7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790130
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Pytanko

użytkownik usunięty

Jej się on przyśnił czy ona umarła???

XxXxxEVeRaxxXxX

Błagam cie dziewczyno... Ja już nic nie piszę, nie będę się zniżać do poziomu dyskusji.

louisvuitton

Jeny, niech każdy sobie myśli jak tam chce.

ocenił(a) film na 10
louisvuitton

Ok. Nie pisz, nie mam nic przeciwko ;]

XxXxxEVeRaxxXxX

No właśnie, tak wygląda "DYSKUSJA" z Tobą ;) Nie dziw się dziewczyno, że z Tobą nikt nie chce "dyskutować" na poważnie, ponieważ z Tobą nie da się normalnie dyskutować ;) Zero argumentów, 100% docinków ;)

P.S. WOW!!!! Opowiedz jak wygląda czyściec albo niebo. Proszę opowiedz nam - przecież to wielka tajemnica dla nas żyjących tu na ziemi :) Ty tą tajemnicę odkryłaś? Jak? No opowiedz ;P Buehehehe

ocenił(a) film na 10
Slaught

Dziwne, mówiłaś wcześniej, że się nie będziesz się już więcej tutaj wypowiadać, a jednak chciał nie chciał odpisujesz na moje posty :P tak jak kilka innych osób. nikt nie chce ze mną dyskutować? właśnie sobie zaprzeczyłaś hahahaha, a jak to nazwiesz? może monologiem? tak, tak, sprawdź w wikipedii co to znczy...

użytkownik usunięty
XxXxxEVeRaxxXxX

Bo irytujesz! Ja od tej pory ignoruję każdy Twój post.

ocenił(a) film na 10

Kurde, chyba się zaraz spłaczę ;( ;( ;(

XxXxxEVeRaxxXxX

"Dziwne, mówiłaś wcześniej, że się nie będziesz się już więcej tutaj wypowiadać"
Znajdz mój wpis, który o tym mówi - życzę powodzenia ;)

"a jednak chciał nie chciał odpisujesz na moje posty"
Odpowiedziałam, bo chciałam podzielić się spostrzeżeniem, przecież każdy ma do tego prawo :) Sama przecież wcześniej napisałaś: "Nie możemy normalnie podyskutować na temat filmu i naszych odczuć oraz spostrzeżeń związanych z wątkiem?" ;)

"żegnam" - dotyczyło "sporu" z Tobą a nie dyskusji na temat filmu ;)

"nikt nie chce ze mną dyskutować?"
na poważnie - nie omijaj słów i nie rzucaj mi głupich i bezsensownych tłumaczeń ;)

powtórzę się... CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM :)

ocenił(a) film na 10
Slaught

Cyt. :"żegnam" - dotyczyło "sporu" z Tobą a nie dyskusji na temat filmu ;) - ale jednak ciągle się ze mną spierasz.. Nie wypisuj głupot jeśli pozniej robisz na odwrót.

XxXxxEVeRaxxXxX

Nudzisz prowokatorko :) Ja nie chcę AKTUALNIE spierać się z Tobą. Rozmawiaj o filmie a nie o sporach :)

użytkownik usunięty
XxXxxEVeRaxxXxX

Jesteś 1. typem do konkursu: Orzech 2011 Dla Najgłupszych Osób na Forum i Trolli.

Mniemam iż ucieszy Cię nominacja. Do wygrania wirtualny orzech. Ostrzegam jednak, że rywalizacja będzie zacięta, bo dużo tu debili.

ocenił(a) film na 10

Kurde, jesteś autorem tego konkursu??? błyskasz inteligencją...mm..brawo brawo. Pewnie w zeszłym roku ci statuetke przyznali i musisz się z nią rozstać bidulku :( ale nie bój się, docenią twoją jakże inteligentną i elokwentną wypowiedź i w tym roku ponownie dostaniesz ozesek, przeciesz ty go sobie przyznasz, aj ti ti bulbasku :* ;*

ocenił(a) film na 10

Jak twoj nick wskazuje jesteś kapitanem orzechową dziewczyną- tak to pewnie sobie tłumaczysz (doprawdy bardziej kretyńskiej nazwy tu dawno nie widziałam) czyli wniosek z tego taki, że jesteś kapitanem wszystkich najgłupszych forumowych trolli ;) Ale jak już nadmieniłam, nie przejmuj się, nikt cię nie zdetronizuje, nie masz sobie równych ;*

użytkownik usunięty
XxXxxEVeRaxxXxX

Konkursu na najlepszą "ripostę" nie będzie, więc nie potrzebnie się wysilasz....

ocenił(a) film na 10

No właśnie....jeśli nie będzie to po kiego grzyba odpisujesz orzechu?? ;*

ocenił(a) film na 10
Slaught

Ślepota - nieradość ;D Naucz się czytać, albo kup sobie lepsze okulary to i argumenty dostrzeżesz ;). Hymm...niebo i czyściec, według ciebie prawdopodobnie wygląda jak Titanic ;p

XxXxxEVeRaxxXxX

A Ty naucz się szacunku :) Ty chyba jedziesz po ludziach jak już nie wiesz co mądrego odpisać :)

ocenił(a) film na 10
Slaught

Jeżdże po ludziach jeśli irytuje mnie ich infantylizm i tępota, niestety odnosi się to także do Ciebie w tym wypadku ;P

XxXxxEVeRaxxXxX

W tym momencie obrażasz mój nick (do Twojej wiadomości nie rusza mnie to co wypisujesz bo pewnie myślisz że się przejmuję :) , wcześniej wyzwałaś też Brooke_Logan odpisując jej w nie miły sposób. Powiedz mi, czy to nie jest dziecinne zachowanie?
Ja Ciebie kochanie nie wyzywam, chcę podyskutować na temat filmu a Ty dalej swoje :*

ocenił(a) film na 10
Slaught

Ze względu na muzykę jaka brzmi w momencie, któryo pisałaś nie mogę się zgodzić, aby wskazywało to na śmierć, wręcz przeciwnie - kojąca melodia wprowadzająca Rose w przepiękny sen w którym, może ona sobie wyśnić szczęśliwe zakończenie, że Jack i pozostali nie zginęli, a Titanic nie zatonął i są razem na tym statku, dzięki któremu przyszło im się poznać i przeżyć wspaniałą miłość ;)

XxXxxEVeRaxxXxX

Zacytuję Brooke_Logan: "Piosenka końcowa została napisana wbrew autorowi scenariusza! Cameron zgodził się na nią, bo chwytała za serca."
Dokładnie, chwyta za serce, chwilami aż ciarki przechodzą po plecach ;P Ze snem mi się nie kojarzy ta melodia, tylko z czymś bardziej wzniosłym i nieziemskim :)

ocenił(a) film na 10
Slaught

Czytaj ze zrozumieniem. Ja nie mówię tutaj o piosence, którą śpiewała C. D., tylko o samej melodii jaka płynie w tle. Wprowadza ona odpowiedni nastrój, ale nie jest zwiastunem śmierci. Co innego, gdyby w tym przyciemniającym się kadrze, o którym pisałaś była cisza, ok wtedy mogłabym stwierdzić, że może to symbolizować śmierć Rose.

XxXxxEVeRaxxXxX

Cytat to była tylko taka hmm.. mała dygresja :) Cytat zawierał słowa "chwytała za serca" i do tego chciałam się odnieść. Ja cały czas jestem świadoma tego że to melodia leci a nie piosenka ze śpiewem Celinki :) Nie wiem czemu znowu coś mi zarzucasz i wmawiasz? :)

ocenił(a) film na 10
Slaught

Nie wiem czemu znowu nie czytasz ze zrozumieniem...proszę Cię, postaraj się choć troszkę włączyć myślenie, w przeciwnym razie nie mamy o czym gadać ;)

XxXxxEVeRaxxXxX

Przyznam się, że nie doczytałam Twojego posta. Przeczytałam głównie początek i zaczęłam o tej melodii nawijać. Do rzeczy. Twoje wyobrażenie też jest całkiem fajne :) Taki sen zupełnie inny niż mogła mieć dotychczas, dopóki nie wyrzuciła Serca Oceanu - tak sobie rozważam Twoją myśl. Chyba, że uważasz inaczej.

ocenił(a) film na 10
Slaught

Slaught.....yyyyy.....aż nie wiem....yyyy...co powiedzieć.....yyy, Twój post jest taki pełen ciepła, wewnętrznego uroku(nie tak jak poprzednie), zaczynasz dopuszczać do siebie także moją wersję wydarzeń....czyżby jakaś wewnętrznaa przemiana?? ;] xD okazałaś mi tyle "serca" w tym poście, nie to co ta zUaaaa i paskudna Bruce Hoogan czy jak jej tam ;( ;( ona rani moje uczucia do niej, jest bezlitosna i wogole chyba zaraz pójdę i się rzucę z mostu..........xD

XxXxxEVeRaxxXxX

Jak już wcześniej wspomniałam, nie zmienię swojej opinii co do zakończenia filmu.
Ale pogadać o Twoim spostrzeżeniu zawsze można, no nie?

użytkownik usunięty
XxXxxEVeRaxxXxX

Fajne PokEMOniastee pismo ..........xD Poczucie humoru też godne politowania.

Faktycznie nie kompromituj się, dziewczyno, najlepiej nie pisz już nic. A tak na serio, to musisz mieć jakieś zaburzenia psychicznie lub być bardzo zakompleksiona.

ocenił(a) film na 10

"PokEMOniastee pismo" - jeśli uważasz swoje pismo za takie fajne to pisz takim dalej ;]

użytkownik usunięty
XxXxxEVeRaxxXxX

Uhuhu, ale cięta riposta.

Niestety, każdy, kto zobaczy Twoje wypowiedzi, nie zaprzeczy.

ocenił(a) film na 10

Wyjdźmy od tego, że twój zarzut sam w sobie był kompromitujący i bezsensowny i muszę ci to tłumaczyć jak małemu dziecku (z resztą nie pierwszy raz na tym portalu bo tępota się szerzy wśród młodzieży) niestety bo nigdzie takim pismem nie pisałam. Mam wrażenie, że moje wypowiedzi bardziej cię przejmują niż mnie ;) tylko się czasem nie rozpłacz :)

użytkownik usunięty
XxXxxEVeRaxxXxX

Ostatnie zdanie to też przykład projekcji. Wmawiasz komuś, że jest zdenerwowany i Twoje posty odbiera zbyt emocjonalnie, a tak naprawdę to Tym wszystkim się najbardziej irytujesz i wijesz się piskorz.

ocenił(a) film na 10

"wijesz się piskorz" - w jakim to było narzeczu? A to głupoto godosz gorole, hejj! :*

użytkownik usunięty
XxXxxEVeRaxxXxX

Ha!!!!! Gratuluję, tępa debilko. Boże, nie znać frazeologii!! Masz żółte papiery?

ocenił(a) film na 10

ale nudzisz.....<ziewa> napiszesz wreszcie coś ciekawego i mądrego? czy ta wypowiedź to już kres twoich możliwości intelektualnych pseudopolonistko??

użytkownik usunięty
XxXxxEVeRaxxXxX

Ty już nudzisz tymi prowokacjami (chyba że naprawdę jesteś aż tak głupia).

XxXxxEVeRaxxXxX możesz już przestać proszę, ile można o to samo?

ocenił(a) film na 10

Nie umiesz rozróżniać wyrazów dźwiękonaśladowczych od "pokemoniastego" pisma???? Ty w ogole wiesz co to znaczy pokemoniaste pismo" - NIE, więc nie używaj wyraxzów, których znaczenia nie znasz :/ Idąc za twoim tokiem myśleniam, twoje "Uhuhu" jest jak najbardziej pokemoniastym wyrazem. Pzdr matołku :* ;]

ocenił(a) film na 10

tak tak, wiem, że mi zazdrościsz bo sama nie potrafisz pisać w takim stylu szaraczku o banalnej, prostackiej osobowości ;] Pozdro, sztywniary bez poczucia humoru ;)

użytkownik usunięty
XxXxxEVeRaxxXxX

Trzymajcie mnie. Pokemonowe pismo to Twoja wypowiedź, tam gdzie po co drugim wyrazie znajduje się "yyyy"y i "xD" i ".......................", Twój nick jest pokemoniasty.

"Tępota się szerzy wśród młodzieży"- jeśli nie jesteś nastolatką, to pogarsza całą sprawę, bo bycie głupim i tępym dorosłym, to już naprawdę przykra sprawa.

Przeczytaj o sobie:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Projekcja_%28psychologia%29

Jeżeli jesteś tak tępa, że i tego nie jesteś w stanie ogarnąć, to podpowiem, że chodzi o to, że wmawiasz wszystkim głupotę.

ocenił(a) film na 10

Nie umiesz rozróżniać wyrazów dźwiękonaśladowczych od "pokemoniastego" pisma???? Ty w ogole wiesz co to znaczy pokemoniaste pismo" - NIE, więc nie używaj wyrazów, których znaczenia nie znasz :/ Idąc za twoim tokiem myśleniam, twoje "Uhuhu" jest jak najbardziej pokemoniastym wyrazem. Pzdr poke-młotku :* ;]

użytkownik usunięty
XxXxxEVeRaxxXxX

"xD" "zUaaaa" i ",........................" to nie ą wyrazy dźwiękonaśladowcze. Jak jesteś taką polonistką, to może mnie czegoś nauczysz? Bo studiuję już 2. rok i widzę, że jednak chyba mam jakieś braki.

ocenił(a) film na 10

Gratuluję, jeśli czerpiesz swoją "wiedzę" z Wikipedii ;]

użytkownik usunięty
XxXxxEVeRaxxXxX

Ciekawe, skąd Ty czerpiesz... Akurat te pojęcie jet dobre i odnosi się do Ciebie.

użytkownik usunięty
XxXxxEVeRaxxXxX

Bo tylko PUSTAKI muszą udowadniać, że nie są nudne.

A Twoje żarty w tym wątku to oczywiście wielki popis poczucia humoru, nie ma co.

Nie wiem czy Rose na końcu umarła, ale poziom tej dyskusji umarł już dawno.

użytkownik usunięty
Canudo

Poziom tej dyskusji umarł na 1. stronie, od momentu pojawienia się użytkownika XxXxxEVeRaxxXxX , Ja zeszłam prawie do jej poziomu, bo kilka osób próbowało dotrzeć do niej normalnie, ale ona najwyraźniej nie rozumie.

ocenił(a) film na 10

Naucz się czytać i pisać poke-młotku ;*

XxXxxEVeRaxxXxX

Może i nie ma tej ciszy... ale melodia od spokojnej i sennej (scena Rose na łóżku) staje się bardziej wzniosła (od momentu otwarcia drzwi na Titanicu).

ocenił(a) film na 10
Slaught

Jeśli mogę wyrazić swoje skromne zdanie:) Wydaje mi się, że to mógł być sen. Można rozpoznać melodię, która towarzyszyła wtedy Rose w soundtracku pod tytułem "Dream". Ale całkiem możliwe, że Cameron pozostawił to pewną swobodę interpretacyjną, więc scena ta dla mnie może oznaczać sen, a dla innych coś innego. Pozdrawiam:)