PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=349590}

Strzelec

Shooter
2007
7,4 121 tys. ocen
7,4 10 1 121427
7,2 25 krytyków
Strzelec
powrót do forum filmu Strzelec

film obejrzałem..daje 8/10...powiem że mnie wciągnął...fajna intryga...ale jak zwykle mam jakieś "ale"...otóż czy prezydent był w to zamieszany skoro nie zginął ?..co się później działo z prezydentem...dlaczego Bob Lee Swagger nie mógł się porozumieć z prezydentem...ogólnie sprawa prezydenta ucichła...a był to zamach na niego..czyli był jedną z głównych postaci filmu ? ..no chyba ze coś przeoczyłem pozdro

ocenił(a) film na 10
Jecks

prezydent mógł być zamieszany, ale nie jest to powiedziane w żadnej scenie. A jak miałby się zwrócić do prezydenta, skoro polował na niego facet który mógł mieć wszędzie swoich ludzi? ;) Po za tym o tym ze był to zamach na prezydenta było powiedziane tylko na początku - potem wyjaśniło się że to był zamach (udany) na biskupa

ocenił(a) film na 8
nomad_3

owszem był to zamach na biskupa...ale prezydent tam był !!

ocenił(a) film na 8
Jecks

ale co z tego ze tam był . ten caly koles(Dany Glover) go tylko tak zachecil ze to zamach na prezydenta zeby wzial udzial w rozpoznaniu a ze tamten jest patriota to go to obchodzilo :) pozdro

ocenił(a) film na 9
Jecks

Chodziło o to by nie szukano powodu z jakiego arcybiskup zginął. To miało wyglądać na nieudany zamach na prezydenta z przypadkową ofiarą jaką był arcybiskup (który był rzeczywistym celem zamachu).

ocenił(a) film na 9
Eddie_8

Arcyniskup został zabity gdyż to on tak naprawdę był celem tego zamachu a nie prezydent, D. Glover tylko zachęcił poprostu Swaggera, a że ten był naiwnym patriotą to się zgodził, więc według mnie tutaj prezydent nie miał z tym nic wspólnego, a ten rosyjski zabójca który na tym wózku inwalickim jeździł to przecież mówił że arcybiskup miał powiedzieć prawdę o tym ich masowym morderstwie w Etiopii ...