Lub dla dorosłych, których rozwój umysłowy zatrzymał się właśnie w tym przedziale. Po prostu dla ludzi, którzy używają filmów dla wyłączenia mózgu i odprężenia. Tak więc po M jak miłość można sobie zapodać właśnie Strzelca i mieć 3h relaksu :))) Pozdro.
"...Po prostu dla ludzi, którzy używają filmów dla wyłączenia mózgu i odprężenia..." - a co w tym złego?
no własnie co w tym złego? ja czasem lubie obejrzec sobie "pusty" film akcji przy piwku dla odprężenia 7/10 PS: M jak miłość nie oglądam ;)
"Film dla dzieci od 14 do 16 lat Lub dla dorosłych, których rozwój umysłowy zatrzymał się właśnie w tym przedziale."
A sam go obejrzałeś...Film żadnym arcydziełem nie jest,nie jest też badziewiakiem;] Taki sobie przeciętny sensacyjny który można od tak sobie obejrzeć;]
A tak wogle to chyba mój 1 film sensacyjny który widziałem w kinie;]
"A sam go obejrzałeś."
pewnie ze go obejrzal bo w koncu na podstawie czegos musial wysnuc taka opinie, no nie?
Skoro tak to powinni nie kręcić żadnych filmów sensacyjnych a te co już nakręcili powinni spalić bo w ponad 95% filmów tego gatunku są nierealistyczne sceny, zawsze wybuchają samochody, nieskończone magazynki i można takie rzeczy wymieniać bez końca, mimo to oglądamy te filmy ponieważ zawierają dużo akcji dzięki czemu widz się nie nudzi. Tak samo oglądamy durne komedie które niczego mądrego nie wnoszą lecz są śmieszne. Gdyby na kino patrzeć w sposób realistyczny to były by tylko filmy biograficzne i dramaty, bo tylko tam raczej nigdy nie zobaczymy nierealistycznych scen. Przecież nie każdy film musi być ambitny, film ma zapewniać rozrywkę.
Film oceniam na 7/10 i zachęcam do obejrzenia
Może macie trochę racji ale po prostu chciałbym w końcu obejrzeć film sensacyjny i powiedzieć "o kur** ale był zajebi****sty" tak jak miało to miejsce po obejrzeniu "Gorączki" z De Niro i Pacino. Strzelca i tak plasuje dużo wyżej niż pseudo filmy takie jak "Z podniesionym czołem" PZDR.
Widziałem!! Dobry dobry film. Ale jak dla mnie Gorączka podniosła poprzeczkę dosyć wysoko...
Mi film się podobał. Nie jest to oczywiście jakieś dzieło, ale porządnie zrealizowane widowisko.
Film, który pozwala wyłaczyc mózg i się odprężyc.
Swoją rolę spełnia znakomicie.
Moja ocena to 7/10
"Lub dla dorosłych, których rozwój umysłowy zatrzymał się właśnie w tym przedziale"
Każdy może wyrazić swoją opinię ale nie musisz odrazu obrażać tych wszystkich ludzi którym się ten film podobał.
O gustach się nie dyskutuje. I nie wiem co w tym złego że komuś się podoba taki film czy inny, nawet "M jak miłość".
Ja jeszcze nie oglądałam tego filmu, ale na pewno obejrzę. I mam nadzieję że mi się spodoba...
a mi sie podobal i mow co chcesz, ja lubie filmy
1. na ktorych nie zasypiam (filmy ogladam zwykle "do podouchy"), czyli takie gdzie cos sie dzieje
2. albo takie ktore robią na widzu takie wrazenie (wywieraja "wpływ" na psychike człowieka) ze ma sie ochote wskoczyć w akcje filmu lub coś rozpiep...rdzielic ;]
a na tym nie zasnolem czyli nie jest zly
a ze bajka to standard w tego rodzaju filmach, ale nie ma sie czego a tak przyczepic jak np w "witajcie w dżungli" gdzie "The Rock" rozwalił słup z cegieł ręką, albo w ongbak gdzie gosć rozwalił kolanem na pół kask motocyklowy.
bardzo fajny film:) a tak dla tych co krytykuja to srednia mowi sama za siebie!
Średnia na filmwebie jest tyle warta co zeszłoroczny śnieg. Spowodowane jest to tym, że każdy może głosować. Potem filmy oceniają dzieci lub duże dzieci i dają 10/10 filmowi ponieważ np. gra w nim Brad Pitt a on jest przecież taki cudowny :))) Jeśli sugerujesz się średnią proponuje obejrzeć "Z podniesionym czołem" - suuuuuper film :)))) a średnia prawie 8! Pozdrawiam.
Średnia jest myląca, bo myślałem, że będzie to na miarę oceny 8. Jeśli chodzi o filmy sensacyjne to warto przypomnieć sobie Szklaną Pułapkę i czekać na 4.0 :)
Ktoś kiedyś powiedział że w USA robi się filmy dla 14to letniego czarnego, analfabety, i coś w tym jest a co bardzo ciekawe to ilu jest ich na świecie dobrze zakamuflowanych;)
Skoro to film dla dzieci od 14 do 16 roku życia to ile ty masz lat skoro go oglądałeś?