Szefowie wrogowie

Horrible Bosses
2011
6,5 130 tys. ocen
6,5 10 1 130490
5,8 33 krytyków
Szefowie wrogowie
powrót do forum filmu Szefowie wrogowie

Po pierwsze, każdy by ją kuł, nie zależnie czy ma żonę, kochankę, narzeczoną.
Po drugie typowy komediowy idiota + brak mutacji głosu = dobija ..

ocenił(a) film na 5
SHOGUN_

Każdy? W takim razie nie zazdroszczę przyszłym żonom itd, jeśli trafią na kogoś, kto ma podobny tok myślenia do twojego.

ocenił(a) film na 6
arilla

Coś za coś :)

użytkownik usunięty
SHOGUN_

marzenia Twoje i tyle. generalizujesz robaczku, bo to nie Twoja liga i tak Ci się wydaje, przekładasz intensywność pragnień na szerokość zakresu :D

ocenił(a) film na 6

Masz rację, przepraszam. Zapomniałem, że mnie widziałeś, znasz i pewnie zaraz mi opiszesz moje miesięczne zarobki. Nie mogę się doczekać także informacji czy gustuje w blondynkach, brunetkach, rudych, wysokich, niskich, grubych lub szczupłych. Pewnie zaraz mi powiesz bo mnie tak dobrze znasz :)

użytkownik usunięty
SHOGUN_

nick Shogun mi starczy, więcej wiedzieć nie chcę.

ocenił(a) film na 7

"...to nie Twoja liga..."

Fajnie tłumaczenie nieudaczników :)

użytkownik usunięty
Marucins

primo, to wyjaśnienie, a nie tłumaczenie, pewnie różnicy miedzy tymi sposobami rozumowania nie widzisz, a jest, pragmatyczna, jak wiesz o czym mówię
secundo, czemu ubliżasz Shogunowi od razu od nieudaczników, jego to wyjaśnienie dotyczy.
tertio, ile mamy lat Maru(siusie)? - fajne tłumaczenie nieudaczników - styl wskazuje na kolejnego marzyciela. kiedyś za język dałbym Ci 16 lat, ale biorąc pod uwagę dzisiejsza edukację - do 28 :D

ocenił(a) film na 7

Przypomniałeś mi jakie to nasze społeczeństwo jest. Tak stosuję pragmatyzm, on mnie nie zawiódł w przeciwieństwie do wyidealizowanego świata opisywanego przez innych.

Powiedzmy iż taki stary nie jestem :)

użytkownik usunięty
Marucins

no i masz prawo marzyć. :) w końcu co złego w marzeniach, niedrogie a dają radość i nadzieję. miłego dnia.

ocenił(a) film na 7

Zwał jak zwał - ja wolę określenie praktyczne podejście do świata.
Miłego ;)

użytkownik usunięty

1) A co to jest "roznica pragmatyczna", bo nie wiem? Choc pewnie i Ty sam nie wiesz. Kiedys cos przeczytales, ale nawet nie pamietasz teorii i teraz probujesz zablysnac...
2) Nie mowi sie "czemu", tylko "dlaczego"?
3) Zdefiniuj slowo "fajne", bo niestety tu tez nie wiem o co Ci chodzi.

Nastepnym razem nie udawaj kogos, kim nie jestes.

użytkownik usunięty

dziecko. cicho.

użytkownik usunięty

Wiedzial co powiedzial, czy powiedzial co wiedzial?

użytkownik usunięty

bez przesadnych fascynacji. zajmij się sobą, nie innymi ludźmi. stare, a dobre.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
SHOGUN_

Mówisz o Twoim zdaniu, najwidoczniej on tutaj kochał swoją narzeczoną, no, ale cóż...
Jak dla mnie, to on był najśmieszniejszą postacią w tym filmie. Szczególnie za scenę w samochodzie "They call me stacy" :D
Chociaż nie lubię komedii, ta mi się podobała. : )

ocenił(a) film na 6
RedAde

Co ma kochanie kogoś do zdrad? Jeśli mąż zdradza żonę, ale ją utrzymuje, chodzi na spacery do kina i spędza z nią święta, potrafi rozmawiać etc - to znaczy, że jej nie kocha? Dla niektórych seks jest czysto sportowy i nie koliduje to ze stałym związkiem, dziwię się, że ludzie zawsze chcą na siłę oceniać kogoś względem siebie.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
SHOGUN_

# Przepraszam, teraz zauważyłem, że sam tak napisałem w poście pierwszym "każdy". Błąd :)

ocenił(a) film na 6
arilla

Każdy normalny :).

ocenił(a) film na 7
SHOGUN_

Aniston wcale tak rewelacyjnie nie wygląda i nie każdy ma takie czysto instrumentalne podejście do kobiet. Musisz być bardzo wyposzczony...
Poza tym bez tej postaci to ten film wogóle nie byłby śmieszny. Mnie osobiście rozwalił tekstem: "- Znaleźli twoją szczoteczkę do dupy!" :))) :))) :)))

ocenił(a) film na 6
cyfrowy_baron

Zauważ co ta kobieta z nim robi, dobrze wiem po sobie, że po scenie z lizaniem ucha nie mógłbym się opierać..

ocenił(a) film na 6
SHOGUN_

Już nie mówiąc, że ona tu grała nimfomankę, która raczej miała instrumentalne podejście do facetów - oczywiście wszystko w polsce to temat tabu i seks uprawiać najlepiej po ślubie itd, ALE PRZENIGDY z przypadkowymi osobami dla sportu, nigdy !

ocenił(a) film na 7
SHOGUN_

W ogóle nie zwróciłeś uwagi na fakt, że ten facet ma dużo młodszą, dużo ładniejszą i dużo seksowniejszą narzeczoną (Lindsay Sloane ur. 1977, Aniston ur. 1969) i zapewne nie brakuje mu seksu, więc nie musi go szukać w pracy. Co do tego lizania, to na facecie, któremu seksu nie brakuje (patrz: narzeczona) nie zrobi to tak wielkiego wrażenia jak na Tobie (patrz: brak kobiety, lub kobieta brzydka,nieatrakcyjna).
Ty po prostu idealizujesz Aniston.

ocenił(a) film na 6
cyfrowy_baron

"na Tobie (patrz: brak kobiety, lub kobieta brzydka,nieatrakcyjna)." Jak ja kocham w was to internetowe "polaczki", że wy tak dużo wiecie :DD
Ty chyba w ogóle nie zwróciłeś uwagę na tą panienkę która grała jego narzeczoną w filmie, w mojej skali 1-10 > 3, 40 letnia aniston 7

ocenił(a) film na 7
SHOGUN_

Zwróciłem, zwróciłem uwagę, ale Tobie najwyraźniej brak porównania, między kobietą 32 i 40 letnimi kobietami, a różnica jest olbrzymia i żadne makijaże i operacje plastyczne tego nie zmienią.
Coż takiego rewelacyjnego pokazała Aniston w tym filmie? Spod fartucha wystają jej skrawki piersi i po tych skrawkach już widać, że jej wiszą, gdyż dawno utraciły jędrność. A scena z bananem, nic nadzwyczajnego http://blog.mrskin.com/data/blog/resource/00/10/60/00106031.png kobieta jakich wiele.

A tutaj: http://img.ibtimes.com/www/data/images/full/2011/07/02/123155-jennifer-aniston-p oses-at-the-premiere-of-horrible-bosses-at-the-graum.jpg makabra!!!

ocenił(a) film na 7
SHOGUN_

Wybacz shogun, ale chyba baron ma rację (nie licząc fragmentu o sensowności gry Charliego Daya) Każdy kto był bez reszty zakochany wie, że żadna sex-bomba nie jest w stanie zastąpić tej jedynej, tutaj zakładam że Dale był zakochany. Sex z miłości jest kompletnie innym przeżyciem, niż z pożądania i pod żadnym pozorem nie może go nim substytuować. Tak więc Twoje argumenty o kłuciu odwołują się raczej do zupełnie innej sytuacji/mężczyzny/kreacji, tam jak wolisz.

użytkownik usunięty
Autolikus

ale takie rzeczy się wie z doświadczenia. i trzeba je mieć....

ocenił(a) film na 7

:-) ;-)

Autolikus

Wiedziałem, że temat rozpęta małą wojnę :). Uważam, że Autolikus wytłumaczył wszystko najlepiej i podpisuję się pod jego wypowiedzią.

ocenił(a) film na 6
SHOGUN_

i tu się muszę wyjątkowo z kolegą Szogunem zgodzić, narzeczona nędza i nędzą zostanie nawet jak by ja jeszcze odmlodzic. I oby wszystkie 40 latki wyglądały tak jak Jenn. A jędrność biustu to sprawa genów a nie wieku, wiem co mówię mili Panowie.

ocenił(a) film na 8
SHOGUN_

Twój problem polega na tym, że jesteś niestały w uczuciach i nie zdolny do poświęceń. Jesteś po prostu niedojrzały emocjonalnie i próbujesz na siłę wmówić innym, że też tacy są.

ocenił(a) film na 6
Wielowied

Chyba jedyna dobra diagnoza jak na razie, ale zaznaczam, że omyłkowo napisałem "każdy" ( pierwszym poście )

SHOGUN_

Zamieniłabym słowo "każdy" na "większość". Są mężczyźni, u których tak wulgarne zachęcanie do seksu odniosłoby odwrotny skutek. Ponadto nie wszystkie nimfomanki są takie seksowne...

ocenił(a) film na 6
mopsinka

Z tym komentarzem muszę zgodzić się w 100%

ocenił(a) film na 9
mopsinka

Zgadzam się, że nie wszystkie nimfomanki sa seksowne...moja koleżanka jest nimfomanka a jest...oj puszysta...bardzo...
Jenn jest ładna i dobrze się trzyma, narzeczona molestowanego goscia jednak ładniejsza i nie mówię nic o ich wieku. I serio? Nie wytrzymał by facet takiego lizania po szyi? W takim razie z przykroscia stwierdzam, że faceci sa łatwiejsi niz takie nimfomanki:D

użytkownik usunięty
Milka2289

Oj nie wszyscy są łatwi bez przesady;)Zdarzają się wierni jak Lassie;)

ocenił(a) film na 9

Super, ale boli sam fakt, że mężczyźni maja takie myslenie:P

użytkownik usunięty
Milka2289

Wiesz myśleć i patrzeć sobie można;)Zresztą mężczyźni dużo mówią;)a podobno gorzej z myśleniem;););)Grunt to być stabilnym w uczuciach;)

ocenił(a) film na 8

Moim zdaniem o większości kobiet można powiedzieć to samo - dużo mówią, a gorzej z myśleniem... albo jeszcze inaczej - najpierw mówią, a potem myślą ;)

użytkownik usunięty
drzefkovitsh

Zgadzam się z Tobą po cichu ale nie powiem tego na głos,ponieważ nie chce być ofiarą publicznego linczu ze strony płci pięknej;)A co d kobiecego myślenia....;)który facet zrozumie ten jakże skomplikowany proces;)

ocenił(a) film na 9

Hehe nie ma takiego mężczyzny na świecie, ktory zrozumiałby kobietę:) Wy wolicie iść na łatwizne i musimy podawac wam wszystko na tacy:P

ocenił(a) film na 8
Milka2289

Zatem ja powiem tak; NIKT nie jest w stanie zrozumiec kobiety. Czesto nawet kobieta samej siebie nie rozumie, a oczekuje tego cudu od mezczyzn. Na ich tok myslenia i rozumowania maja wplyw zarowno fazy ksiezyca, jak i napiecie przedmiesiaczkowe. ze o innych "czynnikach" i hormonach nie wspomne. Jestem kobieta. wiec wiem co mowie.

użytkownik usunięty
TakaSeJa

A ja jako facet się z tym zgadzam;)

ocenił(a) film na 9
TakaSeJa

No cóz masz oczywiscie racje - to wszystko ma wpływ na tok myslenia, kurcze to nie nasza wina:D Takie my kobiety juz jesteśmy...skomplikowane:D

użytkownik usunięty
Milka2289

Tak skomplikowane,że aż same nie wiecie czego chcecie;) Ehhh dziwny jest ten świat;)

ocenił(a) film na 7
TakaSeJa

Amen.
I niech tak pozostanie.
My faceci możemy tylko powiedzieć:
... z wami źle
a bez Was jeszcze gorzej :)

ocenił(a) film na 7
SHOGUN_

Bardzo słusznie ze gdzieś tam w środku zauważyłeś swoja pomyłkę ze słowem 'każdy'.
Jako kobieta, mam nadzieje ze jednak nieliczni są zdania podobnego , choć wiem ze pozostanie to jedynie nadzieja chyba nie całkiem do spełnienia patrząc na dzisiejszy świat;)
Btw .Osobiście bardzo podobał mi się aktor grający asystenta , świetnie uzupełniał dwóch pozostałych aktorow

ocenił(a) film na 5
SHOGUN_

Popieram, przestępca seksualny jest dosłownie żałosny, ale sporo panien na takich leci, dlatego tak go tu zaciekle bronią. Instynkt macierzyński im się odzywa i do słownej sraczki wpadają synonimy 'słodziak' w ilości hurtowej itp. Na pewno jest masa takich ludzi, ale trudno by ich ogólnie zdefiniować, podbnie z zamachowcem samobójcą. W procenty się bawić nie będę, ale natury się oszuka. Zwłaszcza w postaci takiej dupy, jaką w filmie kreuje Aniston - kurde, jakby mi się przydarzyła taka sytuacja jak temu kryptopedałowi, i miałbym nie skorzystać?
Ale spoko, w necie wszyscy są jak z obrazka. Tutaj szarość to towar defiicytowy.

ocenił(a) film na 7
SHOGUN_

Poniekąd się zgodzę z autorem tematu, po prostu mógł ją zaspokoić i może dała by mu spokój.
Zresztą taki problem z szefem to chyba możliwie najfajniejszy problem z szefem. ;]

ocenił(a) film na 9
SHOGUN_

Nie martw się kolego komentami starych impotentów :D Każdy zdrowy, normalny facet (nie gej) by ją stukał gdyby się tak na niego rzucała taka laska nawet 40-sto letnia. A powyższe komentarze "wszechwiedzących" poprostu śmieszne, jego narzeczone była mocno przeciętna a Jenn to nie tylko piękne ciało, ale seksapil który nie każda kobieta posiada.