PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=349590}

Strzelec

Shooter
2007
7,4 121 tys. ocen
7,4 10 1 121422
7,2 25 krytyków
Strzelec
powrót do forum filmu Strzelec

9/10 to moja ocena , bardzo dobry i wart obejrzenia , POLECAM!!

ocenił(a) film na 9
adrian90

jak dla mnie film jest genialny swietna akcja przez okragle 2 godziny swietnie ukazana profesja snajpera i watek rownie dobry moja ocena 9/10

ocenił(a) film na 5
natit

a jak dla mnie film jest słaby, nic ciekawego 4/10

ocenił(a) film na 9
adrian90

początek nudny reszta super!!!Warto wydać pieniądze!

ocenił(a) film na 4
adrian90

Moim zdaniem film bardzo średni. Akcja jakoś nie porwała mnie.Aktorzy poniżej oczekiwań- no może poza Wahlbergiem.A całkowitą klapą jest dla mnie gra Kate Mara-dramatyczne, w założeniu, sceny z jej udziałem mnie przyprawiały o śmiech:). Całość tworzy dosyć spójną historię ale bez rewelacji. Kolejny super marines, który mści się na niegodziwym rządzie. Można obejrzeć ale tylko dla zabicia czasu. Dla mnie 4/10. No może dam 5/10 ze względu na Wahlberga- którego lubię. pzdr

wariatadam

" [...] .A całkowitą klapą jest dla mnie gra Kate Mara-dramatyczne, w założeniu, sceny z jej udziałem mnie przyprawiały o śmiech:). [...]" - zgadzam się!

użytkownik usunięty
bartoszko

Klapą to był sepleniący Glover, niczym nasz ryży premier, musiałem wyłączać dźwięk ja się pojawiał na ekranie.

Ryży? A który jest ryży?

adrian90

z tego co widzę dałeś 10/10, a nie 9/10 :)

ocenił(a) film na 6
adrian90

Jak dla mnie coś ,co probowało powtórzyć sukces sfilmowanej trylogi Bourne'a, będąc przy tym do złudzenia podobnym (patrz:scenariusz)... raczej nie.

ocenił(a) film na 10
LoKoMoTiV

dla mnie 10/10