PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31889}

Szkoła stewardes

View from the Top
2003
5,5 38 tys. ocen
5,5 10 1 38133
7,0 2 krytyków
Szkoła stewardes
powrót do forum filmu Szkoła stewardes

Mało ambitny. Wielkie marzenie zostać stewardesą...

ocenił(a) film na 4
Drew

W tym filmie nie chodziło o to, żeby zostać stewardesą. Chodziło o to,zeby się wyrwać z małego miasteczka i osiągnąć cokolwiek w życiu. A że Donna przez przypadek usłyszała wywiad z Sally, postanowiła kupić jej książkę i pójść w jej ślady.

Mary_Jules

ja tez tak uwazam... ja bym chetnie przeczytala te ksiazke :) jesliby istniala :P

Drew

No wiesz, za mało nie zarabiasz, latasz po świecie. A, że to film lekki, łatwy i przyjemny...

Moniia

Sam film mało ambitny, ale marzenia zostania stewardesą nie oceniaj.

Drew

Jedyny plus tego splywu porazki to Gwyneth, w fajnej prezentacji i opietym uniformiena posladach, mozna se wylaczyc glos, i ogladac bez tych standecialych dialogow, bo rzeczywiscie wielka ambicja smierdzi, wyrwac sie z miasta i "osiagnac cokolwiek", kazdy wiejski kocur to potrafi, gdy turla sie za 2,50 pks'em do miasta.

użytkownik usunięty
Drew

Nie masz pojęcia o pracy stewardessy:) Tak jak ktoś już napisał, pracy nie oceniaj:)

ocenił(a) film na 1
Drew

Z tego co wiem to stewardesy całkiem dobrze zarabiają, więc czemu się
dziwić że taka dziewczyna widziała w tym swoją szansę na wybicie się? Ja
tam ją rozumiem. Gdybym nie miała rodziny to sama chętnie bym została
stewardesą.

Drew

Drew a powiedz jakie masz to niby bardzo ambitne marzenie? Pochwal się no...
http://www.pieknekobiety.com.pl/stewardessa.php

dave84

Wiesz jak trudno zostac stewardesą. Po pierwsze trzeba mieć znajomości, po drugie kasę. Więc tego nei oceniaj, bo nic o tym nie wiesz.

ocenił(a) film na 7
Drew

potwierdzam. stewardessa zostac jest mega trudno. to bylo wlasnie moje marzenie i sie spelnilo...