PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=349590}

Strzelec

Shooter
2007
7,4 121 tys. ocen
7,4 10 1 121435
7,2 25 krytyków
Strzelec
powrót do forum filmu Strzelec

Shooter

ocenił(a) film na 3

Mark Wahlberg jako snajper wrabiany w zabójstwo polityka. Film w dużej mierze przestylizywany i niezbyt zaskakujący, a co gorsza nieco niespójny, monotonny i miejscami dziwnie znajomy. Pozostaje mieć nadzieję, że Wahlberg się nieco opamięta, bo właśnie zrobił całkiem konkretny krok w stronę pewnej szufladki, z której już całkiem niedaleko do produkcji straight-to-video.

eon_blue

zgadzam sie dodam jeszcze ze calkiem przypakowo propaganda dogania propagande w tym filmie teksty az w oczy szczypia komunistyczna pierdolą

co do Marka cos ciekawego jest w tym gosciu widac w nim potencjal na inne role ale chyba jednak nie da rady, brak w nim ambicji na wyskoczenie z tego kregu, we "Włoskiej robocie" calkiem udana rola...
ale chyba bedzie jak nasz lokalny Linda skoncza sie aktorstwo i zostanie jedna mina na cala gre i pol tekstu...

a tak fajnie chlopiec spiewal z NKOTB lol ;)

markin

Śmieszni jesteście ,aż brak słów do określenia waszej gł....
Co wy możecie wiedzieć o komunizmie.Coś wam się w głowach pomieszało.
I tak wogule to Mark nigdy nie śpiewał w NKOTB tylko jego brat Donnie ,którego można obejrzeć np: PIŁA 2

ocenił(a) film na 3
Tibn

Ktoś już w innym temacie podał Ci stosowny link, może w końcu skorzystaj. Przynajmniej zyskasz świadomość, bo o kulturze, z tego co widzę, nie ma już mowy.

eon_blue

Z tego co widać to tobie brakuje kultury ,myślisz ,że wszystkie rozumy pozjadałeś .Poczytaj dokładnie analityku mój komentarz to może zrozumiesz do kogo to było ...

ocenił(a) film na 3
Tibn

No taaak, faktycznie, używając słów 'jesteście', 'waszej', 'możecie' i 'wam' w temacie gdzie wypowiedziały się dwie osoby, kierowałeś je do zupełnie kogoś innego niż użytkownik markin i ja, prawda? Koniec tematu, nie mam zamiaru dyskutować z osobą, która sama nie wie co pisze.

ocenił(a) film na 5
eon_blue

Tibn proszę Cię pisz w ogóle dobrze? bo to mnie strasznie wkurza od ostatniego czasu :)

Lap

A ja myślałem ,że na tej stronie rozmawia się na temat kina i filmów ,ale z tego co widzę chyba pomyliłem adres bo wkroczyłem w świat ortografii .
Lap nie jestem złośliwy ale zastanawia mnie czemu czepiłeś się jednej osoby o robienie błędów ,bo chciałbym ci zaznaczyć ,że wszyscy wypowiadający się na tym forum zrobili jakieś małe błędy .Nie mówiąc już o tobie geniuszu ortografii radziłbym poprawić swoje błędy w twoich blogach ,skoro juz się czepiasz to zacznij od siebie .

Teraz dodam coś na temat filmu ,który raczej nie był monotonny w moim przekonaniu ale każdy ma swoje zdanie .Raczej miło się go oglądało nie zwracając uwagi na to ,że się gdzieś już to widziało. Na tym polega kino i nie tylko ,że coś się z czego kopiuje i zmienia ,może i ulepsza tak jest nie tylko z filmami ale i np z muzyką .Po obejrzeniu "wielu" filmów stwierdzam ,że jeden jest podobny do drugiego . Więc dziwią mnie czasem takie spostrzeżenia ludzi ,którzy próbując zmieszać film z błotem powtarzając się i nie pisząc nic sensownego .
Ale jak ktoś traktuje film na poważnie ,a nie jako rozrywkę to później wychodzą z tego jakieś dziwne przeżycia emocjonalne.
Film mogę proponować dla tych ludzi, którzy lubią oglądać filmy tego typu,a nie tylko chcą ...

ocenił(a) film na 5
LIBANCZYK

Nie czepiam się Libańczyku , tylko jak byś przeczytał uważnie PROSZĘ go o pisanie "w ogóle" porwanie zresztą każdy kto mnie zna wie że mam na tym punkcie hopla i każdego poprawiam , a co do mych blogów to pewnie że są kiedyś pisałem strasznie teraz pisze zdecydowanie lepiej , ja jak widzisz za siebie się wiec i radze to zrobić każdemu choć tu jest tylko uwaga.

Lap

To życzę szczęścia ,bo wielu ludzi używa słowa "wogóle" zamiast w ogóle wystarczy spojrzeć w wyszukiwarce .Nie jest to błąd jednej osoby tylko wielu ...
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
LIBANCZYK

Dla tego też próbuję każdego z tego wyzwolić , bo to żaden wyjątek nie jest jak np ósemka, ale mniejsza o to ;)