PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=187}
7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790050
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Według mnie ten film jest tandetny, nie widzę w nim arcydzieła. Gra aktorska poniżej krytyki, drewniana do bólu. Watek miłosny gorszy niż ten zawarty w "Zmierzchu". Jednak dam 4/10 ze względu niezłe jak na tamte czasy, efekty specjalne.

ocenił(a) film na 10

Dobra, dobra <ziew>

użytkownik usunięty
tomb2525

A ostatnio napisałeś że powinno pisać się kulturalnie
a sam piszesz skrutami czy czyms innym.

ocenił(a) film na 10

Dziecko proszę wyłącz komputer i weź się za książki od języka polskiego oraz informatyki. W Internecie funkcjonuje coś takiego jak "język internetowy" (uproszczona nazwa), który polega na tym, iż pewne stany emocjonalne można wyrazić poprzez np. emotikonki albo skróty, co w żadnym wypadku nie przejawia się brakiem kultury w stosunku do drugiej osoby. Druga rzecz tyczy się Twojego postu odnośnie zadań forum. Owszem jest to forum dotyczące filmu, ale jest to również miejsce publiczne, gdzie do czynienia masz z różnymi ludźmi, notabene nie tylko z dziećmi, i kultura wymaga aby zwracać się do nich z dużej litery. Jak każdego, tak również i Ciebie obowiązuje zasady moralne, etyczne, merytoryczne w swoich wypowiedziach. Niepisane prawo, a przepraszam jednak pisane. Tyle z mojej strony.

ocenił(a) film na 10
tomb2525

PS. nawet te przysłowiowe trolle (do których pewnie i Ty należysz) starają się tych zasad przestrzegać. Wierz mi to nic trudnego.

użytkownik usunięty
tomb2525

Ty lepiej przestań mi mówić co ja mam robić bo polski to ja lepiej umiem od matematyki i się tak nie wymądrzaj.

ocenił(a) film na 10

Języka polskiego się NIE UMIE. Językiem polskim się potrafi posługiwać jak już. Umieć, to można jeździć na rowerze.

PS. właśnie widać jak znasz nasz ojczysty język i jego zasady

Ale fajnie jest się po przedrzeźniać z gimbusami.

użytkownik usunięty
tomb2525

Słuchaj nie znasz mnie to nie mów co ja umiem a czego nie bo to że w zdaniach robię nieraz błędy albo nie daję kropki to nie znaczy że nie umiem polskigo.

ocenił(a) film na 10

Znać może i Cię nie znam (uff na całe szczęście) ale poziom języka polskiego można wywnioskować z każdej Twojej jakże elokwentnej wypowiedzi. Nie potrafisz prostego zdania współrzędnie złożonego utworzyć, a o podrzędnym z ewentualnymi dalszymi spójnikami, lub co gorsza innymi elementami wypowiedzi retorycznej nie wspominając.

PS. powtarzam po raz kolejny. Języka polskiego się nie UMIE, a POTRAFI się nim posługiwać. Taka zasadnicza równica. Umieć to można rachować.

użytkownik usunięty
tomb2525

Oj wesi się nie przegaduj bo nie jestem jakimś kosmita i umiem polski a jak nie wierzysz to sam się wesi z książki od polskiego.

ocenił(a) film na 10

No to już dałaś/łeś mi do zrozumienia, iż jesteś kolejnym trollem. Matko ta strona zaczyna schodzić na psy.

Dangeris, to ty?! XD

ocenił(a) film na 10
Slaught

Zadałem sobie to samo pytanie, ale nie chciało mi się już pisać go na forum :P

tomb2525

Widocznie na forum "Titanica" Dangerisowi szło tak kiepsko, że aż musiał wymyśleć sobie inne konto... i tak oto powstała ~KateWinslet25 z mentalnością 7-latki. :P

ocenił(a) film na 10
Slaught

A ja jak zwykle ciągnąłem tą denną rozmowę. Boże co ze mną nie tak? :DDD

PS. nie zapominajmy o tym Klaunie coś tam

tomb2525

Specjalnie prowadziłeś tę "denną" rozmowę, żeby prześwietlić użyszkodnika. :D Teraz i ja jestem pewna, że to jakieś trollisko. ^^ A ten KlaunGłupek to nie wiem co to zo kolejne zjawisko... Hmm, a może to jednak wszystko sprawka Dangerisa! :D Chłopaczek pewnie się zdenerwował, że nie udało mu się nas strollować. ;) Trzeba być czujnym, bo małpiszon nie śpi. ^^

ocenił(a) film na 10
Slaught

Może i masz racje. Czyste przyzwyczajenie co owocuje szybką reakcją xD

użytkownik usunięty
Slaught

No tak, wakacje idą, więc musimy przygotować się na atak trolli piszących z 50 kont ;-) Szkoda na nich słów i czasu.

użytkownik usunięty
Slaught

Smarku KateWinslet25 to nie jest wasz najlepszy kumpel bo ona jest kobietą a on smarkiem.

użytkownik usunięty
Slaught

A i on by wcale nie mógł założyć tu innego konta bo od czego jest IP ?

Dobra, dobra, już się nie produkuj... kolejny trollu. :*

P.S. Ile jeszcze tych kont założysz? Zaśmiecasz tylko FW. :)

ocenił(a) film na 10
Slaught

A było tak fajnie bez niej/niego/tego. Dosłownie ręce opadają. A najlepsze jest to, że to jedna i ta sama osoba. A argumentacja o różnym IP jest śmiechu warta.

tomb2525

Widać, że to coś nie przestanie. Jak jakiś troll przyczepi się jakiegoś forum to końca nie widać. Najśmieszniejsze jest to (a może raczej żałosne), że to coś myśli że się nie połapiemy w jego/jej "misternie uknutej intrydze". -.-'
Troll desperat, czy co? :D

ocenił(a) film na 10
Slaught

Naprawdę, nie wiem co to coś w tym postępowaniu widzi. Ręce opadają, ale przynajmniej nadal można łacha podrzeć.

PS. nawet jeżeli to jest nowe konto (ale nie jest) to skąd wie o użytkowniku KateWinslet25, skoro ten fake został usunięty prawie 3 tygodnie temu? Sama/Sam/Samo się podkopuje

tomb2525

Mógł/mogła/mogło przeczytać w naszych postach, ponieważ pisaliśmy nick tego trolla. Po drugie, to jest pewnie, że to jest jedna i ta sama osoba. Nawet nie potrafi wymyślać nicków. Ciągle jakieś kobiece imiona ewentualnie imię i nazwisko aktorki + liczba.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Nudna prowokatorko/nudny prowokatorze, wyjdź na dwór i idź się pobaw grabkami oraz foremkami w piaskownicy. :*

Hahaha rozwaliłaś system swoją głupotą :D

ocenił(a) film na 10
Slaught

Może po prostu jestem "za głupi" :D na jej/jego/tego "wysublimowaną inteligencję" :D

użytkownik usunięty
tomb2525

Ta ja to może byłam KateWinslet25 a reszta to jakiesi dzieci.

ocenił(a) film na 10

Proszę Cię, nie pogrążaj się jeszcze bardziej.

użytkownik usunięty
tomb2525

Żalowstwo żal mi takich bachorów jak ty zaśmiecają tylko nasz piękny świat.

ocenił(a) film na 8

Jest z Nami Twoja matka. Masz Jej coś do powiedzenia.?

użytkownik usunięty
Jasmine_93

Nie nie mam.

użytkownik usunięty
Jasmine_93

A tak wogóle co cię to obchodzi ?

ocenił(a) film na 8

A nic...Bawię się Tobą.

ocenił(a) film na 10
Slaught

To coś o mnie wspomniało na forum Zmierzchu. Dosłownie rozpoczęło LINCZ! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

tomb2525

Właśnie przeczytałam to, co ono tam napisało. Widocznie trollisko szuka wsparcia.... i zrozumienia. Ojojoj :D

Slaught

Jednak opowieści filmwebowiczów były prawdziwe. Tu na serio się dużo dzieję :D Gratuluję wytępienia trolli i życzę dalszych sukcesów :D

ocenił(a) film na 8
tomb2525

"Żalowstwo żal mi takich bachorów jak ty zaśmiecają tylko nasz piękny świat."
Padłam xD

ocenił(a) film na 10
Jasmine_93

Nie tylko Ty. Po tym komentarzu dosłownie nie wiedziałem co napisać :P

Slaught

Widać jestes taki głupi jak ta Jasmine 93 i ten nienauczony manier tomb2525.

Alluna

Gdzie żeś zgubił/zgubiła/zgubiło cyferki przy nicku? ^^ Myślisz, że się ciebie nie pozna, multikonciarzu? :) Twój trolling jest naprawdę żałosny. :) Weź dziecko wyjedź gdzieś na wakacje. Chyba nie masz zamiaru całego lata spędzić z tyłkiem przyklejonym do krzesełka, co? ^^

Slaught

Widać trollu że masz coś z głową przestać z tymi nickami bo żałuję że ty się urodziłeś.

Alluna

Tak, tak... <ziew>

Slaught

Konto Alluny założone jest 12 lipca... Dziwne ;) Czyżby następna koleżanka do obrony?

Slaught

To samo pytanie powinnienes zadać do siebie.

użytkownik usunięty
Slaught

O co ci chodzi?

O ten tramwaj co nie chodzi. :*

użytkownik usunięty
Slaught

Jaki tranwaj?

No właśnie, jaki tranwaj?

P.S. Dangeris, idź spać. :*