Ze względu na późną premierę filmu w Polsce pewnie w tym roku nie będzie on wydany legalnie na DVD, ale może sie mylę :) Jeśli nie widziałeś to polecam Ci film CZTEREJ BRACIA z Markiem Wahlbergiem. Pozdrawiam !!!
No dobra CZTEREJ BRACIA teza byli fajni.
ALe np w takiej Amreyce to na DVD moze byc kiedy?????
Pozdrawiam.
W Stanach to nie wiem ale myślę iż tak gdzieś 3-4 miesiące po premierze kinowej.Polecam teraz z innej beczki ( bo bez M.Wahlberga ) film Potęga Strachu :)
Ten film też już widziałem tez był swietny a zansz może jeszcze jakies dobre filmy sensacyjne.
Pozdrawiam.
W ostatnim czasie oglądałem np.Węże w samolocie i The Marine ( klasa B )i fajnie mi sie oglądało.EDISON to też niezłe kino pomimo iż za bardzo nie przepadam za Justin Timberlake ale nie przeszkadzał mi tam aż tak bardzo.DELIKATNA - z Ally McBeal w roli głównej tez niezły ( ale to horror ).Polecam Ci też BEZIMIENNI - hiiszpański thriller , który bardzo mnie pozytywnie zaskoczył.Jeśli akurat już te filmy widziałeś to daj znać to jeszcze poszukam co mam ciekawego w mojej "skromnej " kolekcji. :)
Wielkie dzięki za Potege strachu,będe musiał oglądnąc,moze znasz jakies fajne filmy akcji w stylu "kopanym" ,coś jak Transporter czy 13 dzielnica?? pozdro
spider0 właśnie film THE MARIN jest takim filmem w stylu TRANSPORTERA. Mi osobiście się podobał ale jest to kino klasy B .
Węże w samolocie odpusciłem sobie po 20 minutach.
Edisona nie chciałem oglądac wlasne ze wzgledu na "timberlejka". Ale jak mówisz że ci nie przeszkadał to zobacze.Tych bezimiennych to chyba nigdzie nio dostane bo to 1999 rok. A horrory to nie dla mnie za bardzo sie boje. Dawa dalej filmy z kolekcji:D.Dzięki i pozdrawiam!!
Podam Ci kilka filmów, które oglądałem i podobały mi się bo pamiętam o nich do dziś :) . A więc : Z PODNIESIONYM CZOŁEM, AUTOSTRADA GROZY, SPARTAN, CZŁOWIEK W OGNIU, SUSPECT ZERO, ŚWIĘCI Z BOSTONU, PRZEŚLADOWCA, PO ZACHODZIE SŁOŃCA, KOMÓRKA, CONSTANTINE, SAHARA, BŁĘKITNA GŁĘBIA, SERENITY, RED EYE. No narazie tyle, jak co to daj znać.Pozdro !!