Film bym porównał do "doskonałej" produkcji o tytule "Węże w samolocie", jest jakże realistyczny. No tak Ci marines to przecież istni herosi niczym SUPERMAN. Brakowało tylko żeby niszczył czołgi kopnięciem. Nawet Walker nosi podręczną wyrzutnie rakiet, ale przecież "shooter" nie potrzebuje takich zabawek żeby unieszkodliwić helikopter. Pozdrawiam fanów zamerykanizowanych filmów..
karabin z którego strzelał do śmigłowca to beretta 82, która może być używana między innymi do niszczenia śmigłowców...
kaliber 0.50 cala robi swoje :)
eh... ale ja nie lubię ludzi którzy w takich filmach jak ten czepiają sie drobiazgów ... że nie realistyczny, że nadczłowiek ... Shreka sie też czepimy ? Że ogry nie istnieją, że osioł nie może mówić :P film jest przyjemny głównie dlatego że główny bohater jest jaki jest :P co to była by za zabawa jak by mu du#e skopali :)
Nieporozumieniem sa twoje opinie i porownania. Poczytaj sobie troche o wspolczesnym sprzecie wykorzystywanym w dzialaniach bojowych!!!
A porownanie do wezy w samolocie swiadczy tylko o twojej glupocie i zacofaniu!!!!
A Twój wpis świadczy o Twoim braku kulury i wychowania! Zawsze tak jedziesz po ludziach, którzy mają odmienne zdanie od Twojego? Mi się także film nie podobobał...i co? Jestem głupi z tego powodu?
myślę że wystarczy obejrzeć szklaną pułapkę 4.0 ... i już nie ma o co sie kłócić :)
Mozna napisac ze film Ci sie nie podobal, ale idiotyzmem jest czepianie sie rzeczy ktore sa realistyczne iu wystepuja we wspolczesnym swiecie. Najpeirw trzeba sobie poczytac o nowoczesnej broni, a potem wypowiadac sie czy cos w filmie byla bajka czy tez nie. Potwierdzam szkalna pulapka 4 i wszystko jasne:)
Węże w samolocie to był czysty pastiż, Samuel L. Jackson robił sobie niezłe jaja grajac w tym filmie. Strzelec to film czysto rozrywkowy, i tak na niego trzeba patrzeć, nie ma co go rozbierać na detale. Gdyby człowiek tak robił z Bondem, co by się działo tam dopiero są cuda-niewidy. Pozdrawiam.
Zgadzam się z przedmówcą :) Shooter to kino akcji i ma dawac przede wszystkim niezłą rozrywkę, realizm często w takich produkcjach schodzi na drugi plan, choc i tak muszę przyznac, że w STRZELCU nie było najgorzej. Film jest dobry polecam.