Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 2

The Sisterhood of the Traveling Pants 2
2008
6,6 31 tys. ocen
6,6 10 1 30633
Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 2
powrót do forum filmu Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 2

FILM

ocenił(a) film na 10

ZNACIE jakiś link gdzie można w całości film sciągnąć lub obejrzeć ? ;P z góry dzięki

megrayan11

nie wiem jak pisać na priv. w "filmwebie" więc podam Ci mojego maila, zapytaj o to samo :)
lucynapilo@gmail.com

lucynapilo

Czy ja też mogę napisać ? Też zależy mi na tym linku.

dancing_iw

oczywiście możesz napisać - adres powyżej :)))

lucynapilo

cześć mam wielką prośbę, czy mogłabyś mi też wysłać ten link?
mój mail to
aldona_zielinska@wp.pl dzięki z góry ;)) Pzdr

lucynapilo

hej, ja też szukam linku, i nic... Jak tylko możesz, to wyslij mi go!! Z góry dzięki: misiamizerska@wp.pl

lucynapilo

oczywiście film z lektorem (z resztą z napisami też pewnie jest, jeżeli ktoś woli posłuchać oryginału)

megrayan11

Film możecie znaleść na www.torrenty.org , ale niestety z napisami. Hm , ale lepsze to niż nic ; )) .

ocenił(a) film na 10
Karus_

piszcie do mnie na priv mam dostęp do obydwóch części z lektorem :)

megrayan11

Jeśli zależy ci na ściągnięciu w całośći to najlepiej z bearshare lub z emule ja osobiście wszystkie filmy ściągam w partach z rapoidshare i robi to się dosyć szybko

Queen_J

nie mówię, ze nie ściągam, ale NA TYM FORUM o tym się nie mówi. Znasz motto 'filmweb': "Ściągaj majtki - nie filmy.! Nie popieramy piractwa!"

ocenił(a) film na 10
lucynapilo

jak masz pisać takie bezsensowne posty to lepiej się nie odzywaj. Jak byś zauważyła nie każdego stać na oryginalny film. zresztą ściągnąć oglądnąć i osunąć to nie jest taki wielki grzech... w każdym bądz razie post ten nie tyczy się ciebie więc po co w ogóle wypowiadasz się???...

gulajs328

CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM. Napisałam przecież: ''nie mówię, ze nie ściągam''
Jeżeli komuś proponuję strony, z których można skorzystać, to robię to na priv, a nie na tym forum.

ocenił(a) film na 10
lucynapilo

powiedz mi w którym miejscu zaproponowałem jakąś stronę?? a zresztą skoro nie zależy ci na tym filmie to po co w ogóle się wypowiadasz...??

gulajs328

po pierwsze - pisałam odpowiedź nie na Twój post;
po drugie - nie wiem czy zauważyłeś, ale w tym właśnie wątku trochę wyżej, sama zaproponowałam mój adres, jako kontakt dla tych którzy mają ochotę na ten film;
skąd więc wnosisz, że zwracałam się do Ciebie i że mi nie zależy na tym filmie? :O

lucynapilo

Do: "lucynapilo" mogłabyś wysłać mi tego linka na moje gg?? proszę....

to moje gadu:3698707... z góry dzięki...;)

SYLWIA95

stanie się wedle życzenia :) brrrrrrrr "za krótki" :O

lucynapilo

hej ! czy mogłabym także skorzystać z tego linku ? byłabym bardzo wdzięczna

martyyy0

http://filmio.pl/stowarzyszenie-wedrujacych-dzinsow-2-2/ online i z lektorem, ale na męczącym MegaVideo, jednak żeby zapobiec czekaniu wystarczy wyłączyć i włączyć internet.
Wystarczy chwileczkę poszukać w googlach. ;}

megrayan11

http://www.ifilmy.net/filmy.php?film_id=1597