Niewątpliwie tematyka opisów intryguje. Przyciąga. Sam początek wyglądał dosyć zachęcająco, ta psychodeliczna muzyka, czarownice i klątwa. Był potencjał. I to by było na tyle, bo zrobiono z tego filmu jakiś cyrk, fabuła się gdzieś straciła, główna bohaterka nie potrafiła a nawet nie próbowała się ratować, wszystko miesza się ze sobą, jest niewyraźne, bez wyrazu. Według mnie to ten film zaczął robić ktoś inny a skończył ktoś inny. Dramat, a nie horror. Nie polecam.
Zgadza się - wykonanie tego filmu było po prostu tragiczne. Chaos, pomieszanie z poplątaniem i zupełny bezsens. Nie wiadomo nawet, czy w założeniu miało to być na poważnie, czy trochę psychodelicznie i prześmiewczo, bo jeśli na poważnie to jest to kicz i tandeta, a jeśli to drugie to wyszło żałośnie i idiotycznie.
P.S.
Żona Zombie'go przypomina w tym filmie "Mandarynę" :-)
Zdecydowanie nie polecam - 2/10
Bezsens dla tych którzy tego sensu nie widzą, ludzie są tak prości że najlepiej ich bawi prosta rozrywka przy filmach gdzie wszystko jest podane na tacy i każdfy ruch można przewidzieć...bo tak jest większośc filmów szczególnie horrorów, jak dla mnie ten film to miła odskocznia od shitu jak jest zapodawany ostatnimy laty w tym gatunku, z pewnością najlepszy horror tego roku
Jeśli dla Ciebie scenariusz napisany podczas narkotycznych "odlotów" Roba jest głęboki i bardziej ambitny, niż reszta horrorów to gratuluję :-)
A co masz do narkotykowych odlotów Roba? Z pewnością osiąga on wtedy taki stan percepcji o którym możesz sobie pomarzyć. Ogólnie nie wie czemu tacy ludzie jak ty biorą się za horrory, po prosu macie za zdrową psychikę do takich filmów, a inteligencji już nie będę oceniał... jak taki mądry jesteś to podaj "głębokie i ambitne" horrory z ostanich 3 lat, albo też "głęboki i ambitny" horror z tego roku. Ogólnie to nie wiem czemu piszę w twoim kierunku normalnie nie poświęciłbym komuś twojego pokroju żadnej uwagi.
Tak więc jeżeli ktoś "czuje" klimaty Roba Zombie to niech nie słucha tych wszystkich tępych laików i ogląda. Ogólnie dla mnie to najsłabsza proukcja Zombiego ale i ak zasługuje na 8 ,no może na 7 ale trzeba równoważyć oceny debili
Po pierwsze - z tego co widzę to podobają Ci się prawie wszystkie filmy, które oglądasz, co oczywiście dla Ciebie bardzo dobrze, bo w większości fajnie spędzasz czas, ale patrząc na to obiektywnie masz bardzo niewygórowane wymagania i łatwo Cię zadowolić, a to bardzo źle świadczy o Twoim guście filmowym.
Po drugie - widzę, że jesteś zaślepionym fanboyem Zombiego, więc żaden argument i tak Cię nie przekona, bo jak każdy fanboy masz klapki na oczach.
Po trzecie - żaden film Zombiego nie jest ambitny, bo to jest zwykła psychodeliczna papka, która może się podobać lub nie, ale z pewnością nie ma w tych produkcjach nic ambitnego, ani mądrego.
Po czwarte - jeśli po narkotycznych odlotach osiąga się wyższy stan percepcji to znaczy, że masz nieźle zrytą psychę i może powinieneś poszukać pomocy specjalisty.
Po piąte - jeśli dla Ciebie fakt, że podobają Ci się filmy Zombiego dobrze o Tobie świadczy to znaczy, że chyba jesteś z pokolenia reformy Giertycha, bo nikt normalny nie byłby dumny z tego, że podoba mu się "chora sieczka" w stylu "Dom 1000 trupów".
Po szóste - w ostatnich latach, niezależnie od gatunku, niewiele było ciekawych, czy ambitnych filmów - tym bardziej nie było ich w przypadku horrorów. Z drugiej strony niewiele też było głupszych filmów, niż ten, więc to tak i pewien sukces...
Ogólnie to jak można traktować poważnie typa z kotkiem w avatarze :D Dzisiaj dzień dobroci dla zwierząt, odpowiem ci znaj moją łaskę
Przede wszystkim to wszystkie poprzednie filmy o wiedźmach z Salem które oglądałem były niewyobrażalnie ch*jowe i patrząc przez ten pryzmat to ten film jest świetny.
a.d.1- a co ty niby widzisz? Zanim obejrzę film to go sprawdzam pod wieloma kątami, nie ściągam filmów które potencjalnie mogą mi się nie spodobać i mam dystans do świata, jest sporo filmów które mi sie nie podobają ale o chyba nic dziwnego... a z tego co ja widzę to idąc z duchem czasu mówiąc nielubianym przeze mnie zwrotem, jesteś jakimś hejterkiem, gdyby oglądanie filmów było dla mnie katorgą to bym znalazł jakieś inne zajęcie. Ok rozumiem jestes masochistą, idąc twoim tokiem radzę ci się udać do specjalisty, bo wylewając frustrację na forum wk*rwiasz innych.
a.d.2- zaślepionym fanboyem? A co nie można mieć ulubionych reżyserów? Moja top 3 to Gilliam, Zombie i Tarantino czuję klimat ich filmów i włąściwie żadna produkcja tych panów mnie nie zawiodła, nie potrafisz się cieszyć psychodelicznym klimatem Zombie więc wypierd*laj :)
a.d.3- prawdopodobnie to co dla ciebie jest ambicją i mądrością dla mnie jest jakąś kpiną więc... żeby tak ludzie wypowiadali się na tematy na które mają pojęcie to by dopiero było pięknie... tylko wtedy większość by zamilkła. W domu 1000 trupów Otis Driftwood powiedział parę mądrych rzeczy na temat społeczeństwa, nie mam pojęcia co sprawiło że jesteś tak tępy i ograniczony i nie chcę wiedzieć, tacy bezrefleksyjni idioci jak ty mnie dołują, typowa marioneta , szkoda słów. Ja nie wypiwsuję pod melodramatami i nieśmiesznymi komediami że to gówno no bo co hejterku?
a.d.4 -no tak dobre rady wścibskich wiedzących wszystko najlepiej imbecyli, gybym dawał dobre rady ludziom,to tobie bym poradził że powinineś się czym prędzej powiesić, to powinno rozwiązać twój próblom z tymi wszystkimi "bezsensownymi" filmami których nie pojumujesz i przez to masz zadrę na twoje idealnej całkowicie normalnej psychice. Ja ogólnie nie ćpam tylko sobie czasem zapalę marihuanę, ale to chyba oczywiste że rózne narkotyki uruchamiają rózne rejony mózgu nieużywane na co dzień, co innego że Rob Zombie na trzeźwo zape3wne też ma od ciebie wielokrotnie wyższy stan percepcji, no bo mówiąc oględnie twoje postrzeganie świata jest śmieszne i żałosne. Tak mam zrytą psychikę, czujesz się przez to lepszy? Cieszę się,że mogłem pomóc i w sumie zazdroszczę, nie od dziś wiadomo że najnormalniejsi(cokolwiek to znaczy) są debile.
a.d.5 - mnie polityka nie interesuje, nie zaprzeczam ,że jestem młody mam 23 lata ale dzieciństwa nie mam juz od dawna, oczywiście że nie jestem normalny, gdybys powiedział mi w twarz że jesteś normalny to nie wiem co bym ci zrobił bo chyba nie ma dla mnbie gorszej obelgi, normalnośc kojarzy mi się jedynie ze stadem bezmózgich baranów/lemingów/mróek idących za sobą, choć nie mają pojęcia gdzie po co i dlaczego to dla nich tak ważne. Właśnie dlatego w realu nie wymieniłbym pewnie z tobą nawet słowa bo gardzę takimi idiotami, nie uważam się za geniusza ale przy niektórych nie umiem inaczej, chyba że tylko udajesz debila czyli jestes trollem internetowym, trudno powiedzieć... gdybym miał dobra opinię u większości społeczeńśtwa to nie mógłym spojrzeć w lustro i wiedziałbym że coś jest nie tak. Dla ciebie tępy hejterze to jest sieczka, szkoda że nie pojmujesz że po prostu jak kazdy jesteś ograniczony, żaden człowiek nie pojmie wszystkiego, a już przede wszystkim mało pojmą normalni(idioci), wszyscy właściwie geniusze byli szaleni, kogo obchodza zwykłe bezrefleksyjne ścierwa/...
a.d.6 - powtarzam ci jeszcze raz znajdź sobie w swoim marnym życiu inne zajęcie, takie które nie sprawia ci cierpienie, wiem że normalni nie mający większych problemów ludzie lubią zgrywać "Werterów" ale jesteście śmieszni, nie wiem co wami kierują by pisać te wasze debilne przemyślenia w internecie,
Mam płonną nadzieję że nie odpiszesz i już nigdy więcej niz zobaczę twojego nicka i tępego bełkotu pod nim , w realnej rozmowie nasz wymiana zdań już dawno by się skończyła. Jak można w ogóle myśleć że istniejhe coś takiego jak normalność... jak k*rwa wąską trzeba miec percepcję.
TAK WIĘC MAŁA RADA NIE PATRZCIE NA OCENY NA HORRORACH NA FILMWEB, ŹLE OCENIAJĄ GŁÓWNIE LAICY NIE ROZUMIEJĄCY TEGO KLIMATU, JEBAĆ IDIOTÓW
No tak lepiej mieć demona w avatarze - przecież to takie fajne i oryginalne :-), ale nie martw się - z tego etapu każdy wyrasta...
W związku z tym, że zupełnie nie potrafisz merytorycznie dyskutować i jak wyżej widać masz potężne kompleksy ograniczę się do kilku zdań. W życiu nie miałem okazji odpisywać tak chamskiej, wulgarnej i prymitywnej osobie. Nie potrafisz nawet jednego zdania napisać bez bluzgania, przeklinania i obrażania zupełnie nieznanej osoby, tylko dlatego, że ma inne zdanie na temat filmu. Naprawdę czujesz się przez to lepiej, podbudowujesz tym swoje ego? Nie wiem skąd u takiego prostaka bierze się taka wysoka samoocena, ale chwila wiem - jak mówi powiedzenie: "tylko idiota wierzy w swoją nieomylność".
Myślę, że więcej nie ma sensu pisać, bo przecież jak mówi inne powiedzenie:" nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi cie na swój poziom i pokona doświadczeniem".
Pozdrawiam i życzę, żeby Twoja (jakże uzasadniona :-) ) wysoka samoocena Cię nigdy nie opuszczała...
P.S.
Teraz może ponownie zrobić to, co Ci wychodzi najlepiej - zbluzgaj mnie, trochę poprzeklinaj i obraź - może znowu podleczysz swoje kompleksy...
Nie jesteś właścicielem tego forum, więc nie decydujesz kto i kiedy ma się wypowiadać. Jeśli chcesz decydować to załóż własne - wtedy może tam robić co chcesz. Poza tym nie wiem jak trzeba być ograniczonym, żeby posiadanie kota łączyć z pedalstwem? Tak szczerze - nie wierzę, że masz 23 lata, bo w tym wieku nie miałbyś tak dziecinnego sposobu myślenia, chociaż...Polecam dobrego psychiatrę, bo z twoim poziomem agresji, nienawiści i chamstwa połączonego z skrajnym samouwielbieniem to powinieneś się leczyć. Poza tym oświecę cię - to, co piszesz i w jaki sposób piszesz świadczy tylko o tobie, a nie o mnie...
P.S.
Jak być może zauważyłeś odpisałeś dokładnie w taki sposób jak myślałem, co świadczy o tym jak jesteś prosty i przewidywalny...
Nie wiesz jak trzeba być tak ograniczonym? Oj chyba wiesz, nawet jeżeli nie do końca świadomie także musisz sobie zdawać sprawę ze swojego ograniczenia. Bierzesz wszystko na poważnie ogólnie i dlatego nie nadajesz się do horrorów, chodzi mi o pedalstwo w metaforycznym sensie. Ja nie wierzę że ty piszesz na poważnie ogólnie prawdopodobnie sięze mnie naigrywasz i tylko udajesz takiego umysłowego impotenta, ty za to jesteś taki pseudodorosły wiesz... taki to ja byłem jak miałem z 14 lat, z wiekiem zrozumiałem że należy być sobą, nie zachowuje się tak jak reszta bezmóżgich klonów wiec jestem dziecinny... ok. Tak ty mnie oświecisz, chyba tylko wtedy jak sobnie zrobię z twojej głowy lampion,l nienawidzę takich pretensjonalnych ograniczonych wścibiających nos w czyjś swiatopohląd k*rw. Coś ci debilu pisałem o dobrych rad, czasem warto "trzymać jezeyk za żebami", mam nadzieje że ktos ci kiedys zrobi krzywdę za twoją nachalną impertynecnję w strefy struktury psychicznej obcych osób. haha skrajne samouwielbienie, szkoda to komentować znalazł się wielki psycholog, psychiatria jest dla marionet twojego pokroju skłonnych do manipulacji, sam mógłbym być psychiatrą i mieć polewę z idiotów którzy nie potrafią sobie sami poradzić. Prędzej jestem zagrożeniem dla innych niż dla siebie więc nie zamierzam się leczyć.
No i oczywiście ze to co piszę w jakiś sposób swiadczy o mnie, naprawdę k*rwa jestes błyskotliwy, z tym że ja nie wypieram się niczego "złego" na mój temat, to co piszesz też wiele o tobie świadczy, ale jak już pisałem ocenią ci którzy przeczytają odkrywcze mądrości i sądzę że bedą mieli wiecej oleju w głowuie i nie dadzą się wciagnac w dyskusję z kretynem.
P.S.
Hahaha k*rwa "myślałem" padłem normalnie :D To już jest apogeum :) Już ci pisałem ze taki genetyczny zjeb jak ty jest w stanie z tego co piszę tak i z filmów Rpba Zombie zrozumieć wulgarność itd i ty niby zarzucałeś mi brak merytoryczności? Nie odniosłeś się do niczego co napisałem, tylko twoja biedna główka szwankuje bo się naogląda za dużo strasznych wulagaryzmów, ty lepiej oglądaj komedie romantyczne pobaw się z kotkiem ale ograniczony laiku, nie oglądaj horrorów
Cieszę się bardzo, że poprawiłem ci humor, bo w odróżnieniu od ciebie nie zaleźy mi na tym, żeby swoje niepowodzenia w życiu przelewać na dyskusję w sieci. Nie wiem skąd u ciebie tyle agresji, ale mam nadzieję, że w końcu dorośniesz i nie będziesz się zachowywał jak jakiś kibol z IQ 90. Będę szczery - twoje argumenty są tak prostackie, źe nie robią na mnie wraźenia, bo w sumie dlaczego miałyby robić. Jesteś po prostu skrzywdzonym przez los frajerem, który swoje nieudane źycie musi odreagować na necie. Nie martw się takich jak ty są setki - mocni w gębie na necie, a w rzeczywistości szare ludki pracujące pokornie za 1500 zł. Spoko mogę napisać, że jesteś mądry i wspaniał i tylko ty znasz się na filmach... - już poczułeś się dowartościowany?
O matko - jeszcze ci się nie znudziło? Dawaj jeszcze, kim jeszcze jestem, tylko tyle obelg? Podesłać ci link do słownika synonimów?
P.S.
Współczuję twoim rodzicom, bo na Ich miejscu spaliłbym się ze wstydu mając za syna takie zero...
Jesteś chorym umysłowo psychopatą, który czerpie prymitywną radość z wyżywania się na internecie - takich ludzi jak ty powinno się izolować w zakładach psychiatrycznych.
P.S.
Co do tekstu o moich rodzicach - powiedz mi to prosto w oczy - zapraszam, podaje adres: Kraszewskiego 21/25 Poznań, sala Modena Park, po 19.30
No i wyszło szydło z worka - kolejny internetowy bohater, który jak ma dojść do spotkania w realu to trzęsie portkami :-). Właśnie dostałeś odpowiedź dlaczego jesteś zerem :-)
Dziwne że namawiasz mnie do tego bym cię zabił, wiem że jesteś ścierwem ale nie będę cię wyręczał, sam musisz skończyć swoje żałosne życie jak chcesz. Ty dostałeś setki odpowiedzi czemu jesteś zerem. Ty musisz być z resztą internetowym trollem, takich tępych k*rw nie ma, tak to sobie będę tłumaczył. Sorry ale nie ma w tobie nic wyjątkowego, żebym miał jeździć po Polsce zabijając tępych hejterów to by mi życia nie starczył, wystarczy mi świadomość, że najpierw zdechnie twój kot, potem rodzice, może się ożenisz, potem zapewne rozwiedziesz, stoczysz i może w końcu zaczniesz czuć klima Roba Zombiego i już nie bedziesz robił z siebie debila w necie. No i oczywiście na samym końcu , zdechniesz i zjedzą cię robale, ta świadomość mi wystarczy
Super - twoje przemyślenia dotyczące mojego życia mnie zmiaźdźyły. Od dziś jesteś moim idolem i będę polecał twoje wpisy, jako wzór do naśladowania :-)
Są zapewne tak samo trafne jak twoje przewidywania i to ty zacząłeś pamiętaj i jezeli na serio jesteś dorosłym człowiekiem starszym ode mnie, to to żałosne że się tak pogrążasz w internecie i prowokujesz debilne dyskusje. Anie przez chwil ni dałeś do zrozumienia że chcesz być szanowany, piszesz jak jakiś 14 letni troll któy jest w okresie buntu i nic mu sie nie podoba.
Przecież to ty prowokujesz dyskusję - jak ci się podobał film, to załóż osobny wątek i tyle. Sam wchodzisz na wątki innych osób, zwłaszcza tych, z którymi się nie zgadzasz i piszesz byle co, a potem się dziwisz,źe ktoś ci odpisuje :-)
A może doktorat napiszę i podam pana Kriszti jako sztandarowy przykład osoby kwalifikującej się pod oddział bez klamek i okien :D
Ale w sumie jak chcesz się ustawić to podbijaj na priv ustawimy się na moim terenie, nie jestem mordercą ale lubię pomagać ludziom, a widać że szukasz śmierci bo nienawidzisz życia, tylko nie spodziewaj czystej gry z mojej strony :) I jako że jesteś masochistą to za drobną dopłatą się nad tobą poznęcam, ale w końcu skończy się twoja katorga pełna prześladujących cię i przerastających filmów.
A tak się zapytam ile ty w ogóle masz lat? Nie uwierzę że taki debil jest ode mnie starszy... nie zaśmiecajmy już forum, jak coś do mnie masz tępa k*rwo to dawaj na priv, j*bany kozak się znalazł z kotkiem w avatarze haha :D
Dziecko jak podrośniesz, zaczniesz zarabiać na tyle, żeby nie musieli cię rodzice utrzymywać poznasz trochę życia i powrócisz na to forum to zobaczysz jaką żałosną dziecinadę tutaj odwaliłeś. Ty nawet myślisz, że posiadanie w avatarze demona, co jest typowe dla uczniów podstawówki, jest super odlotowe :-). Ile mam lat - tyle, że z takich pajaców jak ty którzy siedzą na garnuszku u rodziców a w internecie zgrywaja bohaterów mam niezły polew...
To byłaby sytuacja jak z Arminem Meiwesem tylko zostały by ślady w internecie, widzę że mnie prowokujesz k*rewko, nie możesz sobie odpuścić... tak więc sam się w\ychowałem, nie każdy ma rodziców i wymarzone życie, taki ty ch*ja wie o czymkolwiek i potem płacze w internecie że nie rozumie horrorów, zarabiam od 18 roku życia i nie miałem dzieciństwa. To ty jak poznasz trochę zycia to zobaczysz jakim jesteś ograniczonym debilem, niektórzy rodzą się umierają ślepi, co z tego ż e jesteś starszy jak k*rwa mądrości życiowej to ty nie masz żadnej.
Jakbym miał spidermana albo Dartha Vadera też byś mi zwracał uwagę, sorry nie wierzę w bajeczki dla dzieci, demon to postać fikcyjna ewentualnie metafora ludzkiej mentalności, z resztą ty masz kotka więc bitch please. Niesamoiwite jaki ty jesteś infantylny jak ja gdy miałem 13 lat jakiś k*rwa opóźniony w rozwoju. Jeżeli na serio jesteś dorosły to twój intelekt jest żałosny co to wiesz o życiu p*zdo, skąd ty bierzesz ty informacje o moim życiu. Na serio na woim poziomie byłem jak byłem dzieckiem to aż niesmowite w tobie, czy tacy ludzie kiedykolwiek mądrzeją?
O co ci w ogóle idioto chodzi? Serio się pytam. PIsz do mnie k*rwo na priv jak coś do mnie masz. Nie spotkałem jeszcze takiej łajzy w internecie , nikt nie wymyślał takich niestworzonych rzeczy, nie zaśmiecaj forum swoim debilizmem, jak masz do mnie sprawę to priv
Od dziś jesteś moim Bogiem - chciałbym być tak mądry, elokwentny i wspaniały jak ty. Może będziesz w przyszłości biografię pisał bo bardzo chętnie ją kupię?
Spi*rdalaj gdybym był bogiem to chciałbym jakichś rozumnych niewolników. I y niby jesteś dorosły, nie uwierzę w to masz max 13 lat, trzeba przyznać że mnie nabrałeś pryszczaty rollu
Sarkazm na poziomie j*banego idioty, jesteś taki k*rwa zabawny, ciekawie co byś robił gdybyś nie miał dostępu do wylewania frustracji na forum, pewnie byś wymordował rodzinę
Ile jeszcze razy mam pisać, że już dawno skończyłem tą rozmowę (dokładnie tydzień temu), więc w jakim celu ją kontynuujesz?
Dokładnie opisałeś siebie: "ciekawie co BYM robił gdybyM nie miał dostępu do wylewania frustracji na forum, pewnie byM wymordował rodzinę".
Hehe :) Coś w tym jest ale nie tylko mnie to się tyczy... jezeli rzeczywiscie tak napisałem, choć z pewnościa nie mordowałbym rodziny tylko starannie wyselekcjonowane ofiary
ten Pan wypowiada się dojrzalej niż Ty. I nie mówię tego tylko dlatego,że podzielam Jego zdanie w kwestii tego BEZNADZIEJNEGO FILMU a patrząc na Waszą rozmowę. Gdyby nie było podpisów z avatarami i nazwami łatwo by można było podzielić Wasze wypowiedzi - na te kulturalne, z klasą i na te wulgarne, bez klasy, z zerem elokwencji. Zachowujesz się jak "gimbus", któremu jak się powie że czarne jest czarne, a Ty będąc W STANIE NAJWYŻSZEJ ZDOLNOSCI PERCPECYJNEJ stwierdzisz, że właśnie że nie czarne a białe i to bez cienia wątpliwości, zacznie krzyczeć i tupać nóżkami zalewając
sie..
łzami;-)
To co jest uważane za dojrzałośc jest dla mnie jej parodią, no i nie wiem czy wiesz do koncaco znaczy elokwencja ale ok, nie rozumiem czemu się czepiasz wulgarności debilne to, wulgaryzmy to słowa jak każde inne , jakby partykuła wzmacniająca. No bo własnie tylko idioci mogą stwierdzić że czarne jest czarne, bo nic nie jest czarne albo białe
Jestem filologiem języka polskiego, prosze Cię, nie tłumacz mi czym jest partykuła wzmacniająca.
Może ustawka? :D
Za zniesławienie możemy tego Pana podać do sądu Panie Marshal :D
i jestem pewna, że portal z przyjemnością się pozbędzie się psychola ;]
Może faktycznie należałoby takie osoby zgłaszać do moderatora, bo nie dość, że nie potrafią merytorycznie dyskutować, to jeszcze zaśmiecają fora swoim prymitywnym językiem, a co gorsza kierują do innych osób groźby karalne...
Sam byś to chętnie zrobił, zaręczam Cię ;-)
Na wielbicieli to ja nie narzekam, ale jak to sam rzekłeś
ofiary trzeba sobie wyselekcjonować :D
Nie dla psa kiełbasa :D