PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=349590}

Strzelec

Shooter
2007
7,4 122 tys. ocen
7,4 10 1 121619
7,1 17 krytyków
Strzelec
powrót do forum filmu Strzelec

A mnie wciągnał. Mimo że ie jestem wielka fanka sensacyjnych filmow, to i tak ten film zapamietam ;)

haahaa

wciagnal wciagnal:D
a wahleberg jak zwykle rewelacyjny!

haahaa

Film dobry. Oglądałam go już kilka razy i mi się nie znudził. Bardzo dobrze
dobrany główny aktor.

ocenił(a) film na 8
keat1905

Hej;) Genialny film. Już nie pamiętam, kiedy ostatnio coś tak mnie wciągnęło, że bałam się odejść od telewizora, żeby czasami reklama nie skończyła się wcześniej i żebym nic nie przegapiła;)) Mark W. jest obłędnym aktorem. Bardzo go lubię. Podobała mi się jego rola w Max Pane i jeszcze kilku filmach. Nie chciałam oglądać wczoraj superkina, ale dzięki Bogu włączyłam niechcący i nie żałuje. Choć miałam nadzieję na małe sceny erotyczne Saray i Boba;)) Bardzo dobrze zrobiony film i histroia również. Polecam każdemu, kto lubi takie kino. Zresztą polecam wszystkim;DD Pozdrawiam;))

aneant89

Ja obejrzalem film po tym jak bardzo wciagnal mnie poczatek... Byl poprostu rewelacyjny! Ta scena w Afryce i zarabiste zdjecia helikoptera... i jak to mowia film powinien sie zaczac od trzesienia ziemi a pizniej napiecie powinno rosnac,wiec zasiadlem pelen nadziei,niestety w Tym filmie juz tylko spadalo....
O ile sam watek zaplanowanego zamachu i wrobienie Swgera zostalo pomyslane dobrze to wykonane niestety slabo.... BArdzo dlugo sie wszystko ciagnelo, po co tak to rozwlekac.. i ten żółtodziób z FBI,niby naiwniaczek ale jak wszystko zakumal- naciagane mega...

Nie chce po tym Filmie jechac bo nie byl taki zly ale 6/10 to maximum:)

pozdrawiam