Źle zrobiony. Zgadzam się, lepiej było zrobić 4 filmy, a nie 2, bo to wszystko jest takie chaotyczne...
Ponadto to jest pomieszane. Nic nie jest po kolei. Bez sensu.
Ale za to są teksty z książki, z tego co oglądałam i słyszałam ;]
Zgadzam się Tobą co do ilości części.Lepiej by było gdyby nakręcili 4 części i odzwierciedlili wszystko co było istotne.Po obejrzeniu 2 części czułam niedosyt.Bardzo lubię wszystkie części książki i dlatego rozczarowałam sie informacją,że 3 części bedą w jednym filmie.Brakowało Mi powrotu do formy Bee,jej romansu z profesorem i związku z Braianem.Szaleńczej wyprawy po ojczyma Carmen.Malowanie aktu Leny przez Leo.Ich wspólnego wypadu do domku.Poprostu chiałam zobaczyć to na ekranie.Mimo wszystko mam duży sentyment do serii filmów oraz książek.Kocham też aktorki za to,że wprowadzają w Świat prawdziwej przyjaźni i miłości,których nie ma tak dużo na Świecie.
Zgadzam się niestety w całej rozciągłości. Ten film to dowód na to że książki są lepsze :/ Gdyby ktoś nie przeczytał ksiązki to nie wiedziałby o co chodzi. Jedynka jeszcze była nawet w miarę ale druga część to porażka. jestem niemile zaskoczona i rozczarowana. Spodziewałam się czegoś na miarę ksiązki ale niestety.