Tak jak w temacie. Z kim najbardziej się utożsamiacie i dlaczego? Ja przez cały czas odczuwam silną więź z Bridget i Tibby. Ale wszystkie bohaterki bardzo lubię ;).
A jak jest z Wami?
Osobiście utożsamiam się z Tibby :) właściwie to mam 3 przyjaciółki, razem ze mną jest nas 4. Każda z nas to odpowiednik którejś z bohaterek filmu. I naprawdę mamy wiele wspólnego. Niestety, bohaterki filmu rozstawały się na czas wakacji, a ja i moje przyjaciółki na czas wakacji się spotykamy. Więc mamy gorzej... Ale więź między nami jest cholernie silna. Mimo setek, a nawet tysięcy kilometrów... Do świąt i wakacji, PAOE moje ;*
Ja mam rak samo a każda z nas jest poplątaniem każdej z bochaterek.JA chyba najbarzdiej przypominam Tibby i Lene a jadna z moich przyjaciólek Carmen ( oczywiście z charakteru)
zadna z was nie powinna z nikim...to maja byc dziewczyny? w spodiach? fuj -.- dziewczyny nosza spodnice/suknie!!!!!!!
songoku.ssj,
jeśli nie podobał Ci się ten film, i te aktorki, to weź znajdź sobie inny film i szukaj w nim samych sukienek.
Jeśli sądzisz, że dziewczyny noszą spódnice/ suknie- rozejrzyj się wokół siebie, widzisz pełno kobiet raczej w spodniach czy w sukienkach? Myślę, że przeważają spodnie.
+ w tym filmie wyraźnie widać, że Lena ubiera właściwie same sukienki; przecież Tibby pojawia się w spódnicy.
Do wyboru, do koloru.
Mhm, no doooobra, ale wiesz, wyluzuj- dziewczyny takie już są. Nie wszystkie, ale wiele.
songoku.ssj pewnie cie dziewczyna rzucila i teraz jestes zly na cala piekna czesc swiata dlatego tez tak piszesz....ale nie przejmuj sie "pol swiatu tego kwiatu"...bedzie dobrze znajdziesz inna...lub innego (jesli od momentu w ktorym cie rzucila stales sie gejem).
lol? mam caly czas ta sama dziewczyne od ponad roku-.- dlaczego mowisz o mnie jak mnie nie znasz -.-
A dlaczego Ty jestes "zbulwersowany faktem" ze niektore dziewczyny z forum utozsamiaja sie z bohaterkami??? Dlaczego mowisz o Nas skoro Nas nie znasz??
jakies niescislosci wkradaja sie w twoje wypowiedzi
"bo zbulwersowalem sie faktem ze ktoras z was moze sie z nimi utozsamiac :] " -wersja pierwsza
"mnie tu bulwersuje ze nosicie pory ot co;/ " -wersja druga
zmieniasz zdanie jak rekawiczki...nim odpiszesz dobrze zastanow sie co tak naprawde cie bulwersuje.
ta jedno z drugiego wynika pomysl ;/ wlasnie dlatego 'zbulwersowalem sie faktem ze ktoras z was moze sie z nimi utozsamiac :]' PONIEWAZ '...osicie pory ot co;/' troche kojarzenia co?
Aha...czyli uwazasz ze nosimy spodnie poniewaz utozsamiamy sie z bohaterkami filmu??? A ty nosisz czerwony stroj jak Goku, robisz kamehame i potrafisz latac...? Skoro sie z nim utozsamiasz, tak jak rzekomo my z bohaterkami, to tez musisz tak robic...
nie,tak nie uwazam film to tylko okazja by do tego nazwiazac a ze obrzydliwie w nich wygladacie to inna sprawa:]
A widziales chociaz ten film??? Z wczesniejszych wypowiedzi wyglada ze nie. Skoro nie podoba ci sie jak chodzimy ubrane to nie patrz zadna dziewczyna na pewno na tym nie straci :D A skoro tak bardzo podobaja ci sie spodnice to moze sam zacznij je nosic.
I jak juz wczesniej napisala GossipGirl jestes seksista... jesli wiesz co to znaczy.
przeżywa jak mrówka okres, weź Ty się przeieś w czasie do epoki baroku, tam były same kiecki. Znalazł się stylista i ten, co się na modzie zna :|
a faktycznie wolalbym zyc w innych czasach dziewczyna byla dziewczyna a nie to co teraz zygac sie chce jak sie idzie ulica takie dziewczyny z wiekszosci jak ze mnie kurna baletnica pory i pory kto to widzial? obrzydliwe
Spojrz w lustro...to co zobaczysz bedzie naprawde duzo gorsze i bardziej obrzydliwe od dziewczyn w spodniach... Wspolczuje twojej dziewczynie...
a mozesz sobie wspolczuc pałe kłade na to bo ani jej nie znasz ani mnie przynajmniej to prawdziwa dziewczyna a nie to co wy zgraja obrzydliwych babo-chlopow zenada i zniesmaczenie
ty tez nas nie znasz a jednak nas obrazasz. Wspolczuc mozesz sobie glupoty i infantylnosci! "to prawdziwa dziewczyna " -dmuchana laleczka??? z kilkoma otworami??? :D
nie znam? TO powiedz mi ze nie nosisz nigdy spodni to wroce honor a z rozowymi laleczkami i technojebami żelusiami nie zadaje sie nie trafiles znow sory;]
Przeczytaj ze zrozumieniem mojego wczesniejszego posta, przemysl dobrze odpowiedz i wtedy sie wypowiadaj ;)
Polecam klasztor tam same habity i mlodzi klerycy. A ta dziewczyne to skad wyrwales?? Z klasztoru czy chórku koscielnego?? Skoro w samych spodnicach chodzi.
Ojeeeeeeejku, musi być słodzaaaaaasta O_o
raaaaany, WSPÓŁCZUJĘ JEJ!!!
Ciekawe, czy w ogóle istnieje.
Ojeeeeeeeej, musi być słodziaaasta O_o
Współczuję jej!!!
Ciekawe, czy w ogóle istnieje.
Ojeeeeeeeej, musi być słodziaaasta O_o współczuję jej!!! Ciekawe, czy w ogóle istnieje.
Takie pytanie w ktorym wieku zyjemy??? W XVI czy w XXI??? Bo jesli masz wszystko ok w malej glowce to wiesz ze zyjemy w XXI wieku. Spodnie nie koniecznie oznaczaja femiznizm (jesli rozumiesz to slowo) tylko sa norma i swego rodzaju wolnoscia. Zawsze mozesz chodzic w spodnicy nikt ci tego nie zabroni. Skoro mamy wolnosc slowa, wyznania czy orientacji seksualnej to mamy rowniez wolnosc bycia soba! Czyli mozesz chodzic w spodnicach, sukienkach, sukniach idt... WOLNOSC RZADZI. Milej zabawy w spodnicy na ulicy.
moge w spodnicy? bzdura co by ludzie powiedzieli :| powinni to samo mowic na widok was w porach bo to obrzydliwie wyglada i nie interesuje mnie czymam wiek I czy XXI dziewczyna ma wygladac zawsze jak dziewczyna a nie jak facet
A kto powiedział, że spodnie to domena mężczyzn, a spódnica kobiet?
Pojedź do Szkocji i zapytaj się mieszkańców czy przez noszenie spódnicy stają się bardziej dziewczęcy.
Ja tam jestem dziewczyną, że się tak wyrażę, stu procentową, a noszę spodnie bo są wygodniejsze i według mnie wyglądam w nich zajebiście, wierz mi nikt mnie jeszcze z facetem nie pomylił.
Twoich poglądów nie rozumiem, ale szanuję. Równie dobrze mogę powiedzieć, że faceci w garniakach wyglądają obleśnie, nikt mi nie zabroni (wyglądają bosko, to tylko taka hipoteza), twoje prawo, ale nie możesz tak ludzi obrażać, jest pewna granica.
Pytanie takie, jak dziewczyna nosi (modne ostatnio) leginsy i na to spódnicę, to wygląda jak chłopak czy dziewczyna?
A i jeszcze mnie coś frapuje - dziewczynę od chłopaka odróżniasz tylko po spodniach i spódnicach, czy góra ubrania też jest jakoś zarezerwowana dla określonej płci?
Dziewczyna/chlopak oceniam po spodniczce a nie rozpoznaje:P a co do legginsow to tez jest jak spodnie wiec masz odpowiedz:P jak lubisz pory to sobie nos ale np jakby przyszlo nam byc znajomym z reala jak wielu innym moim nie spotkalbym sie z toba poki nie byloby spodniczki spodnicy sukni lub sukenki to samo dotyczy wszystkich 'dziwczyn' z ktorymi mam sie zobaczyc z reszta poprostu nie rozmawiam brzydzi mnie to i uwazam ze wyglada jak to mowisz 'oblesnie' i ja nikogo nie obrazm tylko tak samo jak ty wyrazam opinie =]
Powtarzasz sie przez co stajesz sie juz nudny z tymi spodniami. A kto chce miec znajomego seksiste??? Chyba niewiele osob. Dlatego jestes taki sflustrowany. Wspolczuje... Jesli chcesz zobaczyc cos oblesnego spojrz w lustro...
Nie wiesz jak wygladam wiec nic mnie nie obchodzi takie gadanie ty jestes oblesny w porach i oczywiscie ze sie powtarzam jak sam widze to samo ciagle ;]
Dziewczyny,dajcie sobie z Nim spokój.To jest czysta prowokacja,niech sobie myśli co chce.Niech piszę co che.My wiem Swoje i naprawdę nie czuje się mniej kobieca,bo jakiś chłopczyk powiedział,że spodnie są tylko dla facetów.Jak nie lubisz dziewczyn w spodniach,to Twoja sprawa.Idź do Swojej girl i z nią zostań,a nie starasz się wywołać wzrost adrenaliny u kobiet,które kochają spodnie(sorry,pory to dla Mnie całkowicie wieśniackie słowo)To tyle.Życzę udanej zabawy z sukienkami.
P.S:Jeśli już chcesz się wypowiadać to naucz się pisać,bo aż boli jak się czyta Twoje posty