Według mnie ten film jest tandetny, nie widzę w nim arcydzieła. Gra aktorska poniżej krytyki, drewniana do bólu. Watek miłosny gorszy niż ten zawarty w "Zmierzchu". Jednak dam 4/10 ze względu niezłe jak na tamte czasy, efekty specjalne.
To, że nie lubię Twojego ukochanego filmu, niekoniecznie oznacza iż stosuję trolling lub jestem niedojrzała.!
To nie jest moj ukochany film. Odnioslem poprostu wrazenie ze specjalnie prowokujesz ludzi zeby sie dowartosciowac i wyleczyc swoje kompleksy. Tak jabys byla jakas malo atrakcyjna, zahukana. Moze marzysz o tym zeby zostac Yasmina i odleciec z alladynem na magicznym dywanie w strone slonca i agrabahu?
Hehe, dobre :) Niestety ostatnio na tym forum jest coraz więcej tzw. trolli. Najgorsze, że to prawdopodobnie jedna osoba pisząca z wielu kont. Ja postanowiłam ich ignorować i się nie denerwować, ale można sobie z nimi popisać, żeby się pośmiać. W ten sposób kilku użytkowników pozbyło się niektórych z nich z forum Titanica :-)
Wiesz. W takich przypadkach najwazniejsze zeby nie dac sie sprowokowac. Zreszta ci ktorzy daja sie prowokowac wcale nie sa lepsi od trolli. Zawsze mnie to dziwilo. Jak mozna dac sie poniesc emocjom kiedy piszesz z jakims kims z drugiego konca swiata ?! Najgorsze jest przekonywanie do wlasnych racji ludzi z drugiej strony kabla na sile. Bezsensowne i debilne. Jednakze sa tez trole prowokanci. Chyba tutaj jest taki przypadek.
Nie prowokuję ludzi...A skoro tak bardzo "interesuje" Cię etymologia mojego nicku...Mam na imię Jasmina, więc zastosowałam to w wersji angielskiej podczas rejestracji konta. "93" to rok mojego urodzenia, a za avatar wzięłam pierwsze-lepsze foto po wpisaniu "Jasmine".
Hmmm a masz chlopaka??? Moze zamiast pisac zaczepliwe komentarze to posiedzisz z chlopakiem co? Jak juz nie chcesz alladyna.
Nie możesz krytykować tego filmu rozumiem nie lubisz go ale obrażasz jego rerzysera i fanów ja ten film bardzo lubię a ty nie rozumiem to moje zdanie.
Ej spokojnie nie bardzo rozumiem czemu nazywasz ją trollem. Ona cie przecież nie prowokuje! Wyraziła tylko swoje zdanie w nieco pogmatwany sposób. Chodziło jej raczej że nie powinnaś obrażać reżysera itd bo to jest po prostu niegrzeczne. Ale ona szanuje twoje zdanie.
3-letnie dziecko??? Jeżali tak to chyba z cb ona jest spoko i popieram jej post w ten sposób obrazniłaś reżysera.
Niech zgadnę: Jesteś nudną dziewczynką ze wsi, która przyjaciół nie ma, więc nudząc się przychodzi throllowac na forum.?
Nowy słownik PWN tworzy :) A tak na marginesie to trochę mi się nudzi i zaczynam wszystko zgłaszać :P
Ja tak samo :P Codziennie rano zgłaszam nowych trolli. A własnie u nas jest taka jedna co zakłada konta i poddaje się za innych ludzi. Nazywa się Diablicaaa znasz może? Dzisiaj podała się pod moją koleżankę victrish a wczoraj założyła sobie konto Fanka_Diablicy. No prymitywna kobieta jak nie wiem co. Jak trzeba nisko upaść żeby udawać fankę samej siebie?
Tak...Tworzenie 11,12, 40 kont przez jedną osobę tylko po to, by uzyskać wsparcie, jest żałosne !
Wiem wiem. Tylko czego te dziewuchy są aż tak głupie? Przecież można poznać te konta po tych samych pyskówkach, stylu pisania, dacie utworzenia, podobnych avatarach, a nie które to nawet te swoje dodatkowe konta do znajomych dodawają. Zero kreatywności.
...a najbardziej zdradza je to, iż mają tą sama lokalizaję. Co ciekawe, taka osoba zapytana, dlaczego Jej "koleżanka" także mieszka np. w Lublinie, oraz dlaczego ich zachowania są tak bardzo do siebie podopne, odpowiadają, że są siostrami, bliskimi kuzynkami, lub przyjaciólkami, itp.
Haha matko jakie to prymitywne. A i jeszcze zapomniałam że oceniają takie same filmy na 10 (najczęstsze przykłady to: Zmierzch i High school musical).
Ostatnio zaczęłam się pocieszać że takie sytuacje tylko przez wakacje będą się zdarzać potem już ich na oczy nie będziemy widzieć.
Z tym przekomarzaniem na leprze nie wyjdziesz. Czego usunęłaś swoje wcześniejsze konto Bella992? Za dużo ludzi na ciebie najeżdżało? :) A spróbuj mi trollico następne pozakładać.
ahahahaha, teraz pokazałaś klasę! Nic, tylko pogratulować. Zacznij jeszcze obrażać rodziców. Cóż, sięgasz dna.
A co to ma do rzeczy? Jasmine_93 negatywnie się wypowiedziała o twoim ulubionym filmie i z tego powodu będziesz ją obrażać? Poczytaj sobie wcześniejsze wypowiedzi to zrozumiesz czego jej tak odpisała.
To nie jest mój ulubiony film. Nawet jeśli Jasmine została obrażona, to chyba można pokazać klasę i nie zniżać się do czyjegoś poziomu?
Co jest nie tak z wątkiem miłosnym? Twoja krytyka gry aktorskiej jest żenująca, biorąc pod uwagę jak szanowani obecnie aktorzy są w obsadzie "Titanica".
Jest żenująca nie tylko z powodu, jak aktorzy są szanowani. Za grę aktorską (pierwszoplanową i drugoplanową) film otrzymał nominację do Oscara. TO chyba o czymś świadczy.
Kolejny pseudokrytyk. Ciekawe, że PROFESJONALNI krytycy jednak przyznali 11 Oskarów.
Nie tyle co fascynujące, co śmieszne. Najbardziej bawi mnie, że do każdego filmu z wysoką notą trafi się psedukrytyk, który będzie narzekać, że film zły. Zła gra aktorska? Taaaaa, szkoda, że otrzymała nominację do Oscara. Nie widzisz w nim arcydzieła? Cóż, twój problem. Szkoda, że "brak" tego arcydzieła koliduje z 11 otrzymanymi Oscarami. Jeszcze bardziej bawi mnie to, że przez takich śmiesznych fanatyków jak ty, oceny znakomitych filmów są naprawdę zaniżone. Przykład? Oceniłaś film "Pasja" na 1. Cóż, z całą pewnością można twoje oceny traktować poważnie, zważywszy na jakże uczciwe oceny.
PS: Jeśli twoje błyskotliwe riposty mają być podobne do tej wyżej, to sobie odpuść. Wypowiedź bez argumentacji jest na naprawdę niskim poziomie.. to tak na przyszłość.