ZNACIE jakiś link gdzie można w całości film sciągnąć lub obejrzeć ? ;P z góry dzięki
nie wiem jak pisać na priv. w "filmwebie" więc podam Ci mojego maila, zapytaj o to samo :)
lucynapilo@gmail.com
cześć mam wielką prośbę, czy mogłabyś mi też wysłać ten link?
mój mail to
aldona_zielinska@wp.pl dzięki z góry ;)) Pzdr
hej, ja też szukam linku, i nic... Jak tylko możesz, to wyslij mi go!! Z góry dzięki: misiamizerska@wp.pl
oczywiście film z lektorem (z resztą z napisami też pewnie jest, jeżeli ktoś woli posłuchać oryginału)
Film możecie znaleść na www.torrenty.org , ale niestety z napisami. Hm , ale lepsze to niż nic ; )) .
Jeśli zależy ci na ściągnięciu w całośći to najlepiej z bearshare lub z emule ja osobiście wszystkie filmy ściągam w partach z rapoidshare i robi to się dosyć szybko
nie mówię, ze nie ściągam, ale NA TYM FORUM o tym się nie mówi. Znasz motto 'filmweb': "Ściągaj majtki - nie filmy.! Nie popieramy piractwa!"
jak masz pisać takie bezsensowne posty to lepiej się nie odzywaj. Jak byś zauważyła nie każdego stać na oryginalny film. zresztą ściągnąć oglądnąć i osunąć to nie jest taki wielki grzech... w każdym bądz razie post ten nie tyczy się ciebie więc po co w ogóle wypowiadasz się???...
CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM. Napisałam przecież: ''nie mówię, ze nie ściągam''
Jeżeli komuś proponuję strony, z których można skorzystać, to robię to na priv, a nie na tym forum.
powiedz mi w którym miejscu zaproponowałem jakąś stronę?? a zresztą skoro nie zależy ci na tym filmie to po co w ogóle się wypowiadasz...??
po pierwsze - pisałam odpowiedź nie na Twój post;
po drugie - nie wiem czy zauważyłeś, ale w tym właśnie wątku trochę wyżej, sama zaproponowałam mój adres, jako kontakt dla tych którzy mają ochotę na ten film;
skąd więc wnosisz, że zwracałam się do Ciebie i że mi nie zależy na tym filmie? :O
Do: "lucynapilo" mogłabyś wysłać mi tego linka na moje gg?? proszę....
to moje gadu:3698707... z góry dzięki...;)
http://filmio.pl/stowarzyszenie-wedrujacych-dzinsow-2-2/ online i z lektorem, ale na męczącym MegaVideo, jednak żeby zapobiec czekaniu wystarczy wyłączyć i włączyć internet.
Wystarczy chwileczkę poszukać w googlach. ;}