PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=349590}

Strzelec

Shooter
2007
7,4 121 tys. ocen
7,4 10 1 121427
7,2 25 krytyków
Strzelec
powrót do forum filmu Strzelec

Podobne...

ocenił(a) film na 9

Moglibyście napisać mi tytuły filmów podobnych do tego? Tzn. 'Strzelec" kojarzy mi się lekko z "Bourne'm'. Facet jest wyszkolony, musi się jednak ukrywać, 'bronić' bo różni wysoko postawieni ludzie próbują go w coś wrobić. Może sytuacje się trochę różnią, ale chyba wiecie o co mi chodzi ;) z góry dzięki z pomoc

Edysik

tak też szukam podobnych flmów,ja polecam "Syriane","Dobry agent" ,"Krwawy diament" i "Zawód szpieg" jak mi się coś przypomi to napisze

Madeline_7

"Infiltracja" jeszcze :P

ocenił(a) film na 9
Madeline_7

Dziękuję ;) Nie oglądałam z tych jeszcze "dobrego agenta" i "zawodu szpieg" trzeba nadrobić zaległości ;]

Edysik

A więc: "Starzec", "Stolec", "Strzel i leć". Mi "Strzelec" się z tym kojarzy. Mam nadzieje, że pomogłem ;) A tak na poważnie to chyba głównie :Rambo", ale to pewnie już widziałeś :) To może "Słodko-gorzkie życie", tylko że to takie mocno naciągane podobieństwo. W filmie koleś się mści na ludziach z mafii do której niedawno należał.

ocenił(a) film na 3
Pan_TakTik

Jarhead żołnierz piechoty morskiej.Bardziej realistyczne.

ocenił(a) film na 9
Edysik

Poszukiwany (1997) w reżyserii Davida Hogana jest niemal identyczny i też warty obejrzenia.

A tak pozatym polecam też film Zagubiony w Ameryce z Dannym Gloverem który tutaj też gra :) Film opowiada o weteranie wojny w Wietnamie który żyje jako samotnik w górach

ocenił(a) film na 10
Edysik

Strzelec super film!!!! Polecam również Tajni Agenci z Monicą Bellucci