Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 2

The Sisterhood of the Traveling Pants 2
2008
6,6 31 tys. ocen
6,6 10 1 30633
Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 2
powrót do forum filmu Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 2

Tak jak w temacie. Z kim najbardziej się utożsamiacie i dlaczego? Ja przez cały czas odczuwam silną więź z Bridget i Tibby. Ale wszystkie bohaterki bardzo lubię ;).
A jak jest z Wami?

mejaczek

lepiej patrz na siebie a chlopczyku to mow do swoich dzieci nie do mnie. 'Jak nie lubisz dziewczyn w spodniach' to nie dziewczyny tylko chlopacy jak dla mnie :)))))

ocenił(a) film na 7
mejaczek

Ja chyba najbardziej to do Leny :)
za krótki <br/>

songoku_ssj

mo9że obejrzyj "Stowarzyszenie wędrujących sukienek" lub spódnic

GossipGirl

Jesteś stworem archaicznym...

ocenił(a) film na 9
agnes_89

chłopacy,jeny co za słowo;/

agnes_89

jesli pory to dla ciebie nowoczesnosc to daruje sobie komentarz -.-

songoku_ssj

Weź żałosny jesteś.
Skoro uważasz że dziewczyny to chłopcy to zostań gejem :/

I jak chcesz się poużalać nam brakiem kobiecości u dziewczyn to pisz na jakimś forum problemów. I oglądaj filmy kostiumowe ze średniowiecza gdzie są kobiety w sukniach :/

Juxine

Nie uwazam ze dziewczyny to chlopcy, tylko chlopcy to chlopcy a dziewczynyn to dziewczyny tylko takich niewiele bo wiekszosc w porach lazi ;] a co do filmow no to sie zgadzam fajne sa, bo chociaz tam faktycznie wszyswtko wyglada normalnie :D

songoku_ssj

Powaznie az taki glupi jestes? Czy udajesz?

agnes_89

ty jestes glupi jesli nie rozumiesz ze kogos to brzydzi -.-

songoku_ssj

A ty jesteś za to "głupia"... "Chodziłaś" do szkoły na jezyk polski??? Bo chyba "ominalas" lekcje o rodzajnikach...

agnes_89

sory dla mnie chlopak jestes jak tak lubisz pory ;]

songoku_ssj

haha :D Śmieszą mnie te wypowiedzi na ten temat. Jak masz takie poglądy, to Twoja sprawa. Mi to tam w sumie obojętne jak kto myśli w internecie. Bajeczne gadki, naprawdę! :D

aska26_02

no tak to jest cie to bawi a mnie napawa obrzydzeniem

ocenił(a) film na 8
GossipGirl

Ja się utożsamiam z Bridget :D Zazdroszczę jej, że była na obozie piłkarskim i w sumie jak ostatnio oglądałam 1 część to czułam się jakbym powracała do moich wakacji gdy grałam z dziewczynami w Niemczech w nogę :D

xxelka

ja z carmen , lub tibby ;) nie wiem dla czego .

ocenił(a) film na 10
Violettelle

Ja chyba najbardziej utożsamiam się z Leną. Może dlatego jest mi ona taka bliska bo jest bardzo nieśmiała..może nie jestem taka piękna jak ona, ale wiele mnie z nią łączy ;p

lyzeczka2212

ja od razu zaczęłam się utożsamiać z Leną. Jest taka nieśmiała i delikatna, jak ja. jest moją ulubioną bohaterką tego filmu :)

ocenił(a) film na 7
baletomanka

mysle, ze z Bridget i troche z Tibby :p .

ocenił(a) film na 7
meredith21

Ja się utożsamiam z Tibby ;] No i może mam coś z Carmen.. ;)

GossipGirl

CARMEN ;)
też nie mam idealnej figury, podchodzę do rzeczy emocjonalnie i czasem się ostro kłucę (jak Carmen i Tibby),

ocenił(a) film na 7
GossipGirl

Ja z wyglądu najbardziej przypominam Bee (jestem bardzo wysoka i szczupła), ale charakterem, to raczej Lenę. No i koooocham malować:D

klio666

Filmu nie widziałam, ale czytałam książki (dawno już raczej). Z tego, co pamiętam, charakterem - Tibby. Generalnie Tibby, chociaż z Leną łączy mnie miłość do gryzmolenia po papierze^^

GossipGirl

ja czuje silną więź z Carmen nie tylko charakterów jestem podobna nawet trochę budową ciała ale mi to nie przeszkadza. mam również podobny charakter do Bridget:)

ocenił(a) film na 8
GossipGirl

Dobra nie na temat ale trudno xD
Powiedzcie mi dziewczeta lub chłopięta dlaczego żesz nakręcili film składający się z 3 części ?!
Toż to zmarnowanie książek ! Co ja mam teraz ogladać?!
Nie no dobra lol xD

ALe serio... no fajny film(1) a tu tak zmieszane 3 cz. Szkoda.

Cute_Death_Dealer

no ja też uważam, że to jest jedna, wielka porażka! książki są naprawdę fajne, aktorki w filmie super dobrane, moim zdaniem; a tu ta druga część filmu to porażka... pobieżnie wszytsko potraktowane, bo ciężko jest zmieścić, bądź, co bądź; trzy tomy w jednym, dwugodzinnym filmie...szkoda...
to tak zamykając offtopick ;]

GossipGirl

Ja z Leną. Niestety nie czytałam książki - jedynie obejrzałam film i od pierwszych scen stwierdziłam, ze ja i Lena jesteśmy do siebie bardzo podobne...

ocenił(a) film na 8
Keira2016

trochę Lena, trochę Bridget.. ale bardziej Lena ;))

GossipGirl

Chyba najbardziej z Bridget czyli z Bee ;D ;D ;D ;D

ocenił(a) film na 7
GossipGirl

Z Bee
tez kocham sport a ponad to napierw robei potem mysle ^^

GossipGirl

Hmm chyba z każdą po trochę xD
Cała czwórka jest super !

martynka921

Gram w piłkę nożną-więc z Bee,ale również z Leną-też maluję i rysuję.

ocenił(a) film na 7
GossipGirl

chyba po trochę z każda

GossipGirl

Z Carmen i Leną. ;)