Mark Wahlberg jako snajper wrabiany w zabójstwo polityka. Film w dużej mierze przestylizywany i niezbyt zaskakujący, a co gorsza nieco niespójny, monotonny i miejscami dziwnie znajomy. Pozostaje mieć nadzieję, że Wahlberg się nieco opamięta, bo właśnie zrobił całkiem konkretny krok w stronę pewnej szufladki, z której już całkiem niedaleko do produkcji straight-to-video.
zgadzam sie dodam jeszcze ze calkiem przypakowo propaganda dogania propagande w tym filmie teksty az w oczy szczypia komunistyczna pierdolą
co do Marka cos ciekawego jest w tym gosciu widac w nim potencjal na inne role ale chyba jednak nie da rady, brak w nim ambicji na wyskoczenie z tego kregu, we "Włoskiej robocie" calkiem udana rola...
ale chyba bedzie jak nasz lokalny Linda skoncza sie aktorstwo i zostanie jedna mina na cala gre i pol tekstu...
a tak fajnie chlopiec spiewal z NKOTB lol ;)
Śmieszni jesteście ,aż brak słów do określenia waszej gł....
Co wy możecie wiedzieć o komunizmie.Coś wam się w głowach pomieszało.
I tak wogule to Mark nigdy nie śpiewał w NKOTB tylko jego brat Donnie ,którego można obejrzeć np: PIŁA 2
Ktoś już w innym temacie podał Ci stosowny link, może w końcu skorzystaj. Przynajmniej zyskasz świadomość, bo o kulturze, z tego co widzę, nie ma już mowy.
Z tego co widać to tobie brakuje kultury ,myślisz ,że wszystkie rozumy pozjadałeś .Poczytaj dokładnie analityku mój komentarz to może zrozumiesz do kogo to było ...
No taaak, faktycznie, używając słów 'jesteście', 'waszej', 'możecie' i 'wam' w temacie gdzie wypowiedziały się dwie osoby, kierowałeś je do zupełnie kogoś innego niż użytkownik markin i ja, prawda? Koniec tematu, nie mam zamiaru dyskutować z osobą, która sama nie wie co pisze.
Tibn proszę Cię pisz w ogóle dobrze? bo to mnie strasznie wkurza od ostatniego czasu :)
A ja myślałem ,że na tej stronie rozmawia się na temat kina i filmów ,ale z tego co widzę chyba pomyliłem adres bo wkroczyłem w świat ortografii .
Lap nie jestem złośliwy ale zastanawia mnie czemu czepiłeś się jednej osoby o robienie błędów ,bo chciałbym ci zaznaczyć ,że wszyscy wypowiadający się na tym forum zrobili jakieś małe błędy .Nie mówiąc już o tobie geniuszu ortografii radziłbym poprawić swoje błędy w twoich blogach ,skoro juz się czepiasz to zacznij od siebie .
Teraz dodam coś na temat filmu ,który raczej nie był monotonny w moim przekonaniu ale każdy ma swoje zdanie .Raczej miło się go oglądało nie zwracając uwagi na to ,że się gdzieś już to widziało. Na tym polega kino i nie tylko ,że coś się z czego kopiuje i zmienia ,może i ulepsza tak jest nie tylko z filmami ale i np z muzyką .Po obejrzeniu "wielu" filmów stwierdzam ,że jeden jest podobny do drugiego . Więc dziwią mnie czasem takie spostrzeżenia ludzi ,którzy próbując zmieszać film z błotem powtarzając się i nie pisząc nic sensownego .
Ale jak ktoś traktuje film na poważnie ,a nie jako rozrywkę to później wychodzą z tego jakieś dziwne przeżycia emocjonalne.
Film mogę proponować dla tych ludzi, którzy lubią oglądać filmy tego typu,a nie tylko chcą ...
Nie czepiam się Libańczyku , tylko jak byś przeczytał uważnie PROSZĘ go o pisanie "w ogóle" porwanie zresztą każdy kto mnie zna wie że mam na tym punkcie hopla i każdego poprawiam , a co do mych blogów to pewnie że są kiedyś pisałem strasznie teraz pisze zdecydowanie lepiej , ja jak widzisz za siebie się wiec i radze to zrobić każdemu choć tu jest tylko uwaga.
To życzę szczęścia ,bo wielu ludzi używa słowa "wogóle" zamiast w ogóle wystarczy spojrzeć w wyszukiwarce .Nie jest to błąd jednej osoby tylko wielu ...
Pozdrawiam