9/10 to moja ocena , bardzo dobry i wart obejrzenia , POLECAM!!
jak dla mnie film jest genialny swietna akcja przez okragle 2 godziny swietnie ukazana profesja snajpera i watek rownie dobry moja ocena 9/10
Moim zdaniem film bardzo średni. Akcja jakoś nie porwała mnie.Aktorzy poniżej oczekiwań- no może poza Wahlbergiem.A całkowitą klapą jest dla mnie gra Kate Mara-dramatyczne, w założeniu, sceny z jej udziałem mnie przyprawiały o śmiech:). Całość tworzy dosyć spójną historię ale bez rewelacji. Kolejny super marines, który mści się na niegodziwym rządzie. Można obejrzeć ale tylko dla zabicia czasu. Dla mnie 4/10. No może dam 5/10 ze względu na Wahlberga- którego lubię. pzdr
" [...] .A całkowitą klapą jest dla mnie gra Kate Mara-dramatyczne, w założeniu, sceny z jej udziałem mnie przyprawiały o śmiech:). [...]" - zgadzam się!
Klapą to był sepleniący Glover, niczym nasz ryży premier, musiałem wyłączać dźwięk ja się pojawiał na ekranie.
Jak dla mnie coś ,co probowało powtórzyć sukces sfilmowanej trylogi Bourne'a, będąc przy tym do złudzenia podobnym (patrz:scenariusz)... raczej nie.