ja podaje aktora, a wy film w jakim wystapil... potem piszecie aktora wystepujacego w tym filmie...
zaczynam... STEP UP- CHANNING TATUM
niewiem czy dobrze zrozumiałam zabawę ale pisze:P
"Dom woskowych ciał"-Chad Michael Murray xD
to ja wyjasniam reguly jeszcze raz... Ja np. pisze
Jestem przy tobie- Shahrukh Khan
Nastepna osoba:
Shahrukh Khan- Czasem slonce, czasem deszcz
Osoba kolejna:
Czasem slonce, czasem deszcz-Kareena Kapoor
i tak dalej i tak dalej...
JKesli mamy zaczac od poczatku, to ja proponuje ostatni post, a mianowicie Chad Murray- Cinderella story
panna murphy zagrala w filmie milosc i inne nieszczescia... pozdrko laczek, ale i tak nie masz szans:PP
w Miłości i inne nieszczescia zagral Orlando Bloom:D pozdro Daggulka zobaczymy kto nie ma:P:P:P
tak mi sie wydaje ze z lodzi ale nie jestem pewny:D:D Boskie jak diabli-luis tosar
tak ci sie wydaje?? :PP okej, rozumiem:O Luis Tosar? Nie slyszalam o takim:P ale spoko, zaraz sie sprawdzi:P od czego jest filmwebik:P wiec... Lusi Tosar- Leo :PP pozdro:PP
zauwazyles, ze ta zabawa zaczyna byc tylko miedzy nami?? :PP spoko:P wiec rosana pastor zagrala w filmie.. NIE MOZNA MIEC WSZYSTKIEGO
czy to zle ze pomiedzy nami??:P Nie mozna miec wszystkiego-Emilio Gutiérrez Caba(ciekawe kto to jest):D
emilio caba ( to pierwsze nazwisko jest strasznie skomplikownane) :PP zagral w fiulmie REQUIEM DLAHISZPANSKIEGO WIESNIAKA:p pozdro:P ps. fajny tytul...
ps2. wcale nie zle...:P
ps3. znasz moze jakies filmy, gdzie bohaterami sa nastolartki i... tancza?? cos jak step up?? dzieki z gory:P thanks from the mountain:P pozdro:*
Francisco Algora------Fanny pelopaja
ps. nie ogladalam, ale calutki czas korzyatam z filmwebu:PP czekam teraz na odzew Łaczka:P
Rowan Atkinson- Wyscig szczurow... Film jest fajny,ale niestyety, lektor jest slaby, przynajmniej w moim wydaniu na dvd... tragiczny wrecz... nie da sie rpzrzuznic np. glosu rowana i glosu lektora... ale ogolnie polecm ( ale z innym lektorem) pozdro:**
Widzialem sporo razy wyscig szczurow z dobrym lektorem:P Wyscig szczurow-amy smart fajna laska:P:P pozdro:*