Czekałam na te wiadmość od dawna!!
Stowarzyszenie Wędrujących dżinsów 2!!
Genialnie!
Ponoć na podstawie 4 części książkę... Szkoda. Mogli by zekranizować wszystkie 4 części, ale i tak dobrze, że będzie kolejna ekranizacja!
Czekam na kolejne informacje na ten temat!
Pozdrawiam fanów tej cudownej opowieści :)
Kurde, to czwarta część książki już jest wydana? Przecież premiera miała być w lipcu... Czyżbym coś przegapiła?;) Film choć gorszy od książek też wzrusza, więc cieszę się na 2 część;P
Szkoda ze nie wszystkie 4 :(
4 część jest chyba najgorszą częścią :/ Polegała raczej na tym, żeby "wydziewiczyć" wszystkie przyjaciółki. No dobra, nie wszystkie, Carmen = wieczna dziewica, heh ;p
Ja bym chciała ekranizacji 2 części....
I co oni zrobią z "Kostosowym" wątkiem? eh, szkoda słów.
no wlasnie jest juz 4 czesc???O_O chyba tez cos przegapilam:(( a co to filmu to super ze bedzie 2 czesc juz sie nie moge doczekac!!!
no wlasnie jest juz 4 czesc???O_O chyba tez cos przegapilam:(( a co to filmu to super ze bedzie 2 czesc juz sie nie moge doczekac!!!
Noo właśnie jest już 4 część i faktycznie polega na tym, że się wsyztskie po kolei rozdziewiczają z wyjątkiem Carmen.
Zawiodła mnie trochę Lena, bo była całkowicie inna od Leny z części poprzednich.
Zresztą Carmen, z którą się zawsze całkowicie utożsamiałam też mnie zawiodła tym, że się nagle zamknęła w sobie...
Generalnie część niezła... chociaż poprzednie lepsze.
Pozdrawiam.
Wreszcie. Uwielbiam i książki i film. Jestem tym zauroczona i budzi to we mnie pozytywne emocje:). Mam nadzieję, że będą to puszczać w kinie. Pozdrawiam wszystkich fanów the Sisterhood of the traveling pants.