodziewałam się czegoś lepszego;/