Humor Jacka ? Co to za wzorzec ? Żałosny scenariusz . Śmiałem się na tym filmie może z 30 sekund !
Dal mnie film jest świetny. Źle oceniacie film. Osobiście nie widziałem lepszego filmu takiego samego gatunku.
Teksty są rozbrajające. Muzyka też jest dobra.
Fabuła schodzi na drugi plan. Bo to komedia. Zawsze jest jakiś cel który wydaje się nam idiotyczny. Więc jej, aż tak nie biorę pod uwagę. Nie wiem co z waszymi humorami ludzie, ale ten film jest śmieszny. Może nie wybuchałem ze śmiechu ale teksty i dziwne ich akcje były na wysokim poziomie.
Humor nie jest najwyższych lotów, jeśli chodzi o zdarzenia i teksty...Chociaż ten kulawy facet mnie rozwalił...
Najważniejsza jest część muzyczna i teksty piosenek Tenacious D...
Są świetne i ironiczne...:)
A no taki wzorzec ze w trakcie poltorogodzinnych wyglupow, (smieszne przynajmine dla niektorych), reasumuje w jednym zdaniu cos oczym wielu nie pamieta albo nigdy sobie nie zdalalo sprawy "the only thing you need is the pick of destiny". I oczywiscie nie chodzi tu o wybur kostki do gry tylko o wybur swojego przeznczenie.
Niby banalne a jednak niewielu wybiera wlasna przeznaczenia, bo latwiej sie leniwie podac i isc z nurtem, a nie waczyc demony an drodze do realizacji swych snow.
Nastepny istotny fakt ktory pewnie przeoczyles to ze genius pochodzi z nieograniczonej czystej ludzkiej ekspresji, a jedyne ograniczenia to wlasne obawy i strach przed porazka.
Oczywiscie bonusowo troche niezlego roka:P.